kapittel 16

399 13 0
                                    

"Hva var dette for ein oppførsel?" sa rektor strengt men fikk ikke noe svar alle satt berre og såg ned untatt om Lars han var vell så vandt med dette. "Eg trudde aldri eg skulle se deg her Emma du er ein topp elev hva var det som fikk deg til å komme i ein sloss kamp?" sier han og som om eg ikke hadde dårlig nok samvittighet fra før. Eg viste virkelig ikke hva eg skulle svare til det. Eg rister berre på hodet. "jaja alle derre får gjennsitting for det er ikke lovt til å sloss på denne skolen så da møter derre opp på klasse rom 4 etter skolen." sier han før han viser tegn på at vi kan dra. Eg støttet meg til Even for det gjorde enda veldig vondt.

Etter vi hadde gått litt stoppet Even meg og såg på meg. "opp med genseren eg skal se om du fikk noe sår eller noe." sier han bestemt og når han er bestemt er det ikke vits og prøve og si imot han for han får viljen sin uansett. Eg drog opp genseren sånn at han kunne se hvor eg hadde vondt eg tørte ikke se selv. "du eg trur du må til legen Emma." sier han og ser på meg med eit litt trist utrykk. "eg går etter gjensittning." Sier eg som om eg ikke bryr meg for eg gjør ikke det. "da blir du med til helse søster" sier han og før eg fikk protestert drog han meg med bort til helse søster. javell så var eg vist på vei til helse søster og ja. Eg sukket og såg på han det var litt søt at han brydde seg men eg likte ikke sykehus, helse søster eller leger. Han banket på døra og helse søster ropte at vi kunne komme inn så vi gikk inn og Even drog opp genseren min og Helse søster såg ut som hun hadde sett eit spøkelse.

Hva var det som var så gale? Eg såg ned på magen min og det var ganske så masse blod der og noen steiner som sikkert er grunnen til at eg begynte og blø. Eg trur iallefall ikke eg hadde begynt og blø berre av og bli slått viss ikke det var steiner der, men hva vet eg. Dette er min første sloss kamp ikke at eg sloss da men. Eg såg opp igjen fra såret og blei svimmel før eg besvimte eg tålte ikke og se blod.

Det neste eg husker er at eg låg i ei syke seng på sykehuset. "du er vaken" hørrer eg stemmen til Lucas si før han stryker meg gjennom håret. "Even trengte litt luft så han gikk for å hente drikke. Du kan få vannet mitt." sier han og forsatte og stryke meg over kinnet. Eg nikket svakt det gjorde ganske vondt og bevege på seg nå. "unnskyld for at eg fikk blod på genseren din." sier eg lavt og hes. Han rister berre på hode og ler litt. "Eg bryr meg ikke om det så lenge yndlings søsteren min har det bra." sier han og kysser meg på panna og eg smiler litt over at han ikke blei sur. "hvor er mamma?" spør eg lavt og såg på han. Smilet hans gikk med ein gang vekk og han virket meir nervøs. "æh hun æ kunne ikke komme det var noe viktigt på æh jobben." sier han og tar seg nervøst til nakken. Eg viste at han løy for å få meg til å føle meg bedre. "du lyver" sier eg lavt og ser på han. "hun drikker igjen Emma eg er lei for det." sier han og klemmer meg og eg stønner av smerte som får han til å flytte seg. "det går fint du er her det går helt fint" sier eg før eg sovner igjen.

Når eg vakner igjen sitter Even der det tar litt tid før han merker at eg har øynene opne så eg sitter berre og ser på han ei stund. Når han merker det gir han meg vann og smiler søt og kysser meg på kinnet noe som får meg til å rødme.

foresten tusen takk for 1k !! eg trudde aldri eg skulle få så mye men tusentakk :D

og takk til espinosahsbae for å si det til meg, og for å få meg til å begynne og skrive på denne historien trur ikke eg hadde begynt uten at hun ville at eg skulle så tusen takk for at du fikk meg til å begynne. Gå og les historiene hennes foresten dei er kjempe bra berre så derre vet det.

så dette kapittelet er dedikert til espinosahsbae så gå og les alle historiene hennes.

Berre degWhere stories live. Discover now