17.Bölüm:Juvia ve Gray

879 65 5
                                    

-GRAY-
Fabrikanın arkasından bulduğum bir delikten içeri girdim. Yan gözümle Erzanın kırık bir cam bulup ordan içeri girdiğini gördüm. İçeri girip Juviayı aramaya başladım. Fabrikanın içi çok büyük bir labirent gibiydi. Ardından Juvia nın çığlıklarını duydum ve otarafa doğru koşmaya başladım. Ve bir yıkıntının arkasına saklandım.İri yarı uzun siyah saçlı bir çocuk onu kollarından tavana asıyordu. Bunu isteyerek yapmadığı çok belliydi. Belkide o burda zorla tutuluyordu. İşin aslı neyse o çocuğa kanım ısınmıştı. Ardından Obito geldi. Ve elini Juvianın yanağına koydu.
"Bende seni bekliyordum" dedi
"Ben sadece arkadaşım için burdayım senin için değil diye bağırdı"Juvia
Daha fazla dayanamicaktım. Yavaşça Obitonun adamlarından birinin arkasından yaklaştım.
Sırtına dokundum ve adam arkasını döndüğü gibi yumruğumu suratına geçirdim.Tek bir yumruğumla adam yere serilmişti. Düşündüğümden daha güçlüyüm sanırım.
Ardından adamın silahlarını aldım. Tabanca,mermi,şok cihazı ve demir bir sopa çıkmıştı. Birde Japonyanın en iyi mafyası olucaktı bu silahlar nedir ya eskicide bile daha iyisi vardır bunlardan. Juvianın çığlığıyla kendime geldim. Kanım kaynamaya başladı. Tüm nefretin damarlarımda dolaştığını hissettim. O adam Juvia ya işkence çektiriyordu. İntikam alıcaktım. Ama ilk önce beklemeliydim. Kafamı kaldırıp yangın alarmına baktım. Natsu Lucy i kurtardığında bu alarm çalıcaktı. Sadece beklemeliydim. Juvianın çığlıkları tekrar odayı sardı. Beklemeliyim. Ve tekrar çığlık attı. Sadece bekle. Ve tekrar çığlık attı. Planı bozarsam hepimiz ölüceğiz sadece bekle. Tekrar çığlık attı.Kulaklarımı kapadım ağlamamak için zor duruyordum ama kulaklarımı ne kadar kapatırsam kapatayım Juvianın çığlığı ve ağlıyan sesini duyuyordum. Ve o anda alarm çaldı.
Ben ne yaptığımın farkında olmadan tek tek Obitonun adamlarına saldırmaya başladım. Tam kafama yumruk yiyecekken Natsu bir anda ortaya çıkıp adamı indirdi.
"Lucy ve Erza nerde ?"dedim
O sırada Obito bağırdı.
"Gajeelli o iki çocuğuda öldür!!!"
Gajeell bize doğru saldırdı ve tek bir tekmesiyle nefessiz kaldım. Ardın Natsu ona bir yumruk çaktığı gibi çocuk yere yapıştı. Natsu aşağı eğildi ve onu tişörtün yakasından tutup dik durmasını sağladı. Gajeell adındaki bu çocuğun gözleri o kadar acı,keder,pişmanlık ve nefret doluyduki onun için üzülmüştüm.
"Adın Gajeelliymiydi neydi herneyse Jellal adında mavi saçlı bi çocuk Erza,lucy ve Levy adındaki bir kızı burdan çıkardı.onlar dostundu dimi ?
Artık bu piç için çalışmana gerek kalmadı özgürsün"diye bağırdı Natsu.
Çocuğun gözleri uzun zamandır ilk defa ışıldamış gibiydi.
Natsunun elinden kurtuldu.
"Hey sakura kafalı!!"
"Sakura kafalı mı sen kime sakura kafalı diyorsun demir yığını!!"
Gajeell gülümsedi.
"O iyimiydi ?"
"Kim iyimiydi ?"
"Levy"
Natsu şaşırmıştı ama sonradan ciddileşti.
"Dürüst olucam ağlamaktan göz altları şişmiş ve bacakları çizik çizikti
işkence edilmiş ve iyileşmiş gibiydi ama dışarı çıkarken gülümsüyordu ve benden seni korumamı istedi."
Gajeelli şaşkınca Natsuya baktı.
"O ufaklık beni ne sanıyor kendimi koruyabilirim endişelenmemeli" Gajeell bizim tarafımıza geçtiğine göre asıl meseleye geçebilirdik. Obitoya döndük. Juvianın vücudundan kan akıyordu. Bu beni dahada sinirlendirdi.
"Dramatik sahnemiz bittiğine göre asıl meseleye geçebiliriz"dedi Obito.
Natsu tekme atmaya çalıştı ama onu durdurdu ve tam o anda Gajeelli yumruğunu geçirecekken onuda savuşturdu. Obito tam Natsuya yumruk atıcakken tabancayı çıkarıp bileğine ateş ettim ve acıyla kıvrıldı. O andan Gajeelli Obitonun sırtına tekmeyi geçirdi. Ben ne olduğunun farkında diğildim.
"Ne bekliyorsun buz beyin Erza polisleri aradı birazdan burda olurlar çabuk Juviayı kurtar!" Diye bağırdı Natsu.
Gidip Juvia yı indirdim.
"Gray"diye fısıldadı
"Merak etme herşey yoluna girdi hepimiz güvendeyiz artık"
"Şükürler olsun" dedi ve gülümsedi bende onu sırtıma aldım ve hepimiz çıkışa doğru koşmaya başladık.

Yeni bir hikayeye başladım Gelecekten Gelen Kız (Gruvia) diye umarım beğenirsiniz^^

Yağmur Kadın (Fairy Tail-Gruvia)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt