09/3

359 50 1
                                    

Sammel egy sátorhoz érve, megpillantottam egy papírt, amire a "VIGYÁZAT! EZ AZ ÁTJÁRÓ A JÖVŐBE VEZET!" mondat volt írva. Ez aztán a jövő. Belépve pár embert láttam a gépeknél. Pár kocka embert, gondolom... Sam leült az egyik géphez, majd mintha ott sem lennék odafordult egy csajhoz.

- Elnézést, nem tudod van a játékosokról valami lista? - a csaj csak vigyorgott Samre. Azt hittem, hogy most helyben letörlöm azt a vigyort a pofályáról.

- Igen, a weboldalon. Csak regisztrálni kell hozzá. - itt rám siklott tekintete. Egy pillanat erejéig rémület váltotta fel a gyönyörtől ízzó tekintetét, amikor észrevette, hogy a leggyilkosabb pillantásommal nézem. Ami valljuk be, elég jól megy "volt" bérgyilkos létemre.

- Köszönöm...ööö... - Sam felé bökött és várta, hogy mondja a nevét. De jó! Ha nnincs rám szükség, akkor egyeltalán miért vagyok itt? NEm vagyok kiváncsi a flört párbajára.

- Maria. - vinnyogott a csaj. - Vagyis Gholandria, a Furfangos. - mondta drámaian a szerepét játszva. 

- Rebeca - nyújtottam felé a kezem. Úgy rá vicsorogtam, hogy az már majdnem természetellnes volt. - Vagyis Beca, a Hidegvérű gyilkos. - annyira megszorítottam a kezét, hogy felszisszent. Idegesítenek az ilyen kis ribik.

Sam csak egy sajnálkozó mosolyt küldött felé, mikor a géphez fordult láttam amint épp visszafojtja a nevetését. Na igen, én megakadályozom, hogy ne másszon rá minden elf, ő pedig csak röhög rajtam. Hát szívesen, máskor is!

Winchester hozzám sem szólva folytatta a munkát amiért jöttünk, vagyis rákeresett a tetkók jelentésére. Csak persze a szőke Teréz anya elképedve pofázott bele abba, hogy mit nézunk éppen.

- Az egész a játék része. - magyarázkodott Sam.

- Alternatív univerzum. Menő. - hajolt a gépünkhöz. Ezután visszafordult, majd nem túl diszkréten egyből letámadta a mi képernyönket. Megint.

- Hé őt ismerem. Philips. - mutatott a személyre. - Eltörte a bokáját, vagy mi. - Sam rákattintott a képre, hogy jobban láthassuk azt a bizonyos törött bokás férfit.

- Úgy néz ki, mint akit fellogattak. - mondtam furcsállodva.

- Az pedig Jamie! - mutatott egy másik képre - Azt mondta, valaki betört hozzá, és megverte a saját buzogányával. - a lány el volt képedve.

- De nincs jele erőszakos behatolásnak. - mondta a képeket bámulva Sam. Egymásra néztek. Komolyan kezdem haszontalannak érezni magam... - Felismered ezt a tetkót Moondoorból? - nagyított ki egy képet a tetkoról. - Talán kelta?

-  Nem, bocsika. - érdeklödőnek tünt, de én láttam rajta, hogy egyedül csak az érdekli Samnel mekkora - De ránézek. - ajánlotta fel.

- Köszi. - mondtam Sam-et megelözve. Vagyis felhívtam a figyelmet arra, hogy én is itt vagyok.

Egy idő után még szótlanul keresgéltünk, majd Winchester megszólalt.

- Buzogány, fellogatás, középkori mérgek... - sorolta - Valaki a királynő embereire vadászik. - ekkor végre rám nézett. Köszönöm Úram ezt a kis figyelmet!

- Nem csak rájuk. - hát persze, hogy közbe kellett szoljon a másik! - Ők négyen a királynő alá tartoznak, de ők ketten elfek. - mutatott az emberekre a képernyőn. - Ők a Múlt Harcosaival vannak. Csak egy frakciót nem támadtak meg... Az Árnyorkok.

Megtaláltuk a tetoválás jelentését is.

- A fájdalom fája. - olvastam le a kép alatti feliratot. - Ha megjelölnek vele, tündérmágia áldozata leszel.

Supernatural | BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now