Chapter Fifteen

405 28 5
                                    

🌸Puck🌸

"Don't be my lady,"
~
Ik glimlach naar Niall wanneer ik Floor samen met Nick op de bank zie zitten. Nick heeft donkerbruin haar, brede schouders en door zijn strakke t-shirt heen te zien, mooie abs. Als ik een klein kus geluidje hoor draai ik me om en duw Niall de huiskamer uit de keuken in.

"Little cuties," grijns ik en zet de waterkoker aan voor thee. "Hm, jij bent cute," mompelt Niall. "Serieus? Tortelduifjes overal?" Ik lach als Harry mokkend de keuken in komt gelopen. "Wie nog meer dan?" Vraag ik nieuwsgierig en vul drie mokken met kokend water.

"Jij en Niall, Floor en Nick." Ik kijk hem grijnzend aan. "Jou meisje komt wel Hazz," ik zet een mok voor hem neer en geef er een aan Niall. Die andere houd ik zelf vast en bekijk mijn voet die Louis in het verband heeft gedaan. "Baba!" "Kom al!" Roep ik terug en strompel de huiskamer in naar Floor.

"Jullie moeten elkaar beter leren kennen," ze zet me naast Nick in de bank en loopt dan naar de keuken. "Hey," glimlach hij. "Hey," mompel ik en ga iets verder van hem af zitten. "Babygirl!" "Ik kom," ik spring over de rugleuning van de bank en land op mijn goede voet voordat ik de keuken in strompel.

"Thank You," mime ik. Niall beantwoord me met een knipoog. Mijn telefoon is uit mijn kontzak gevallen toen ik op de bank werd geduwd. Ik strompel terug naar de huiskamer en pak mijn telefoon. "Weer terug?" Glimlacht Nick, alsof hij er op zat te wachten.

Shit. "Ja," ik blijf achter de bank staan. "Vertel wat vind je zo leuk aan hem?" Nick wijst achter me. Ik draai me kwartslag om en zie Niall met zijn armen over elkaar staan terwijl hij tegen de muur leunt. "You're Okay?" Mimet hij nu. Ik geef hem een knipoog als antwoord en draai me terug om.

"Hij is gewoon lief, heeft respect voor meisjes en vrouwen wat veel mensen niet hebben. Maar het belangrijkste is dat hij er is wanneer je hem nodig hebt en wanneer niet. I Just love Niall And he knows that," ik glimlach als Niall zijn armen van achter om mijn middel slaat en een kus net achter mijn oor plaatst.

"Babaa," ik draai mijn hoofd weg van Niall naar Floor toe. "You two are goals," ik glimlach. "Ik ben bloedserieus," ze haalt een hand door haar bruine haar en knipoogt. Floor ziet eruit als het ideale meisje: ze is knap, mooi haar, dun, perfecte wenkbrauwen en mooie make-up. Daarbij is ze ook nog lief, ik ben trots op mijn beste vriendin.

"Ik hou van je," fluistert Niall met zijn lippen tegen mijn oor. "Ik hou zo veel van je," mompelt hij, zijn warme adem geeft een kietel gevoel bij mijn oor. "Ik hou van je," mompel ik. "Kom," Floor trekt me weg bij Niall en duwt mijn gympen in mijn handen. "Wat gaan we doen?" "Naar buiten," ze grijnst. "Maar het stormt!" Roep ik lachend. "Daarom juist. Let's twerking in The Snow,"

"Wat?" Niall en Nick kijken elkaar aan als ze het tegelijk uitspreken en vervolgens naar ons. Inmiddels heb ik mijn schoenen al aan. "Nee, je gaat niet in de sneeuw naar buiten," Nick is de eerste die Floor aanspreekt terwijl Niall de moeite niet eens meer neemt. "Jas aan, muts op en handschoenen aan. Ik ga boven een dikkere trui halen," zucht hij.

"Niall, maatje." Glimlacht Floor. "Twee truien dus," hij loopt naar boven en even later is hij terug met een trui van mij en een trui van zichzelf. Ik krijg zijn trui en Floor die van mij. Ik trek Niall zijn trui aan en daarna gaan Floor en ik naar buiten.

Wel eens waar zonder handschoenen, sjaal of muts. "Ik zet de muziek aan!" Lach ik en zet een of ander liedje aan waar je op kan twerken. Inmiddels plakken de vlokjes sneeuw in mijn blonde haren. "De meiden zijn er zo," glimlacht Floor die een stukje door haar knieën zakt en begingt te twerken.

Carpe Diem 2 {N.H}Where stories live. Discover now