Chapter Nine

368 26 11
                                    

🌸 Puck 🌸

Ik heb een week lang rond gelopen met het virus wat inhoud dat het nu kerstavond is. De verjaardag van Louis. "Babygirl weet je zeker dat je wil gaan?" Niall komt de slaapkamer binnen en kijkt me vragend aan. "Hij word maar een keer zesentwintig Niall, vorig jaar hebben we het ook gemist," Niall knikt begrijpend.

"Wat ga je aan doen?" Vraag ik hem. "Zwarte skinny met mijn witte blouse," ik knik en strik de veters van mijn zwart grijze Nike Airmax. "Klaar?" Vraagt Niall wanneer hij zich heeft omgekleed. Ik knik en glimlach naar hem. Samen lopen we naar beneden, ik trek mijn leren jas aan en Niall volgt mijn voorbeeld. "Heb je mijn sjaal gezien?"

Niall gaat op zijn tenen staan en pakt hem van de kapstok. "Alsjeblieft babygirl," ik glimlach dankbaar en wikkel hem om mijn nek. "Heb je je medicijnen?" Ik schud mijn hoofd en ren naar de keuken om ze te halen. Ondanks dat ik van mijn koorts af ben moet ik de medicijnen voor de zekerheid door blijven slikken tot dat ze op zijn.

"Waar moet ik ze laten?" Vraag ik als ik terug ben in de hal en met de drie doosjes in mijn hand sta. "Ik stop ze wel in mijn zak," ik overhandig Niall de doosjes en wacht tot hij klaar is. "Let's go," glimlacht hij en opent de voordeur. Ik stap naar buiten en rits mijn jas dicht als ik voel dat het sneeuwt.

"Great," bromt Niall en pakt mijn hand. Ik verstrengel onze vingers en we volgen onze weg lopend naar Louis toe. Bij de voordeur hangt een briefje, luide muziek is op straat te horen en ik zie een hoop mensen binnen. "Kom snel binnen," Louis, die de voordeur had geopend, trekt ons samen naar binnen.

"Happy Birthday LouBear," glimlach ik en geef hem een knuffel en een kus op zijn wang. "Dank je wel kleintje," hij wrijft even over mijn haar voordat hij de knuffel van Niall in ontvangst neemt. "Leg je jas maar boven dat is veiliger," ik neem Niall's jas aan en ren naar boven toe. Uit iedere doosje pak ik een strip medicijnen en stop die in mijn kontzak voordat ik de jassen wegleg en naar beneden loop.

"Love!" Beneden is het druk. Mensen die ik niet ken staan te dansen in de huiskamer. "Hey Hazz," begroet ik hem en geef hem een knuffel. "Hoe voel je je?" Ik haal mijn schouders op. "Wel goed," glimlach ik oprecht en zoek Niall. "Hij staat achter de bar in de keuken," ik knik als bedankje en loop dan door naar de keuken.

"Hey Princess," Niall geeft me een beker met drinken. "Wat is dit?" Vraag ik. "Wijn," ik schud mijn hoofd. "Ik hoef geen alcohol," ik zet het bekertje weg en pak een blikje cola. "Ik zie je straks," met die woorden loop ik naar de huiskamer opzoek naar iemand die ik ken. "Boe," lachend draai ik me om naar Liam. "Hey," hij geeft me een knuffel.

"Aan de cola vandaag?" Ik knik. "Ik mag nog niet drinken daar was je bij," grinnik ik en maak het blikje open. Hij knikt instemmend en legt zijn arm op mijn onderrug om me zo naar ons groepje te lijden. "Dames," glimlach ik. Floor geeft me een knuffel net zoals Melanie, die hier blijkbaar ook was.

"Ik wist niet dat je zou komen?!" Roep ik boven de muziek uit. "Wist ik ook niet!" Roept ze terug. Ik kijk haar verbaasd aan maar ze wuift het weg. "Waar is hij?" "Wie?" Vraag ik verbaasd. "Louis," ik wiebel met mijn wenkbrauwen. Floor geeft me lachend, maar ook blozend, een duw.

"Ik heb wel een idee, wacht hier," ik loop naar de deur van de gamekamer die ik open en zachtjes achter me sluit. Vervolgens dender ik de trappen af en vind Louis zoals ik had verwacht. "Hey Lou," verbaasd kijkt hij op. "Hoe wist je dat ik hier was?" Ik ga naast hem op de bank zitten. "Je bent niet zomaar mijn beste vriend Lou," hij zucht en knikt.

Carpe Diem 2 {N.H}Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt