bölüm otuz

2.3K 160 19
                                    

Keyifli okumalar...


******


Kulübede umutla bakışıyorduk. Ayla ve furkanda bize bakıyordu. Uuu Çok gergin bakışmalar.

Sonunda umut konuşmaya başlamıştı. "H-hayal bak ben ne zamandır uçuruma geliyorum her sabah seni görmenin umuduyla. Belki affedersin diye-"

Elleri titriyordu. Benden korkuyormuş gibi bakıyordu. Bu o kadar canımı yaktı ki anlatamam. Kendimi bir canavar gibi hissettim.


"Hala seni affetmemi istediğine eminmisin?" diye sordum titreyen sesimle.

"B-ben bilmiyorum"


içime öküz oturmuştu resmen. Tabi ki o bir insandı. benim ne olduğum bile belli değildi ki. Ayağa kalkıp mutfaktan bir su alıp geri döndüm.

Furka'nın yanına yığıldım ve sudan bir yudum aldım. Boğazım yanmaya başlamıştı.


"Hayal çok açsın!"

Ah evet kan isteğim. Ayla Furkan'a ve 'Umut'a büyü yapmıştı onlara yaklaşamıyordum. Beslenmem gerekiyordu.

Aklıma uğur geldi. Damarlarında hala kan dolaşıyordu. Vampir hızımla koşup evden çıktım uğurun cesedini gömdüğüm yerden çıkarıp boynundaki toprağı temizledim. Uğurdan beslenip tekrar onu gömdüm.

Ayladan



Hala bana sorulacak sorulara nasıl yanıt vericem diye düşünüyorum. Hayal dönmedi. Umutsa aşırı düşünceli bir şekilde hayalin az önceki vampir hızıyla koşmasının şokundaydı.


Acaba Furkan beni insan olmasam da kabul eder mi? Geldiğimizden beri yüzüme bakmadı. Sadece hayale ve Umut'a baktı.


"Bana bir şey söyleyin ya. Hayale ne oldu. Neden gözleri kıpkırmızı oluyor ve nasıl ışık hızında buradan çıkabildi."

Furkan cevap vermiyordu. Doğru sonuçta oda yeni öğrenmişti. Ne diyebilirdi ki.


Umut'a "Melezin ne olduğunu biliyor musun?" Diye sordum.

Önce anlamazca bana bakıp sonra sorumu cevapladı "bazı fantastik filmlerde hem vampir hemde kurt adamlar olur. Benim bildiğim onlara melez denir."


"Evet doğru biliyorsun. melez, ırkları ayrı bir ana babadan doğmuş, her iki ırkın kimi özelliklerini kendinde taşıyan kimseye denir. Hayal bir melez. Ve bu dünyadaki yaşayan tek melez. Bak bunlar sana saçma gelebilir ama böyle şeyler gerçekten var. Seni sevdiği için Kanın hayale çok çekici geliyor sana karşı kendini tutamıyor. sen şuan benim korumam altındasın. Sana büyü yaparak bir çember içine aldım."

"Ya ne anlatıyosun ayla! Ne yani hayal şimdi vampir ve kurtmu?"

Ben cevap verecekken Furkan araya girmişti. "Sadece vampir ve kurt değil aynı zamanda büyücü ve peri"





Hayalden



kulübeye döndüğümde herkes ayrı bir köşede uzaklara bakıyordu. işi kökünden çözmeye karar verdim. önce ayla hanıma soracaktım.



koltuğun boşta kalan köşesine bağdaç kurarak hemen karşımda oturan Furkana emir verdim. çok hoşuma gidiyor bu emir verebilme işi lan.



"Furkan kalk ve sandalyeye otur. ayla karşıma otur"



furkana normalde kalk sandalyeye otur deseydim defol lan sen kalk otur derdi. şimdi kalkıp robot gibi sandalyeye oturması hafif tebessüm etmeme sebep oldu. sandalye oturunca emrim etkisi altından çıktı ve kendine gelmeye çalışırmış gibi kafasını sağa sola salladı.



Dövüşçü Melez (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now