15.Bölüm:Senin için !

816 66 17
                                    

-NATSU-
Lucy kaçırılmıştı. Kim olduğunu bile bilmediğim bir adam tarafından. Juvia nın anlattığına göre şu Obito denen herif pisikopatın tekiydi. O piçin ne Lucy e zarar vermesine nede Juvia yı almasına izin vermiyeceğim. O piç aileme zarar verdi. Bunu ödüyecek.Erza ve Graye neler olduğunu anlatmak için sınıfa çıkarken Juvia ya bir mesaj daha geldi.
"Gray nerdesiniz diyo?"
"Hemen geliyoruz de" dedim ve daha hızlı koşmaya başladık. Sınıfa girince Erza ve Gray soru soran gözlerle bize bakıyordu.
Juvia ağlamamaya çalışarak olanları anlattı.
Erza daha önce hiç görmediğim kadar sinirlendiğini fark ettim.
"Endişelenmeyin"dedim güven vererek "Lucy kurtarıcağız"
-ERZA-
Hepimiz oturduk ve bir plan düşünmeye başladık. Natsu ve Gray bir iki plan kurdular ama onların planlarından ne beklenirki. Natsuya göre içeri direk dalıp onları öldüresiye dövmemiz lazımmış. Dediğim gibi fazla ümitlenmemiştim. Juviaya baktım. Lucy nin kaçırılmasından kendini sorumlu tutuyordu. Oysaki onun suçu yoktu. Tek bir suçlu vardı oda Obito denilen manyaktı. Bir anda beynimin içindeki ampul yandı.
"Bir fikrim var!" Diye bağırdım
Hepsi bana baktı. Juviaya döndüm
"Juvia bu senin için tehlikeli olucak"dedim
Gray itiraz edicekken Juvia onu tuttu.
"Ne olursa olsun umrumda bile değil.Lucy benim yüzümden kaçırıldı onu kurtarmak için gerekirse Obitoyla giderim"dedi
Gray elini Juvianın omzuna koydu.
"Öyle birşey olursa Obitoyu pataklar seni geri alırım"dedi
Onları izlerken güldüm. Bu ikisi bana onu hatırlatıyorlardı. O gitmişti ama Lucy ninde gitmesine izin vermiyecektim. Sevdiğim insanların beni bırakmasına izin vermiyecektim.
............
Obitonun mesajındaki yere gittik. Eski terk edilmiş bir fabrikadaydı.Burası çok ıssızdı. Yani bizi kimsenin bulamıyacağı bir yere gelmiştik. Biz arka taraftan gizlice sızmak için ayrıldık. Juviyaysa ön kapıya gitti. Obitonun adamları onu tutup içeri soktu. Planın 1.adımı tamamdı. Bende hemen arka taraftan dolanıp kırık bir cam buldum. Okul kıyafetimden çıkardığım sopayla (Ova yı izliyen varsa anlar jdhjdj) cam ı girebileceğim şekilde biraz daha kırdım. Camdan içeri girerken cam kırıkları biraz bacağımı kesti. Uflayarak içeri atladım. Sol kısım Natsunu tarafıydı bu yüzden sağ tarafa doğru koşmaya başladım. Taki üstüme gelen bir sopayla gerileyene kadar. Yere düşen sopamı alıp vuracakken çocuğun suratını fark ettiğim gibi durdum.
"Jellal !"
Başıma inen sopa darbesiyle yere kapaklandım.
Fısıldadığımı hatırlıyorum. "Neden Jellal !"
Gerisi karanlık.

Yağmur Kadın (Fairy Tail-Gruvia)Where stories live. Discover now