Prológus

184 9 0
                                    

Amint végeztem Liciferrel, ami közel sem volt könnyű feladat, megtiszteltem személyemmel a hajón utazókat. Mindenki ujjongott.

A fiúk pedig úgy öleltek, mint még soha. Én is majd kiugrottam a bőrömből.

- Itt az ideje az új életnek!

- Igen! - emelték kezüket a levegőbe.

- Most mindenki menjen a reinkarnációs szobába! - én találtam ki a nevét annak a helyiségnek, büszke is vagyok rá, csak az a baj, hogy az emberek értetlenül néztek rám. - Az az ki a dfolyosóra, és az első 3 ajtón be! - mosolyodtam el lágyan tudatlanságukon. Követték a kérésemet.

- Őszintén nem gondoltam, hogy sikerülni fog. - jött hozzám Dean és átkarolta vállam.

- Nekem is volt egy kis kételyem. - karolt meg másik felemen Sam.

- Ne tréfalkozzatok. - állt meg szembe velem a kis tollasunk - Mindvégig tudtam, hogy te fogsz gyözni Rebeca! - mondta ünnepélyesen.

- Hát, akkor szerintem itt az ideje, arkangyalokká avatni, kedves hitetlen felebarátaim! - mosolyogtam pimaszul.

- Rendben, mit kell csinálnunk? - kérdezte Dean. Mutató ujjam az államra tettem és elgondolkodtam, majd eszembe jutott a tökéletes ceremonia.

- Álljatok oda. - mutattam magam elé a falra - Tegyétek hátra a kezetek. - megtették, Castiel állt középen - Cass te gyere egy kicsit elöbbre. - megtette - Most pedig mondjátok utánam. Készen állok arkanygal lenni.

- Készen állok arkangyal lenni. - visszhangozták.

- Készen állok tisztességesen szolgálni az új világot. - ezt is utánam mondták - Készen állok bármikor kielégíteni az úrnőnk szexuális vágyait.

- Készen állok... - mind hárman elhallgattak.

- Khm... Én benne vagyok... - mondta Sam, mire Dean csodálkozóan és dühösen tekintett rá. Na ez feletebb meglepett. Biztos hogy ez Sam szájából hangzott el? Tőlem elég távol áll a pirulás, de most úgy érzem, hogy nagyon kimelegedett az arcom. Halványan elmosolyodtam mégis. Meg kell tennem. Ki kell törölnöm az ők emlékeiket is. Lehervadt a mosolyom.

- Figyeljetek... - kezdtem bele, nagyon nehéznek bizonyult folytatni. - El kell mondanom nektek valamit,aminek nem hinném, hogy fogtok örülni. Nekem is nagyon nehéz, de muszáj lesz.

- Mi az Beca? - nézett agoddóan Dean.

- Amint arkangyalok lesztek, kitörlöm az összes emlékeitek rólam. Tudni fogjátok azt, hogy volt egy világ, amiben annyira rossz életetek volt, hogy elfogadtátok egy vadidegen segítségét az újjászületésben. De arra már nem fogtok emlékezni, amikor megismerkedtünk, vagy egyáltalán arra, hogy valaha éreztetek irántam valamit.

- De Beca... - szavába vágtam Samnek.

- Nem! - felemeltem kezem, hogy elhallgattassam. - Ez így lesz a legjobb.

- Ahogy kivánod Isten. - mondta szomorúan Dean. Cass csak hallgatott és figyelt,majd egy hosszú kínos csend után megszólalt.

- Sajnálom.

- Én is. Na de nincs idönk a sajnálkozásra, még meg kell teremteni a következő 7 napban az új Földet. - mosolyogtam optimistán - Most térgyeljetek le, hogy végre tudjalak nagy fejűekké avatni. - nevettem fel. Szomorú mosollyal arcukon megtették. Kitártam a kezem, behunytam a szemem és ösztönösen megteremtettem  isteni életem során első angyalaim. Büszkén tekintettek vissza rám, kiegyenesedtek, majd mélyen meghajoltak. Már nem is emlékeztek rám, mimt Rebeca Coxra, a legjobb barátra, a húgra, a titkos szerelemre.

- Mély tiszteletünk ön iránt, Isten! - mondták tökéletesn egyszerre.

- Köszönöm! - mosolyszünet - Most gyertek, vár pár ember, hogy töröljük ki az emlékeiket és altassuk el őket, amíg el nem készül az új földi paradicsom. - elöre mentem kiléptem a folyosóra, éss immár az egyik csukott ajtó elött álltam. Épp a számkombinációt ütöttem be a rendszerbe, amiután vártam, hogy lassan kinyiljon a vas ajtó.

Éreztem egy langyos lehelletet a nyakamon és kirázott a hideg.

- Roppant csinos a mai napon Istennőm. - hallottam a halk, meleg suttogást a fülem mögül. Hátra néztem.

- Úgy gondolja? - mosolyogtam pimaszság mögé rejtve csodálkozásom. Nem lehet, hogy emlékezzen rám. Egyenként töröltem ki minden emléküket.

- Az az érzésem, hogy gyönyörű újrakezdés áll elöttünk. - kérdésem elöl kitért úgyan, de valami teljesen másra adott nekem választ.

Megfordultam és beléptem a helyiségbe.




You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 02, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Supernatural | BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now