Chapter Sixteen

127 11 4
                                    

🌸Puck🌸

Als Niall me los laat en zijn arm stevig om mijn middel slaat, staart iedereen me aan. "Akward," mompelt Alex naast me. "Hmhm," mompel ik terug. De eerste die iets zegt is Liam. "Weet je hoeveel zorgen ik me maakte?!" Roept hij boven de muziek uit.

"Je was fucking opgepakt!" Gaat Harry verder. "Ik ben nooit-" probeer ik maar Louis gaat dwars door me heen. "Godverdomme babe," zucht hij. "Gaat dit altijd zo?" Vraagt Alex, om haar heen gebarend. "Uhm," ik kijk haar onschuldig aan waardoor ze in de lach schiet.

"Guys dit was mijn idee," neem Floor het voor me op en trekt me bij Niall weg. "God... ik had het kunnen weten," zucht Louis. "What The," bijt ik hem toe. "Doe normaal. En daarbij Niall wist dit en hij is de enige met wie ik dit moet bespreken. Fijne avond," bries ik en stampvoet op mijn bikerboots de pub uit.

Buiten sneeuwt het en ik loop hier rond ik een Croptop. Ik stampvoet verder door de sneeuw. Onderweg naar huis begin ik te klappertanden. Mijn telefoon is al minstens vier keer af gegaan. "Puck get in The car," ik kijk op en zie Niall in zijn auto zitten met het raampje open.

Ik stap in en pak Niall zijn sweater van de achterbank die ik over mijn hoofd trek. Onderweg naar huis is het stil. Niall trommelt op de maat van de muziek tegen zijn stuur. Ik murmel mee met Give Me Love van Ed Sheeran. Thuis aangekomen stap ik uit en klem mijn vuisten in Niall zijn sweater.

Wachtend tot hij de deur open heeft gemaakt. Zoals altijd laat hij me als eerst naar binnen gaan. "Sorry," zucht ik als hij langs me loopt richting de huiskamer. "Het geeft niet. Je hebt niks fout gedaan want ik wist het," antwoord hij.

"Ja maar... ik heb ruzie gemaakt. Ben alleen de pub uitgelopen en heb kleding aan waar je op reageert," mijn stem is zachtjes precies zoals de eerste paar keer dat ik Niall zag. Hij slaat zijn armen om me heen en kust mijn voorhoofd. "Het is goed Princess," fluistert hij.

Ik leg mijn armen in zijn nek en hij zijn handen op mijn heupen. "Hm mijn trui staat je goed," grijnst hij voor hij zijn lippen op die van mij drukt. Zachtjes duwt hij me achteruit waardoor ik over de leuning van de bank val. Niall zet zijn handen langs mijn lichaam en strijkt met zijn duimen over een stukje huid.

"Babygirl," murmelt hij tegen mijn lippen. Mijn handen glijden over zijn torso onder zijn trui. "Ik hou van je," fluister ik. "Ik hou meer van jou," Niall laat zich zachtjes op me vallen en draait ons dan om. "Goodnight babygirl." Fluistert hij als mijn ogen dicht vallen. "Goodnight Ni,"

(...)

De volgende ochtend ben ik al vroeg weg. Alex staat op me te wachten bij de bibliotheek om daarna samen naar Doncaster te gaan waar ik een wedstrijd moet spelen. "Hey," glimlach ik en geef haar een knuffel. "Hey, zijn je vrienden nog boos?" Ik haal simpel mijn schouders op.

"Kom ik vanzelf wel achter," ze knikt en glimlacht. We stappen in de auto, ik start hem en rijd weg. Op de snelweg is het druk waardoor ik bijna te laat kom op het veld. Als we zijn aangekomen parkeer ik mijn auto en ren gelijk het veld op. Na twee keer drie kwartier te hebben gespeeld loop ik buiten adem naar Alex toe, die staat te praten met de jongens.

"Hi," glimlach ik als Louis me als eerst opmerkt. "Hey babe," ik zucht opgelucht als hij niet meer boos is. Ook Liam en Harry begroeten me met een knuffel. "Puckkk," ik kijk Alex aan en knik. "Wij gaan naar Palm Springs," ik grinnik en knik. "Deal," ze juicht waardoor ik begin te lachen.

(...)

Thuis aangekomen met Alex tref ik Niall aan op de bank in zijn grijze pak. "Hi Ni," hij kijkt op en glimlach. "Hey babygirl," ik geef hem een kus en ga met Alex in de keuken achter de laptop zitten. "Babygirl!" Roept Niall vanuit de huiskamer. Ik zucht en kijk Alex met rollende ogen aan voordat ik naar de huiskamer loop. "Ik moet zo naar een vergadering en ben pas laat thuis," ik knik. "Red je het alleen? Als er iets is kan je altijd bellen en-," ik onderbreek hem door te zeggen dat ik het wel red en dat hij zich geen zorgen moet maken.

"Ik heb geboekt!" Schreeft Alex vanuit de keuken. Niall kijkt me onderzoekend als ik mijn ogen neer sla. "Geboekt?" Ik knik langzaam. "Kijk me eens aan," ik schud mijn hoofd. "Puck kijk me eens aan," hij legt zijn duim en wijsvinger onder mijn kin en dwingt me zo om hem aan te kijken.

"Geboekt naar wat?" Ik mompel onverstaanbaar het antwoord voordat ik me omdraai en naar de keuken ren. "Houd je mond," sis ik tegen Alex als Niall de keuken binnen komt gestormd. Alex kijkt me onschuldig aan. Ik zucht. "Voor de laatste keer, geboekt naar wat?" "Vertel ik later wel," ik duw Niall de keuken uit, de gang door naar de voordeur. "Puck," zijn stem klinkt waarschuwend.

"Ik vertel het vanavond," ik open de voordeur en duw hem naar buiten. "Beloofd?" Ik knik. "Beloofd," ik krijg nog een kus op mijn voorhoofd voordat Niall de auto in stapt. Ik sluit de voordeur en ren naar de keuken waar Alex zit. "Hoe ga je hem dit vertellen?" Ik haal mijn schouders op. "Zou hij boos zijn?" "Absoluut," mompel ik. "Heb je spijt?" "Nee," ik glimlach naar haar.

"Yaasss gurll," roept ze en springt van de barkruk af om me een knuffel te geven. "Het word geweldig," ik glimlach. "Dat weet ik wel zeker,"

-/

Travel
Doesn't become an
Adventure
Until you
Love yourself behind

Carpe Diem 2 {N.H}Where stories live. Discover now