Chapter Fourteen

364 27 6
                                    

🌸Puck🌸

Het is alsof ik in mijn eigen spiegelbeeld kijk. Rond Niall zijn oog zit een grote paarse vlek, zijn lippen zijn kapot gescheurd en zijn ribben zijn blauw. Kreunend van de pijn word hij wakker voor de vierde keer deze nacht.

Mijn wekker geeft 07:00 uur aan, slapen lukt nu toch niet meer. Ik sta op en pak uit de kast een zwarte, strakke, joggingbroek met een trui van Niall. Ik trek alles snel aan en ren naar beneden. Mijn sleutels vis ik uit het sleutelkastje voordat ik het huis verlaat.

In het donker sluip ik naar Harry toe, wetend dat hij wakker is voor het openen van de bibliotheek. Voordat ik de kans krijg om de deur te openen word hij geopend door niemand minder dan Louis zelf. Ook hij heeft een blauw oog maar ziet er niet zo toegetakeld uit als Niall.

"Hazza!" Hij komt aangerend en laat me naar binnen. Ik slof voor hem uit de woonkamer in en ga op de bank zitten. "Hoe is het met hem?" Harry zit op de salontafel voor mijn neus. "Hij is vier keer wakker geworden van de pijn," mompel ik zachtjes.

"Ik ga wel mee kijken," ik knik en samen lopen we langs Louis af naar buiten. "Heeft hij veel pijn?" Ik knik opnieuw. Buiten is het inmiddels gaan regenen. De koude wind in combinatie met de regen doet me vrij weinig deze ochtend.

Met Harry achter me aan, en Louis daarachter, banjer in door de gevormde plassen naar huis. Thuis aangekomen hoor ik Niall boven douche. "Babygirl?" Roept hij. "Ja, its me!" Roep ik terug en loop naar boven toe terwijl Harry en Louis in de woonkamer gaan zitten.

Niall zit in de slaapkamer voorover gebogen op het bed. "Babyboy?" Hij gaat recht zitten en kijkt me met betraande ogen aan. "Oh my god," mompel ik en kniel voor hem neer. "It hurts so much," fluistert hij. Ik grom en vlieg overeind voordat ik naar beneden stampvoet.

In de woonkamer geef ik Louis een harde bitchclap tegen zijn wang. "What The fuck!" Schreeuwt hij. "Ga weg," ik duw hem het huis uit en gooi de deur in zijn gezicht. Harry is inmiddels al naar boven gegaan. "Love wil je de dokter bellen?" Ik knik en pak mijn telefoon voordat ik het nummer van de dokter opzoek.

"Een goede morgen met huisartsenpraktijk Smulders," de stem van de vriendelijke receptioniste stelt me een beetje gerust.

"Goede morgen met Puck Lancaster ik wilde graag een afspraak maken," inmiddels loop ik naar boven toe.

"Bij welke dokter mevrouw?" Ik playback naar Niall met de vraag welke dokter hij heeft. "Anna Smith," antwoord hij. Great een vrouwelijke arts.

"Anna Smith," antwoord ik minder vriendelijk dan daarnet. Blijkbaar heeft Niall het meegekregen want ondanks alles begint hij toch te grijnzen.

"Okay, voor wie wilt u een afspraak maken en met welke reden?"

"Een afspraak voor Niall Horan-"

"Geboortedatum?"

"Dertien September 1993. In verband met zijn, hoogst waarschijnlijk, zwaar gekneusde ribben," ik rol met mijn ogen als ik haar anders hoor ademen.

"Kunt u er over een half uurtje zijn?"

"Natuurlijk. Bedankt,"

"Fijne dag nog," ik mompel hetzelfde terug en hang op.

-/

Carpe Diem 2 {N.H}Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon