κεφαλαιο 3

101 6 0
                                    

-Ηευ! Τι κάνεις;
-Εμ καλά είμαι. Με λενε Άλεξ ....
-τι ωραίο όνομα ! Εμένα με λένε Desi. Το σχολείο σας φαίνεται πολύ ωραίο
- ε ότι πεις ...
- ουαου εσύ τα έκανες όλα αυτά;! Είναι υπέροχα
Είπε δείχνοντας τις ζωγραφιές στο θρανίο.
- για να το λες εσύ μάλλον..
(Προσπαθούσα να το παίξω αδιάφορη , ότι δεν θελω πολλά πολλά )
- εεε οκ καλύτερα να μην σε ενοχλώ
- ναι
Γιατί είναι τόσο αγενής ρε Αλεξ?
Τι ηθελες να κάνω δηλαδή; Αφού το έχω ξεκαθαρίσει . ΟΧΙ ΦΙΛΙΕΣ. μόνο καταστροφή είναι. Θες να καταλήξω όπως τότε με την Γεωργία ; Ε;; Δεν την ξανά πατάω. Δεν είμαι κοροϊδο.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΑ.

Στο διάλειμμα πήγα στις τουαλέτες να κάνω άλλο ένα τσιγάρο. Η μέρα πέρασε κάπως έτσι. Μάθημα , τσιγάρο , μάθημα. Γενικά στα διαλλειμματα πάντα στις τουαλέτες κάθομαι. Λιγότερος ήλιος, λιγότερος κόσμος, λιγότερη κοροϊδία . Άρα περισσότερη ησυχία.
Επιτέλους σχολασμα. Νόμιζα ότι πέρασαν αιώνες. Βγαινωντας έξω ένιωσα ένα αερακι να μου γλύφει το σώμα .
Ήταν αρχές της σχολικής χρονιάς , πρώτη λυκείου φέτος , και οκτομβρης μηνας έκανε παγωνιά. Τα σύννεφα ήταν πυκνά και μαύρα δείγμα ότι σε λίγο θα έβρεχε. Στους περισσότερους ανθρώπους δεν αρέσει η βροχή αλλά εγώ την λατρευω. Νιώθω ότι ο ουρανός βγάζει τα δάκρυα που εγώ είμαι ανίκανη να βγαλω , εχω κλάψει τόσο πολύ στην ζωή μου , που μου έχουν τελειώσει τα δάκρυα ποια. Κατευθυνθηκα σχεδόν τρέχοντας στο ξενοδοχείο της γωνίας , έστριψα δεξια , μετά αριστερά , μετά πάλι αριστερά και μετά μπήκα σε ένα σοκάκι .
Τωρα είσαι σε ασφαλείς περιοχή
Σκέφτηκα πλησιαζεις στον δικό σου κόσμο.

Φορεσα να ακουστικά μου. Και έβαλα το cemetary drive των my chemical romance. Σε λίγο θα έφτανα στην κρυψώνα μου , εκεί όπου ο χρόνος σταματά , κανείς δεν σε κρίνει ,όλοι είναι καλοί και γαλινιοι.

Μόνη στις ράγες του τρένουWhere stories live. Discover now