Köszönet nyilvánítás

131 32 0
                                    

A történet a végére ért, és nem terveztem neki folytatást. Remélem sokak tetszését sikerült ezzel a kis rövid történettel elnyernem!

Köszönöm a támogatást:
LunaBlume (neki is van egy könyve a kaszás, ha érdekel titeket olvassátok el!)
demongirl200000
csenge125
Biga1969
Veronikatvs

És persze minden olvasómnak nagyon hálás vagyok!

Ha esetleg további könyvek olvasnám tőlem, néz fel az oldalam és válogass, van egy pár lehetőség : 😎🙃😉

The elemental mage

Egy mágus története...

Zoé már alig várta hogy olyan gimnáziumban tanulhasson tovább ahol fejlesztheti a képességeit. Már az első napon barátokat szerez, mint például Márkót. De a múltja sok titkot rejt, aminek feltárása után Zoénak szembe kell néznie igazi önmagával, de persze a barátai segítenek neki minden nehézségen túljutni. És természetesen feltűnik a színen egy olyan férfi is aki sok titkot rejt, Zoé már első találkozásukkor érezte hogy ez a személy az ellenségeinek egyike.

Secret of wings

Egy harcos szárnyának titkai ...

Zita egy csodás harcos, minden helyzetben amibe bele kerül képes legyőzni ellenfelét. De királynővé kell válnia, amihez az út nem vezet el egykönnyen, le kell győzni az ellenségeit, meg kell szerezni azokat a  tárgyakat amik szükségesek ahhoz hogy királynővé váljon. Megtud olyan dolgokat a mútjáról amik befolyásolják a jövőét nagymértékbe, és a királysága több titkot rejt mint az Zita valaha is gondolta volna. Az életét még egy srác is megnehezíti, aki fontosabb szerepet fog betölteni az életében mint az Zita hitte volna. Mind emellett az iskolában is teljesítenie kell, és persze nem fedheti fel igazi énjét osztálya és az emberek előtt. Vajon képes lesz végig menni a királynővé válás göröngyös útján, vagy visszafordul és feladja?

The other world

Más világ ...

Clara sosem volt átlagos lány. Amióta az eszét tudja mindig meg volt az a bizonyos különleges képessége. Az életét ez az adottsága megkönnyítette rengeteg helyzetben. A gimnázium második évében pedig azt hitte minden úgy megy ahogy az előző évben, nyugisan. De egy furcsa érzés és egy új srác felbukkanása után minden megváltozik.

Willnek sohasem volt egyszerű élete, ezt pedig a különleges adottsága sem tette egyszerűbbé, egy sötét múlt egy tizenhat éves mögött bármikor felbukkanhat újból. Will abban bízik hogy egy új iskolában, új közösségben más, jobb fordulatot vesz az élete és a sorsa. De nem számolt egy különleges lánnyal aki fontosabbá válik neki mint, gondolta  vagy épp akarta volna.

És mégis miért éreznek mindketten hatalmas fájdalmat ha réz éri a bőrüket, mik vagy kik azok akik rézlovagnak vallják magukat? Megtudják majd védeni azokat akiket szeretnek?

Dragon soul

A POR, minden a porral kezdődött. Ez az anyag megtalálható a sárkányokban...

Egy több éve tartó csendes háború a végéhez közeledik, a sok éve tartó viszály a felszínre tör és végleg eljön a pusztulás ideje. Az egyik fél megteszi az első lépést és hadat üzen. Ez a levél teljesen megváltoztatja Lexa és barátainak az életét. Felkell készülniük hogy megmentsék az otthonukat és a szeretteiket. Mind amellett hogy Lexa élete fenekestül felfordult a múltja is a felszínre tör amivel nehezen tud megbirkózni, egy régi barát és többezer emlék. A háború a küszöbön toporog, de vajon megtudja időben Lexa hogy ki is ő valójában? És merhet-e hallgatni a szívére egy régóta tartó románccal kapcsolatban pedig tudja jól hogy nem volna szabad?

Történet egy sárkányról, aki nem tudja, hogy a lelke a jóért vagy a rosszért létezik a világban.

Decisions

A döntések, amiket hozunk meghatározzák az életünket ...

Vicky élete mindig túl gyorsan változik. Ő maga is alig tudja követni. Miután meghozta élete első nagy és nehéz döntését minden megváltozott, olyan életet élhetett végre amilyenre mindig is vágyot, normálisat. Vicky csak egy tizenhat éves lány, dolgozik, iskolába jár, a barátival bulizik. De ő magam sem gondolta volna hogy egy szakítás után ennyi dolog történik vele. Új emberek és konfliktusok kerülnek az életébe amivel meg kell birkóznia, még a múltja is felbukkan, és több titkot rejt mint azt Vicky bármikor is gondolta volna, és ha ez még nem lenne elég az a bizonyos szerelem nevű érzelem is felüti a fejét az életében.
Vajon sikerül mindent elérnie amit szeretne? Vagy egyszer már bele bukik a sok rá háruló teherbe? Ezek után élhet még olyan életet amilyet mindig is szeretett volna?

Hogyan legyél gazgad

Nem mindenki tud gazdagként viselkedni, de semmi baj mivel vannak erre szakosodott emberek akik megtanítják neked, hogyan szórd a pénzed vagy épp, hogyan pazarolj.

A világ egyik leggazdagabb családjának lánya születik. Viszont Jázmin képtelen úgy viselkedni, ahogy a szülei elvárják tőle. Tizenhét év után fogadnak mellé egy tanárt, aki megtanítja neki, hogy váljon tökéltes gazdaggá. Míg Jázminba próbálják bele verni a tökéltes életmódot, ő kiszökik és találkozik pár vele egykorúval. Megismeri milyen az ha vannak olyan emberek is körülötte akik nem a pénze miatt tartják fontosnak, és a szerelemre is rátalál.

De mi történik, ha szülei rájönnek, hogy a lányuk olyanokat ismert meg akiket szerintük nem kellett volna?
Ha választania kell Jázminnak jól fog majd dönteni?
Mennyire fog romokba dölni és megváltozni a lány élete?

Once upon a time

Egyszer volt hol nem volt...

Rövid történetek, novellák, amiket az álmaim, és a körülöttem lévők ihltettek.

Sötét Láng

A világban a mágia mindenhol ott van, lehet észre sem veszed, annyira természetes, hogy körülölel. A mesék és legendák őrzik a hősök tetteit, mellyel a világot mentették meg. Most egy újabb kaland veszi kezdetét, melyet az élet tollával ír a teremtő.

Leila egyike a hatalmas mágusok leszármazottjainak, ahogy Stefán is. A lányt igazságtalanul ítélik el sokan, míg Stefán nehezen birkózik meg a benne lévő mágia alkalmazásával. És még ha ez nem lenne elég olyanokkal kell egy csapatá kovácsolódniuk akiket sosem kedveltek igazán. Mindezek tetejébe rejtélyes eltűnések ütik fel a fejüket, amit ki kell nyomoznia a fiataloknak, még azelőtt, hogy még több személynek veszne oda a nyoma.

Vajon sikerül egy csapattá válniuk? Ki tudják deríteni ki vagy mi állhat az eltűnések mögött? És ami a legfontosabb, képesek felismerni az igazi ellenséget?

Flaming Eyes (Lángoló szemek)

Az igazi harcos nem megöli a sárkányt, hanem megüli.

A sárkányok és emberek régen közös földön osztoztak, mára már csak egy háborúban részesülnek mindketten. Az emberek lovagokat képeztek, hogy azok végezzenek a fenevadakkal. A sárkányok pedig loptak az emberektől, kincset, ételt.

Naga a törzsfőnök lánya, akit az apja még a széltől is óv. A lányt önfejűsége, és makacssága a faluja melletti erdőbe vezérli. A fák között talál valamit, ami örökre megváltoztatja az életét. Talán nem csak az övét.

A sárkányokat az emberek kiakarják íratni, örökre. Azért, hogy félelem és küzdelem nélkül keljen élniük. A sárkány fészekben azonban elszabadult a káosz, amit a vezetőjük eltűnése okozott.

Vajon Naga mit talált az erdő mélyén? Tényleg megváltozhat minden? Az emberek sikerrel járnak vajon, és megölik az összes sárkányt?

Sárkány szárnyakon Where stories live. Discover now