Kapittel 26

211 11 1
                                    

Det var torsdags morgen og ja eg måtte opp for å komme meg til skulen noe så kjedelig. Eg låg i sengen og berre ventet litt for det var jo kjempe kaldt utenfor dyna, men eg måtte opp så eg tok sakte av meg dyna og sprang til badet hvor eg fort gikk inn i dysjen etter eg hadde fått av meg undertøyet. Eg skrudde vannet på varmt sånn at eg skulle få varmen i meg og gjorde alt eg trengte og gjøre i dysjen før eg blei stående og berre la det varme vannet renne nedover meg. Eg hørte det banke på døren noe som fikk meg til å skru av dysjen sånn at eg kunne hørre hva som blei sagt bak døra. "vær litt rask da eg og vill rekke skolen og eg må sikkelig på do" Hørrer eg Lucas rope imenst han forsetter og banke på døren. Eg kunne ikke la være og le litt noe som berre fekk han meir sur. Lucas er ein person som ikke er noe glad før klokken begynner og nerme seg 9 og tru meg du vill ikke plage han før. "EMMA KOM DEG UT AV DYSJEN OG FÅ PÅ DEG NOEN KLÆR" Roper han surt og forsetter og banke på døra noe som eg synst begynner og bli plagsomt, så eg gikk ut av dysjen og tørkte meg fort og fikk på meg ei svart truse og ein svart bh før eg tok handkle rundt meg og gikk ut av badet og inn på rommet mitt og bort til skapet. Eg såg inn for å se hva eg skulle ha på meg og fant frem ein svart bukse og ein kvit strikke genser. Når eg hadde sminket meg litt så såg eg på klokken og fant ut at eg hadde dårlig tid så eg sprang inn på kjøkkenet og tok skiven og sekken som Lucas hadde fikset til meg. "Takk" ropte eg før eg sprang ut døren. Lucas satt me frukost bordet og spiste for han begynte litt seinare enn meg, og derfor laget han alltid mat til meg og fikset sekken min for eg alltid blei så sein.

Eg sprang til skolen imenst eg spiste skiven og kom til skoleplassen akuratt når det ringte inn. Det var timen til Mr. Parker i dag og da kunne eg ikke komme for seint han likte meg allerede ikke. Eg sprang inn i gangen og stoppet utenfor klasserommet og gikk inn og såg det stygge blikket mr. Parker gav meg, men eg gikk berre stille bort og satte meg attermed Lars siden eg måtte. "ja siden eg trur ikke noen andre har tenkt og forstyrre timen min så kan vi vell starte me at derre svarer på spørmålene derre hadde i lekse." Sier han surt og ser på meg. Han hadde ein liten pause imenst alle tok opp leksene dei hadde gjort og det samme gjorde eg. " Da kan vi vell starte me sprøsmål 1. kan du si det til meg Walker?" Sier han og ser mot meg. Mr Parker er ein person som berre sier etternavn og ja mitt var Walker, så da opnet eg boka mi og leste hva eg hadde svart på den teite oppgaven vi hadde fått av han. Timen gikk ganske fort og eg gikk fort ut av timen og møtte på Even noe som fikk smilet mitt opp til og me ikke Mr. Parker kunne få meg til å ikke smile når eg såg Even.

Even kom bort og gav mer ein klem og smilte. "hva skal du i måroen da siden det er fri?" spør han og kysser meg på kinnet. Eg tenkte over hva eg skulle og kom på at eg skulle være me Ida i måro. "'Eg har avtale me Ida, frem til du kommer og henter meg til når vi skal på festen." sier eg og smiler mot han. "årh da får eg ikke vært me deg før festen." Sier han og lager liksom lei seg fjes. Det ringer inn og eg kysser han før eg går inn i timen. Resten av dagen gikk kjempe fort og det var ikke lenge før eg og Even gikk hjemover hand i hand.

Berre degWhere stories live. Discover now