kapittel 13

427 12 0
                                    

*3 uker seinere*

Eg og Lars var blitt sammen og eg hadde fått like mye følelser for han som eg har for Even, men følelsene for Even er der enda men eg hadde bestemt meg for at det skulle være Lars og meg. Eg og Even hadde ikke snakket noe særligt siden eg blei sur på han for at han sa at Lars brukte meg. I dag var det skole ballet og eg og Lars skulle gå sammen. Eg hadd funnet ein nydelig baby rosa kjole som eg skulle gå me og så skulle eg krølle håret. Eg gledet meg kjempe mye det var det første ballet eg skulle gå på eit ball med noen eg har gått mangen ganger aleina men det er jo ikke det samme trur eg. Eg har jo aldri prøvd og gå med noen andre enn som ein venn da. Even og eg gjekk alltid sammen som venner før dette bleir det første året eg ikke gikk med han. Det var litt trist og tenke på vi hadde jo alltid vert der og danset og ledd av alle som falt eller ikke greide og gå på dei høye helene sine. Eg fikk noen tårer i øynene av og tenke på at vi ikke var venner nå ein gang. Eg lukket øynene og tenkte prøvde og ikke tenke på det. Når det var ute av tankene hentet eg kjolen min og holdt den foran kroppen min og tenkte for meg selv at den var jo nydelig. Håper virkelig Lars liker den eg smilte litt før eg la den på senga og begynte og sminke meg og fikse håret. Når eg hadde blitt fornøyd smilte eg og tok på meg kjolen det var berre 10 minutter til Lars kom og hentet meg. Eg gikk ut av rommet mitt og tok på meg skoene mine det var små heler for eg ikke ville være ein av dei eg og Even pleide og le av.

Vi var framme og hadde kommet litt forseint så folk hadde allerde begynt og danset. Nesten alle Even satt aleina på ein stol inntil veggen. Stakkar eg vill gå bort men eg føler ikke eg han. Lars såg tydeligvis at eg såg på han og drog meg inntil seg og såg meg inni øynene. "skal vi danse?" Spurte han og eg nikket litt og ser på han med eit smil. Vi gikk og danse og etter ei stund begynte eg og fnise av noen som ikke greide og gå på helene sine. "hva ler du av?" eg viste han hva eg ledde av og han himlet bare med øynene. Even ville ledd me meg på denne tiden eg kunne se at Even og hadde eit smil når han såg bort på jenta.

Nå skulle kongen og dronningen kårest og eg og Lars sto og såg på dei som skulle dele det ut. "og ball kongen eg Lars, kom opp Lars og få kronen din." han smilte eit litt lurt smil før han gikk opp og tok på seg kronen. "og hvem er din heldige ball droning jo det er Emma kom opp til kongen din." sa gaute som sto og utdelte prisen. Eg hadde store øyner og eg kjendte noen skubbe litt i meg før eg begynte og gå opp til Lars og fikk kronen min. Han satt den på hodet mitt og vi gikk ned for å danse vår føste dansen sammen. Alle sto i ein ring rundt oss og såg på oss til og me Even. Vi stoppet opp og Lars såg på meg. "eg har noe eg vill si deg Emma som eg ikke kan vente med og si." hva kunne det være eg hadde ingen ideer om hva det kunne være. "Bare si det du" sier eg og smiler litt.

forfatteren notat

her er eit nytt kapittel til derre :D

hva er det Lars skal si til Emma?

Berre degWhere stories live. Discover now