Chapter Eighteen

127 13 0
                                    

🌸Puck🌸

De volgende ochtend word ik wakker in een vreemde kamer en het duurt even voordat ik besef dat ik bij Liam ben. Zuchtend sla ik de deken van mijn benen af en kijk naar de kleding die ik aanheb. Een grijze joggingbroek en een trui. Met die kleren loop ik de kamer uit naar beneden. In de woonkamer zie ik Niall zitten met Liam tegenover hem.

''Goodmorning kleintje,'' Liam is de eerste die me opgemerkt heeft. Hij gaat staan om me een knuffel te geven en een kus op mijn wang. ''Morning Li,'' mompel ik. ''Koffie staat klaar in de keuken,'' glimlacht hij. Ik glimlach dankbaar naar hem voordat ik naar de keuken loop. Daar open ik een voor een de kastjes tot dat ik een mok heb gevonden die ik vul met het zwarte gloedje. ''Princess?'' ik draai me om en zie Niall achter me staan.

Zijn blonde haren zitten plat op zijn hoofd. Verder draagt hij een zwarte skinny jeans met een wit shirt met lange mouwen. ''Wat?'' antwoord ik zachtjes. ''Het spijt me,'' ik schud mijn hoofd. ''Ik heb hier geen zin meer in Ni, iedere keer word je boos om kleine dingen die je nooit geiriteerd hebben,'' ''Ja maar-,'' ik onderbreek hem en ga verder met mijn verhaal. ''Je zei altijd dat je het cute vond als ik mompelde omdat je weet dat het mijn karakter is. En toch blijf me daar op afkraken,'' leg ik uit.

''Babygirl,'' mompelt hij. ''Ik heb hier geen zin in Ni,'' zucht ik. ''Wat wil je dan doen? Terug naar je appartement? Oh nee, wacht daar heb je de huur van opgezegd vorige maand. De enige plek die je hebt om te wonen is bij mij,'' ik kijk hem met grote ogen aan. ''Bullshit,'' brom ik en met dat gezegd te hebben loop ik langs hem af. ''Je mag hier wel heen komen als je wil,'' Ik kijk Liam dankbaar aan maar schud mijn hoofd. ''Ik heb al iets verzonnen,''

-/

Anderhalf uur later ben ik thuis. In de gang staan twee tassen met spullen die ik meeneem. Ik ga tijdelijk bij Floor wonen. Uit het gangkastje pak ik mijn autosleutel samen met de sleutel van hier. Op het moment dat ik de voordeur open wil doen komt Niall binnen. ''Dus je gaat?'' ik knik. ''Dit gaat gewoon niet werken Niall,'' zucht ik. ''Ik heb je nooit in de steek gelaten als het niet goed met je ging en jij vertrekt gewoon,'' aan zijn houding merk ik dat hij kwaad begint te worden.

''Jesus Niall,'' zucht ik en haal mijn handen door mijn blonde haar. ''Ik vertrek niet gewoon. Ik hou van je, heel veel zelfs. Maar ik wil niet iedere keer afgesnauwd worden. Als we een leuk momentje hebben gehad word je boos. Als we geknuffeld hebben word je ineens boos. Je word boos na alles,'' ondertussen pak ik mijn jas en trek hem aan. ''Ik denk gewoon dat het beter is als we een tijdje zonder elkaar leven. Ik hoop dat je gaat nadenken,'' inmiddels heb ik mijn tassen al over mijn schouder hangen. ''Maar ik wil niet zonder jou leven baby,'' jammert Niall.

''Je kunt me bellen en appe als er iets is of als je wilt praten. Of als ik langs moet komen. Ik hou van je,'' ik geef hem een kleine kus op zijn lippen voordat ik de voordeur open maak. Terwijl Niall in de deuropening staat, zet ik de tassen in de auto en maak mijn deur open. ''Ik hou meer van jou babykitten,'' ik glimlach lichtjes naar hem voordat ik instap, de auto start en de oprit af rijd naar Floor toe.

Bij Floor aangekomen blijf ik nog even in de auto zitten om na te denken. Na een tijdje stap ik uit en zucht diep voordat ik aanbel. ''Hey babe,'' glimlacht ze. ''Hey Floortje,'' grinnik ik. ''Dit word zo gezellig, oh my god,'' schreeuwt ze voordat ze me helpt met mijn spullen. ''Okay, ik heb dus de logeerkamer helemaal gezellig en knus gedecoreerd zodat je je snel thuis zou voelen,'' ''Dank je wel,'' glimlach ik en geef haar een knuffel.  ''Je weet dat je telefoon gaat toch?'' ik laat haar los en haal het ding uit mijn kontzak. Babyboy geeft het scherm weer. ''Verdomme Niall,'' zucht ik voordat ik op neem.

''Babygirl?''  hoor ik hem zeggen als ik heb opgenomen.

''Wat is er Ni?'' mompel ik. Ik heb hier moeite mee terwijl het mijn eigen idee is. En hoe langer ik hier ben hoe meer ik twijfel aan de keuze die ik heb gemaakt.

''Het spijt me. Kun je ergens praten? Je hoeft niet eens hier heen te komen als je dat niet wilt. We kunnen ook afpreken bij de Starbucks...'' ik zucht.

''I'll be right there. Zorg dat je eerlijk bent Horan,'' brom ik.

''I promise,'' ik hoor hem aan de andere kant stommelen.

''Ik hou van je Baby,'' mompelt hij.

''Ik hou van je,'' antwoord ik voordat ik ophang.

-/

Be with someone
Who won't stay mad at you
Who can't stand not talking to you
And who's afraid of losing you.

Carpe Diem 2 {N.H}Where stories live. Discover now