Kapittel 31

176 10 2
                                    

Eg såg bort på Sawyer som er skolens hotteste gutt. Det kom egentlig som eit sjokk for meg når eg tenkte tilbake og han faktisk kunne navnet mitt. Det ville eg aldri trudd at han kunne. Eg såg sjokket på Sawyer og bluket noen ganger. Han lente seg mot dør karmen og ser på meg me eit glis rundt munnen. "så du er vaken og nå ?" Sier han og går mot meg og setter seg på senge kanten og smiler. Eg nikket litt eg viste ikke hva eg skulle si til skolens kjekkeste gutt. "Vent litt eg kommer snart tilbake" Sier han og går ut av rommet igjen. Eg sitter der og ser litt forvirret rundt meg for hva skulle han liksom nå?

Eg kunne hørre at han gjorde forsjellige ting men eg viste ikke hva han gjorde. Etter ei stund så kom han inn i rommet igjen med eit glass vann og eit handkle og noen klær. "Her har du eit glass vann siden munnen din er sikkert litt tør etter i går og så kan du få ta deg ein dysj, og så kan du få låne disse klærne sånn at du slipper og gå i kjole resten av dagen" Sier han og gir meg eit smil og rekker glasset til meg noe som eg blir kjempe glad for. Han hadde jo rett halsen min var tør så eg drakk opp vannet og smilte til han. "og viss klærne er kanskje litt store for eg bor aleina og da er det berre mine klær du kan låne, men eg prøvde og finne dei minste eg hadde." sier han og smiler det skjeive smilet sitt som er heilt nydelig. Sawyer har blondt hår og noen veldig mørk brun farge på øynene noe som passer han kjempe mye egentlig. Han ser ganske sterk og velltrent ut noe som eg vill tippe han er. Eg ristet på hode og kom ut av tankene mine om hvor kjekk han ser ut. "Takk" er alt eg får sagt før han avbryter meg. Han har vist mye han skulle si i dag. "Dysjen er den veien og så får du skynde deg litt for maten er klar om 10 minutter." Sier han og peiker på ei dør, men ikke den han har kommet inn alle gangene ein annen ein. Eg nikket og reiste meg opp og gikk inn på badet og tok ein rask dysj før eg tok på meg ein stor Tskjorte som nesten var som ein kjole på meg, men ein behaglig kjole da, og så tok eg på meg ein altfor stor joggebokse som eg halveis mistet. Det som var bra er jo at eg har på meg den store tskjorta til å dekke det da.

Når eg var ferdig på badet gikk eg ut den døra som Sawyer hadde kommet inn alle gangene og kom inn i eit kjøkken og stue i eit. Der Sawyer sto og dekket bordet til frukosten. "Der er du jo, maten er klar så berre sett deg ned" Sier han og ledde litt sikkert av hvordan eg såg ut for det var litt komisk med meg i desse store klærne som var tydelig ikke passet. Eg måtte le litt eg og egentlig før eg drog buksen litt opp for sikkert 5 gang siden eg gjekk fra badet, før eg satte meg ned med bordet.

Vi hadde spist og i begynnelsen var det ein sånn klein stillhet, men etter det hadde gått ein stund så begynte vi og snakke litt meir og til slutt satt vi der og lo sammen og snakket om alt egentlig. Eg hadde aldri sett for meg at Sawyer skulle være sånn egentlig. Eg trudde han skulle være ein drittsekk sånn som Lars er, men Sawyer er ein veldig koselig gutt som faktisk var utrulig morsom.

Berre degWhere stories live. Discover now