09/2

406 54 0
                                    

- Ezt látniuk kell... - ment egy számitógéphez a seriff, én és Dean pedig követtük. Lance egyszerűen csak elvérzett. Ilyet sem lehet látni minden nap. A videó végére a seriff elment valami fertötlenítöt emlegetve, így csak mi ketten maradtunk ott.

- Az EMF semmit sem érzékelt. - jelentettem ki. Dean visszatekert pár másodpercet a videón és a férfi karjára bökött, amikor az riadtan húzta fel a farmer kabátja ujját.

- Ott! Látod? - nézett rám. Egy fa volt tetováltatva a férfi karjára. Bólintottam Deannek, mire ő folytatta. - Ednek is pont egy ilyenje volt a karján.

- Talán egyforma tetoválásuk volt. - gondolkodtam el - Elvégre harcos társak voltak. - ujjaimmal idéző jeleket rajzoltam a levegőbe.

- A fura tetkotól csak a szerepjáték a közös nevező. - mondta elgondolkodva.

- Szerencse, hogy ismerjük a királynőt. - vigyorogtam felnézve a szemeibe.

Átküldtük a fiúknak a címet, ahová mennünk kellett, így Moondoor-ban találkoztunk. Dean és Sam előre mentek, míg én Jasonnel hátul egy rövid csókkal köszöntöttük egymást.

- Még nem láttam ehhez fogható... - gondolkodott el, hogy fejezze be a mondatot - helyet. - mondta végül.

- Ja, én sem, pedig a mi életünkhöz képest ez nem kellene meglepőnek lennie. - mondtam döbbenten szétnézve. Sam-ék megálltak, melléjük sétáltunk és néztük, ami épp a szemünk előtt történik... azt hiszem egy pocsék szerepjátékot néztünk. Egy kb. velem egyidős fiú, egy ókori kínzóeszközbe volt bilincselve, vagy mit tudom én mibe. Igazából még a nevét sem tudom annak a szarnak. A lényeg, hogy a színjáték felénél a gyereknek kihullott a szájából a mű fog. Természetem szerint felröhögtem volna, de visszafolytottam magam. Nehezen ment. Az előtte álló, másik szereplő felvette a földről, kicsit megtörölte és visszatette annak a szájába, majd folytatták a szinjátékot. Nos itt én és Jason készek voltunk. Annyira rászkodott a vállunk, hogy talán néhányan komolyan megkiséreltek mentőt hívni. A Winchesterek csak lövelltek felénk egy fogjátok vissza magatok nézést, de azért tisztán lehetett látni, hogy ők sem nagyon bírják nevetés nélkül. Még volt ezután egy érdekes pillanat. Méghozzá amikor a fogalmam sincs minek öltözött csávó pofán vágta valamivel a fogolynak tettetettet. Gondolom ez egy amolyan fogd már be a pofád pillanat volt. Ja, itt sem nagyon bírtuk visszafogni magunkat. Azt hiszem a játéknak vége is volt ezzel, mert a férfi felénk közeledett. Én és Jason kicsit arrébb mentünk, mert nem bírtuk már magunkba folytani a röhögést. Dean megállította  azt a bizonyos személyt.

- Elnézést, helló. Te ÉJSZ-es vagy, ugye? - nézett rá egy számomra még idegen tekintettel.

- Jobban szeretem az "interaktiv regény játekos" kifejezést. - tette csipőre a kezeit.

- Hogyne. - helyeselt Dean, mintha meg sem halotta volna, majd folytatta - Rosewood különleges ügynök vagyok. - vette elő a hamis igazolványt. Jasonnel mi is odacsapodtunk, majd Sammel egyszerre kivettük az igazolványunkat és felmutattuk. - Ők a társaim Halloway, Smith és Taggart kül... - Dean még folytatni akarta mondandóját, de a másik félbe szakította.

- Álj! - mondta hangosan. Rám vigyorgott, mire én értetlenül összeráncoltam a szemöldököm, majd le vette a kapucniját és folytatta. - Most nem lesz alternativ univerzumos játék, az csak minden harmadik hónapban van. - nézett végig rajtunk lesajnálóan. Mi, mind egymásra néztünk én pedig megajándékoztam az engem kémlelő pasit egy gyilkos tekintettel, mire inkább félre nézett.

- Hogy mondod? - kérdezte értetlenül rá nézve Sam.

- A hamis jelvény. - mutatott Jason kezében levő jelvényre - Az olcsó öltönyök. - ezúttal pedig rámutatott Deanre aki végig mérte magát, már amennyire tudta legalábbis. Én azt hittem, hogy mindjárt felpofozom. Szerencsére Jason alig észrevehetően megfogta az ökölbe szorított kezem, így kicsit ellazultam. - Nagyon vagány, értem én. A karaktereitek FBI ügynökök, akik valahogy Moondoorban kötöttek ki. - kezdte védekezőre venni a formát, sajnos ez csak álca volt - De én mondom, most hétvégén színtiszta Moondoor van. - mondta egy beképzelt mosoly kiséretével.

Supernatural | BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now