κεφαλαιο 11

59 8 0
                                    

Είμασταν αραγμενες και κοιτάζαμε τα αστέρια. Καθόμασταν δίπλα δίπλα πάνω στις ράγες. Διπλα μας ήταν τέσσερα άδεια μπουκάλια μπύρας και δύο άδεια πακέτα τσιγάρων . Μου κράταγε το χέρι τόσο σφιχτά που το ένιωθα να ματώνει, λες και εξαρτιόταν η υπάρξη της από μένα , είχε ένα περίεργο , παράλογο φόβο οτι θα της εγκατάλειψω.
Πρώτη φορά καθόμουν χωρίς μουσική . Πάντα φοβόμουν την  υσηχια έτσι ένιωθα ασφάλεια μέσα στα ουρλιαχτα και  τα τριξιματα της κιθάρας.
Τώρα όμως δεν φοβάμαι . Μου αρέσει να μοιράζομαι την υσηχια μαζί της. Ένιωθα ασφάλεια και γαλήνη , δίπλα της . Έσπασε όμως την σιγή.
- Ξέρεις , όταν μου προσφέρες πρώτη φορά τσιγάρο , τότε στις τουαλέτες , δεν είχα ξανά καπνίσει. Δεν ήθελα να με νομίζεις σπασικλακι και για αυτό το πήρα.
Είχε κοκκινισει.
-Αγαπη μου, γλυκά μου, είσαι τοοοοσο αξιαγάπητη !!! Το κατάλαβα ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανες τσιγάρο βρε , αλλά δεν το σχολιασα...
Γελάσαμε με την ψυχή μας... Αχ γελοίο... Αληθινό γελοίο... Είχα να το νιώσω από τα τέσσερα μου ...
Η Desi άρχισε να μου ξυπνάει συναισθήματα όπου ήταν βαθιά θαμμένα μέσα μου .
Γύρισε και μου έδωσε ένα φιλί. Της φίλησα την μικρή μυτούλα της.
- για πες μου τελικά τι είναι όλα αυτά;
Είπε δείχνοντας τα μικρά μου και πίνοντας μια γουλια μπύρας.
Τα ζωάκια ήταν ξαπλωμένα διάσπαρτα στο οικόπεδο δεξιά και αριστερά.
- λοιπόν, ξεκίνησα χαμόγελωντας , καλός όρισες στην πολυμελής οικογένεια μου. Εδώ και αρκετά χρόνια ζωάκια όπως αυτά , μοιράζονται αγάπη σε τούτον εδώ τον τόπο. Αλλά δεν είναι απλά ζώα. Για παράδειγμα, ο Ται. Είναι εκείνο εκεί το γέρικο άλογο . Ήταν αγωνιστικό , ειχε νικήσει δεκάδες χρυσά μετάλλια.. όταν γέρασε ποια και δεν μπορούσε να κατέβει σε αγώνες το στείλανε σε ένα σφαγείο στην Ελλάδα. Το βράδυ πριν την μοιραία μέρα το εκλεψα . Του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή. Σε κανέναν δεν αξίζει ένα τέτοιο τέλος.  Οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να αγαπούν , Desi....Αγαπούν πια μόνο δύο πράγματα : τον εαυτό τους  και το χρήμα. Τα ζώα όμως είναι τόσο αθώα... Το μόνο που δίνουν είναι αληθινή αγάπη και στοργή , χωρίς να περιμενουν τιποτα πίσω.... Έχω πληγωθεί τόσες φορές από ανθρώπους αλλά όμως ΠΟΤΕ  ΚΑΝΕΝΑ ζωο. Γτ τα ζώα δεν ΞΕΡΟΥΝ να πληγώνουν. Δεν μπορούν... Δεν θα σε κρίνουν ποτέ , είναι πάντα εκεί για σένα και δεν θα σε παρατήσουν στις δύσκολες καταστάσεις. Έχω πονέσει τόσο πολύ στην ζωή μου ,και το να μοιράζω αγάπη και να προστατεύω τους αδυναμους είναι πιστεύω ο τρόπος να κλείσω της πληγές μου ...

- Αωω. ... Σαγαπω.. κάθε δεύτερο σε ερωτεύομαι και πιο πολύ..
Ένα δάκρυ κύλησε από το αριστερό της μάγουλο. Μου έσφιξε το χέρι ακόμα ποιο πολύ .
- Θε-θελω να σε γνωρίσω... Θέλω να φιλήσω κάθε κύτταρο του σώματός σου , να μπω μες την ζωή σου .. θέλω να νιώθω να συναισθήματα σου , να γίνουμε ένα ...  Είσαι ένας θησαυρός, Άλεξ.. ο θησαυρός Μου . Κάθε στιγμή γνωρίζω μια άλλην πτυχή του εαυτού σου , ένα καινούριο μυστικό. Σε λατρεύω.  Δεν σε αγαπώ για να με αγαπάς , σε αγαπώ γιατί μου αρέσει πραγματικά να σε αγαπώ .. Ξέρεις αυτό το συναίσθημα είναι πρωτόγνωρο για μένα... Πίστευα ότι ποτέ κανείς δεν θα με αγαπήσει πόσο μάλλον θα με ερωτευτεί. Νόμιζα ότι ειμουν μια άχρηστη , ένα σκουπίδι... Ειμουν μόνη , για πολύ καιρό, σε ένα σκοτεινό και τρομαχτικό κόσμο , χαμένη στο χάος ... Και έρχεσε εσύ , ξάφνου, να με κάνεις να νιώσω σημαντικη... Μέσα σε λίγες ώρες , έδωσες νόημα στην ζωή μου, φως στο σκοτάδι μου... Φοβάμαι ότι θα σε χάσω όπως έχασα έτσι και κάποιον άλλο... Θέλω να προλάβω τουλάχιστον να σε χορτάσω... ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΟΛΑ..
Τα τελευταία της λόγια με μπέρδεψαν λίγο. Γύρισα κλαίγοντας με αναφιλητα και την αγκάλιασα.
Έτσι μας βρήκε το ξημέρωμα , σαν δυο πληγωμένα πουλάκια με σπασμένα φτερά , να μοιραζόμαστε την μοναξιά μας .

Ελπίζω να σας αρέσει μέχρι εδώ το στορυ🤣🤣 ❣️ στείλτε σχόλια και ψηφιστε!! Ετοιμαστείτε για πολύ μυστήριο και ανατροπές !! 😋😉 xoxo

Μόνη στις ράγες του τρένουWhere stories live. Discover now