Bölüm-7: Hiçbirşey Olmamış Gibi Davran !!!

941 96 28
                                    

Sabah hepimiz korkunç bir baş ağrısıyla uyandık. Şurda kafamı kesip kopara bilirdim. Gözlerimi açınca yerde Grayin yüz üstü yatmış ve bir kolunu üstümde atmış şekildeki manzarasıyla karşılaştım. Dün geceki anılarım çok bulanıktı. Sadece tek bir şey hatırlıyordum. İster istemez parmağım dudağıma gitti. Kolunu çekip bağdaş kurmuş bir şekilde oturdum. Natsu ve Lucy birbirine sarılmış kanepede yattıkalrını gördüm. Elimde olmadan çok tatlı olduklarını düşündüm ❤️. Erza nın mutfaktan sesi geldi bende kalkıp yanına gittim. Mutafa girince mükemmel bir sofra karşımda dikildi.

"Erza bunları sen mi yaptın?"

"Evet dün çok içtiğimiz için bize enerji verir diye düşündüm"dedi

Parmağımla reçele banarken "ellerine sağlık"dedim.

Arkadan Natsu ve Lucy mutfağa girdi.

"Sofra harika gözüküyor"dedi Lucy

"Juvia bizim şu sapık adamı uyandırırmısın"dedi Natsu.

"Tamam"diyerek içeri girdim. Açıkcası çok utanıyordum ve dün geceki yaşadıklarımızı hatırlamasını istemedim. Hem o benden daha çok sarhoştu belki içkinin yan etkisi olabilirdi ama yinede hoşuma gitmişti. Garyin beni öpmesi gerçekten hoşuma gitti eyer Erzalar gelmeseydi daha fazlasını istiyebilirdim ve bu gerçekten saçmalık olurdu.

Eyilip Grayi dürtükledim. Garip bir ses çıkarıp öbür tarafa döndü. Onu iyice sarsıp "Gray uyan artık"diye bağırdım. Bunu dememle koluyla beni boynumdan çekip göğsüne yaslaması bir oldu.

"Gray n- neyapıyorsun"dedim

"Ultear beş dakka daha nütfen daha sonra birlikte gezeriz"dedi fısıldıyarak. Ultear kim olduğunu bilmiyordum. Gary hiç ondan söz etmemişti şimdi düşününce onun hakkında hiçbirşey bilmiyordum. Zorlada olsa kollarından kurtuldum. Ultrar kesinlikle kız arkadaşı olmalıydı. Ben ne düşündümki aptal bir öpücük hoşuma mı gitmişti gerçektende aptaldım. İçimde açıklayamadığım bir duygu oluştu. Bilmeliydim Obitodan sonra kimseye böyle duygular beslememeliydim. Obito yüzünden bir kez yaralanmıştım ve bu sefer Gray tarafından yaralanamazdım. Vücudum ve kalbim buna dayanamazdı. O öpücüğü unutmalıydım ya da daha kolayı hiçbirşey olmamış gibi davranmalıydım. Ardından Gray homurdanarak uyandı.

"Juvia? Sabah oldumu"

"E-evet herkes şey kahvaltı için seni bekliyor buraya seni uyandırmaya geldim"

"Ah evet.....şey Juvia dün hakkında"dedi gözlerime bakarak.

"Ben dün hakkında birşey hatırlamıyorum şey ilk defa içmiştim o yüzden olabilir"dedim yalan söyliyerek çünkü eskiden Obitoyla hep içerdik biraz kötü alışkanlıkları vardı ve ailemin ölümünden sonra bende biraz kafayı yiyip ona uymuştum.

"Şey öylemi tamam z-zaten hiçbirşey olmadı neyse hadi yemek yiyelim"dedi ve kalkım aceleyle mutfağa gitti. Bense arkasından bakakaldım hatırlayıpta söylememek benimde yaptığım buydu ama o konuyu açıp söylemedi yani bu onun çok sarhoş olduğu için yaptığı anlamına geliyor yada sarhoş olduğu için beni o Ultear denen kız sanmıştı. Bir an için bile olsa ondan hoşlanmıştım. Hayır bu hoşlanmaktan fazlaydı ben Obitodan sonra ilk defa birine güvenmiştim Gray beni korumuştu benim için endişelenmişti ve en önemlisi beni karanlıktan çıkarmıştı.

"Juviaa napıyosun gelsene"diye bağırdı içerden Natsu.

"Geldim"diye karşılık vererek gidip sofraya oturdum ama hiçbirşey yemedim.

Yazar-Chan dan Not:İlk önce Juvia ve Gray o öpüşmeyi olmamış gibi davrandıkları için gıcık oldunuz bir ah man durumu oldu bunun için üzgünüm ama hemen kavuşurlarsa hikayenin bir anlamı olmaz bu yüzden işin içine biraz ekşın katayım dedim :) Okuduğunuz için teşekkürler ❤️❤️❤️

Yağmur Kadın (Fairy Tail-Gruvia)Where stories live. Discover now