Chapter Five

341 30 8
                                    

🌸Puck🌸

Zuchtend loop ik het veld op. Vandaag moet ik training geven aan een hoger team als mijn eigen team. "Onze voetbalprinses!" Roept iemand. "Beter dan een voetbaltrol!" Roep ik terug en kan een grijns niet onderdrukken. De jongens beginnen te joelen. "Lancaster," roept een bekende stem over het veld.

"Tommo," roep ik terug terwijl ik verder het veld op loop. "Komt je vriendje je helpen?" Vraagt iemand lachend. "Mijn wat?" Grinnik ik. "Hey babe," ik glimlach. "Hey Lou, ze denken dat je mijn vriendje bent," Louis begint te lachen. "Wie zei dat?" Vraagt hij vervolgens.

"Het is toch zo? Jij noemt haar babe," ik schud grinnikend mijn hoofd en ren naar de opslag plaats toe om de voetballen te halen. Ik duw de deur open en haal er een container met voetballen uit. De deur gooi ik met een klap dicht en neem vervolgens de container mee terug naar het veld waar Louis de warming-up aan het geven is.

Een uur later zijn we klaar met training geven. "Tot morgen," ik krijg van iedereen een High-Five. "Tot morgen voetbalprinses," ik grijns. "Tot morgen voetbaltrol," lachend verlaat ik het veld samen met Louis. "Voetbalprinses?" Vraagt hij verbaasd. "Hm ja. Zeg maar niet tegen Niall," hij knikt en murmelt instemmend.

"Ik heb honger," ik zucht. "Ga eten dan," Louis haalt zijn schouders op. "Ga je mee?" Ik knik en samen lopen we naar een koffiezaakje waar we wat gaan eten. "Wanneer komen die godvergeten winter tenue's?" Vraagt Louis als hij zijn handen om zijn mok chocomelk slaat. "Winter tenue's? Die hebben we niet," grinnik ik.

"You're kidding right?" Ik schud mijn hoofd en kijk hem serieus aan. "We gaan vanaf morgen naar binnen dus daar wil je niet in lange kleding rond lopen," hij murmelt instemmend en pakt de menukaart. "Kan ik iets voor jullie inschenken?" Louis kijkt me vragend aan. "Warme chocolademelk alsjeblieft," glimlach ik. "En voor u?" Het meisje flirt met Louis.

"Colaatje," het meisje schrijft het op, knippert overdreven en loopt weg. Louis rolt met zijn ogen waardoor ik begin te lachen. "Het is niet grappig," bromt hij. "Oh kom op brombeertje," langzaam begint hij te glimlachen. "Kijk dat wilde ik zien," hij glimlacht hoofdschuddend.

"Je bent geweldig weet je dat?" Ik haal mijn schouders op. "Een warme chocomelk," de chocomelk word bij Louis neergezet. En de cola word voor mij neergezet die expres omgestoten word. "We gaan," Louis trekt me uit mijn stoel en geeft me mijn jas. "Het spijt me," ze buigt naar voren en veegt het verder uit over mijn shirt.

"Het is wel genoeg zo," Louis trekt me mee naar buiten en lijd me door Londen naar huis. "Is Niall er?" Ik knik. "Hij moet vanavond werken en vannacht door naar Parijs voor een meeting," zucht ik. Louis drukt op de bel en wrijft over mijn armen als ik begin te klappertanden. Verbaasd opent Niall de voordeur.

"Wat is er met jou gebeurt?" Hij houd de deur verder open zodat we naar binnen kunnen. "We hadden vergadering en iemand stootte een glas cola om," ik kijk Louis dankbaar aan voor het kleine leugentje. Niall vind het verschrikkelijk als ik iets met Louis ga doen na de afgelopen keer in Amerika.

"Ga maar douche Babe," ik knik en doe Louis jas uit. "Hij meurt naar Cola," mompel ik beschamend. "Het geeft niet ik was hem thuis wel uit," ik schud mijn hoofd. "Ik was hem wel dan kun je een oude jas van Niall aandoen," opper ik in de hoop dat Niall daar mee instemt. "Tuurlijk," glimlacht Niall.

"Ik ben boven," ik druk een kus op Niall zijn wang en loop dan naar boven. Ik hoor Niall achter me aankomen wat betekend dat Louis in de huiskamer is. "Hoe ging het vandaag?" Ik draai me om naar Niall en glimlach. "Goed," mompel ik en draai me terug om zodat ik een zwarte broek met gaten uit de kast kan pakken. "Ik ga je missen," hij slaat vanachter zijn armen om me heen en kust mijn nek.

"Niall niet doen ik stink naar cola," ik maak me los uit zijn greep en pak een zwarte Adidas sweater. Ik loop snel langs hem af naar de badkamer en draai de deur op slot. "Wat verberg je?" Hoor ik hem vragen. "Niks," mompel ik. "We praten zo verder," zijn voetstappen vervagen en denderen de trap af. Ik neem snel een douch om van de Cola lucht af te komen en ben er in een kwartier onderuit.

Ik droog me af en kleed me aan. De littekentjes zijn ver weggetrokken en daar ben ik blij mee. Mijn haren vlecht ik in twee vlechtjes en loop dan naar beneden waar Louis en Niall bezig zijn met FIFA. Glimlachend leun ik tegen het kozijn. Als ik me bedenk dat ik Louis' jas nog in de wasmachine moet doen draai ik me om en ren naar boven.

Ik stop zijn jas in de wasmachine en zet hem aan voordat ik terug naar beneden ren. In de keuken maak ik een kop thee en ga daarmee aan de bar zitten. "Hey," Niall en Louis komen ook aan de bar zitten. "Ola," glimlach ik. "Breng je me straks weg?" Vraagt Niall zachtjes. "Hoelaat vertrekt je vliegtuig?" "Drie uur vannacht," ik knik. "Komt goed," glimlach ik.

"Ik ga er eens vandoor," ik sta op van mijn kruk. "Ik loop wel mee," "Louis?" Vraagt Niall als hij bij de tussendeur is. "Ja?" Louis draait zich om en kijkt Niall vragend aan. "Wil je Puck deze week in de gaten houden?" Hij knikt beduusd. "Geen zorgen Lad," Niall knikt en ze geven elkaar een knuffel. "My Poor Nouis heart," mompel ik.

"Nouis?" Niall kijkt me lachend aan. Ik knik glimlachend en maak de voordeur open als Louis een vest van Niall heeft gekregen. "Ik zie je morgen toch?" Ik knik. "Bedankt," fluister ik in zijn nek als hij me in een knuffel neemt. "Geen dank babe," fluistert hij terug en drukt een kus op mijn wang. "Tot morgen," glimlach ik. "Succes Niall," Niall glimlacht naar hem en geeft hem nog een knuffel.

"Bedankt Lou," Louis glimlacht en loopt de oprit af. "Tot morgen Voetbalprinses," ik grinnik en zwaai naar hem voordat Niall de voordeur sluit. "Voetbalprinses?" Bromt hij en duwt me zachtjes tegen de deur. "Je bent alleen mijn Princess," bromt hij en laat een spoor van natte kusjes achter in mijn nek.

Automatisch kantel ik mijn hoofd zodat hij meer plek heeft. "Je hebt nog steeds een zwakte," grijnst hij speels als hij me kort aankijkt. "Hoe kan ik geen zwakte voor je hebben?" Vraag ik licht hijgend. "Hm," bromt hij nogmaals en drukt zijn lippen op die van mij. Ik leg mijn handen in zijn nek en glimlach tegen zijn lippen.

"Ik hou van je," fluister ik. "Ik hou meer van jou,"

Carpe Diem 2 {N.H}Where stories live. Discover now