κεφαλαιο 12

64 7 0
                                    

Οι επόμενες δύο βδομάδες πέρασαν σαν να είχε είμαι στον παράδεισο.
Τα πρωινά πηγαίναμε στις ράγες να ταισουμε τα μικρά , μετά κάναμε υπόμονη και ζωγραφιζαμε μέχρι να τελειώσει το μαρτύριο του σχολείου , μετά πηγαίναμε σε κανένα φούρνο και περνάμε σάντουιτς και μπύρες και τέλος την αραζαμε στις ράγες. Ακούγαμε μουσική , παιζαμε με τα μικρουλια μας. Η Desi είχε ένα ταλέντο στο να μαθαίνει εντολές στα ζώα έτσι αποφασίσαμε να παρακολουθησουμε δυαδικτιακα μαθήματα και να τα εκπαιδεύσουμε , έτσι και αλλιώς ποτέ δεν ξέρεις που θα χρειαστεί. Ρίχναμε κανένα υπνακο , και μετά το απόγευμα βολταραμε στα Εξάρχεια, Μοναστηράκι. Ομόνοια ...
Λάτρευε τα ταξίδια , οπωε και εγώ και το περπάτημα . Αυτές οι μέρες περνάγαμε υπέροχα αλλά κάτι δεν με άφηνε να της απολαύσω.
Κάποιος της κάνει κακό. Κάτι της συμβαίνει. Δεν μπορώ να κάθομαι και να διασκεδάζω όταν γνωρίζω ότι κατι δεν πάει καλά. Αυτό είναι εγωιστικό. Θα της μιλήσω .
Ηταν Σάββατο πρωί , και ειμασταν παλυ στις ράγες. Εκείνη ήταν λίγα μέτρα ποιο κει και μάθαινε στο Ντένβερ να κάθεται κάτω. Φαινόταν γαλήνια ,αλλα κάτι τν απασχολούσε.... Το έβλεπα στα μάτια της ...Υπήρχε ....υπήρχε φόβος... Σαν να υπήρχε κάποια αόρατη απειλεί στην ατμόσφαιρα..πήγα κοντά της.
-χευυυ!!! Της είπα ενω τηνα αγκαλιασα από τον λαιμό.
-μηη!!! Τσιριξε και γύρισε κοιτοντας με τρομοκρατημένη.
Σαστισα. Τον τελευταίο καιρό όταν την ακουμπαω έχει πάντα παράξενες αντιδράσεις. Ανυσυχω πολύ...
-Αμμ.... Σ-συγνωμη.. με -με ξα-ξαφνιασες...
-σορυ... Ήθελα να συζητήσουμε κάτι σημαντικό....κάτσε .
Καθισαμε στις ράγες . Μου έσφιξε το χέρι και με κοίταζε όπως κοιτάει ένα παιδί γεμάτο ενοχές επειδή έφαγε όλα τα γλυκά από το ψυγείο. Ήξερε τη ήθελα να της πω.
- με εμπιστεύεσαι , έτσι; Σε παρακαλώ σεβασου το πόσο σημαντική είσαι για μένα μωρό μου ...είσαι ένα επικίνδυνο μυστήριο Desi...νιώθεις έτοιμη να μου πεις για ότι είδα στο εκείνη την μέρα στις τουαλέτες; Αυτή η κατάσταση πληγώνει και τις δύο μας .
Εκείνη ξέσπασε σε μανιακους λυγμούς.εχωσε τα νύχια της τόσο βαθιά μέσα στην παλάμη μου όπου γέμισα αίματα... Ειμουν σίγουρη ότι δεν ήταν έτοιμη όταν μου φάνηκε ότι άκουσα κάτι μέσα στα αναφιλητα της
-"ο  θείος μ "

Ελπίζω να μην είναι βαρετό !! 🤗 Ευχαριστώ για την ανάγνωση !!
Xoxo

Μόνη στις ράγες του τρένουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα