Bölüm-11: Geçmişin Obitosu

823 76 24
                                    

Asker traşı siyah saçları ve kan kırmızısı gözleriyle bana bakıyordu. Bacaklarım uyuşmuştu ve ayakta durmakta zorlanıyordum. Burda olmaması gerekirdi o gitmişti.

"Burda ne işin var"dedim.

"Ben sevgilim için geldim"dedi bana bakıp sırıtırken.

"BİZ AYRILDIK"diye bağırdım.

"A öylemi Juvia bana geliceksin,hem de istiyerek ve ayrıca ihanetinin bedelini ödiyeceksin"dedi ve gitti. Olduğum yerde diz üstü yere düştüm bu olamazdı o burda olamazdı. O gitmişti. Aslında eskiden çok iyi bir çocuktu ailemin ölümünden sonra uyandığımdaysa değişmişti artık eski Obito yoktu. Onunla ilk en sevdiğim yer olan göl kenarında tanışmıştım.daha küçüktüm. Uzun mavi saçlarımla dalga geçmişlerdi bu yüzden ağlıyordum. O sırada Obito gelip saçımla oynamaya başladı. Bende kafamı kaldırıp ona baktım.

"Saçların çok güzel"dedi

"Hayır değil herkes onlarla dalga geçiyor ühühü"diye ağlıyordum. Oysa saçlarımla oynamaya devam ediyordu.

"Hiçte bile okyanus gibi saçların var çok güzeller"dedi. Elimin tersiyle gözlerimi sildim.

"Gerçekten mi"dedim

"Evet gerçekten"dedi. Ondan sonra dost olduk ve ardından çıkmaya başladık,ona herzaman yanında olacağıma söz vermiştim.Ondan sonra sözleşmiştik ailelerimizle göl kenarında piknik yapıcaktık ve yola çıktık sonrada olan oldu kaza yaptık. Gözlerimi açtığımda o değişmişti psikopat birine dönüşmüştü beni sigaraya,uyuşturucuya ve içkiye alıştırdı ve kafayı yedim. İnsanlara soğuk davrandığım için insanlar benden tiksindi geceleri evde yalnız karanlıkta sayıklarken bulmuştum kendimi bu karanlıktan çıkarmak istiyordum ve gidip Obitoyu terk ettim. O bana bağırmaya başladı 'BANA SÖZ VERMİŞTİN HER ZAMAN YANIMDA OLUCAĞINA SÖZVERDİN SEN BİR HAİN SİN JUVİA BANA İHANET ETTİN'diyip boş içki şişelerini etrafa savurmaya başlamıştı hatta bir tanesi koluma denk kelmişti ve kesmişti izi hala duruyordu ve bende oradan kaçtım. Yağmurda koşmaya başladım dört beş defa düştüm ve kalkıp koşmaya devam ettim. Sonunda eve geldim sırıl sıklamdım. Ertesi gün Obito taşınmıştı. Şimdiyse geri dönmüştü ve hala pisikopattı. Ben ne yapıcam. Graye ve diğerlerine zarar verebilirdi o otür bir manyaktı. Onları korumalıydım. Dostlarımı ve Grayi nolursa olsun koruyacağım...

Umarım beğenmişsinizdir. Okuduğunuz için teşekkürler ❤️❤️❤️

Yağmur Kadın (Fairy Tail-Gruvia)Where stories live. Discover now