Bölüm-8: Yalnızlık Korkusu

876 88 9
                                    

Kapımın zili çaldı bende bir yandan çorabımı giyerken bir yandanda merdivenden inmeye çalışıyorum. Başarılı bir iniş yaptım hayatımda ilk kez sakarlığım tutmadı. Hemen kapıyı açtım.

"Acele et geç kaldık !!"diye bağırdı Natsu.

Hemen yerdeki çantamı alıp sırtıma taktım ve aceleyle dışarı çıktım.

"Sen ve Lyon çok heyecanlı olmalı"dedi Natsu Graye

"Ne demek istiyorsun"

"Ee Ultear geliyor dimi"

Gray sonra yol boyunca hiç konuşmadı. Doğruyu söylemek gerekirse Ultear gelirse artık onlarla takılamazdan en azından Gray ve Ultear ı birlikte görmeye dayanamazdım. Ben eski hayatıma dönmekten çok korkuyorum. Tekrar yalnız olmaktan,eskiden yalnızlığım bir sorun diğildi neden şimdi böyle oldu.

....................

Dersi bir türlü dinliyemedim sonrada öğle tatilinde Erzalardan kaçıp çatıya gittim. Onlarla tanışmadan önce hep çatıda takılırdım. Çünkü burası soğuk ve estiği için kimse gelmezdi birde çatının anaktarı sadece bende vardı tabi. Yere çömelip dizlerimi kırıp oturdum. Çatı bayağı esiyordu. Kendimi yalnız olmaya tekrar alıştırmalıydım ama neden olmuyordu eskiden yalnızdım ama acı çekmezdim takmazdımda ama şimdi ne zaman yalnız olucağımı düşününce acım dahada artıyordu. Ben bunları düşünürken birden çatının kapısı açıldı. İçeri uzun dalgalı siyah saçlı bir çocuk girdi o siyah saçlı çocuğu tanıyordum en azından adını biliyordum,son sınıflardan Danchou.

"Pardon burası boş sa-...sen neden ağlıyorsun"dedi şaşırarak.

"Ben şey" hemen sağ elimin tersiyle gözlerimi sildim. Danchou gelip yanıma bağdaş kurdu.

"Bana anlatabilirsin bunda zorlanmassın"dedi nedense yüzünde hiç duygu belirtisi yoktu.

Dönüp yüzüne baktım kafasını önünden ayırmıyordu. Nedense ona güvenebileceğimi hissettim. Ona herşeyi anlattım en başından ailemin ölümünden Obitoya (o hikayeyede sıra gelcek merak etmeyin) ondan sonra nasıl yalnız olduğuma sonrada Erzalarla nasıl tanıştığıma,Graye nasıl aşık olduğuma,tekrar yalnız olmaktan neden korktuğumu bilmediğimi herşeyi oysa sadece dinledi ve ben bitirince dönüp gözlerime baktı.

"Saçma sadece bir kız yünden arkadaşlarından vaz geçmen sen neleri aşmışsın bir aşk mevzusunumu aşamicaksın ayrıca yalnız olmaktan kormanın sebebide şu: eskiden yalnız olmaktan korkmazdın çünkü zaten kimsen yoktu ama şimdi dostların var sen onları kaybetmekten korkuyorsun bence sen bunları aşarsın"dedi ve yine önüne döndü.

"Çok garip sana anlatırken hiç zorluk çekmedim"dedim

"Bunun sebebi iki yabancı olmamız dostlarını anlatırsan onları kırmaktan korkarsın ama yabancı birine anlatırken o kişiyi pek takmazsın"dedi.

"Bu arada ben Juvia Loxar"dedim gülerek.

"Biliyorum. Şu meşur Yağmur kadın dimi"

"Sen-"

"Nedenmi Yağmur kadın olduğunu önceden bildiğim halde seninle konuştum" gözlerime baktı "insanlar her zaman göründüğü veya anlatıldığı gibi değildir....kendimi tanıtmama gerek yok dimi adımı biliyorsun zaten"dedi

"Evet....teşekkürler"dedim ve güldüm ardından zil çaldı bizde aceleyle sınıflarımıza döndük.

YCN: Kısa sürdüğü için özür dilerim ve okuduğunuz için teşekkürler ❤️❤️❤️

Yağmur Kadın (Fairy Tail-Gruvia)Where stories live. Discover now