bölüm yirmi beş

2.6K 152 49
                                    

Bölümü dün sabah kitabımı keşfedip akşama kadar okumayı bitiren ve yeni bölümü sabırsızlıkla beklediğini söyleyen EdebiyattGezgini 'ne ve kacakcocukk 'a ithaf ediyorum iyi okumalar :)

yorum ve vote yaparsanız sevinirim :)

*******

Gözlerimi karanlık bir odada yatağa bağlı bi şekilde açmayı beklerken bir gemide, okyanusun ortasında ve ellerim bacaklarım bağlı olmadan açmıştım.

Ayağa kalkıp gemiyi turlamaya başladım. 3 katlı çok güzel bir gemiydi. Kaptan koltuğunun yanında bir kol saati vardı. Saate bakınca saatin 16:10 olduğunu gördüm.

gemide biraz daha turladıktan sonra uyandığım yere geri döndüm. genç ultra yakışıklı biri vardı benim gözümü açtığım yerde.

"Nasıl teknemi beğendinmi melezim"

Dilim tutulmuş gibi konuşamadım bir an. Iı şey benim bi sesim vardı şuralara düşürdüm sanırsam bulursanız verirmisiniz.

"Gel otur çekinme "

Aptal aptal bakarak gösterdiği yere oturdum.

"Eee sormayacakmısın beni neden kaçırdın diye?"

Evet aslında benim bu soruyu sormam gerekiyodu ama nedense bi türlü aklıma gelmemişti.

"Neden kaçırdın bilmiyorum ama zannedersem teksin ve tek başınayken sana çok acımasız şeyler yapabilirim o yüzden beni aldığın yere geri götürmeni tavsiye ederim"

Aha sesimi buldum! Bana bakan çocuk öyle bir kahkaha atmaya başlamıştı ki bi an şu gemimidir teknemidir ne batcak zannettim.

"Ne anırıyorsun içine eşekmi kaçtı?"

Nefeslerinin arasından konuşmaya çalıştı.

"Ahah ben ahahahha ben üzgünüm bi an kendimi tutamadım."

Nefesini düzene sokunca ciddileşip konuşmaya devam etti.

"17'yi doldurdun hayal. Artık vaktin geldiği için seni kaçırdım, demeyelimde aldım. Aslında tam doğum gününde alacaktım seni ama umut sana hazırladığı hediyeyi veremeyecekti o zaman. Benim aşka saygım var bayan."

"Birincisi neyin vakti geldi? ikincisi doğum günüm nisanın 5indeydi iki ay geçti nerden baksan. Madem sadece umutun hediyesi için beni doğum günümde almadın niye iki gün sonra değilde 2 ay sonrasını tercih ettin? üçüncüsü umutu nerden tanıyosun? Dördüncüsü sen kimsin? Beşincisi neden hiç bi yönden kara görünmeyen bir kısımdayız? Altıncısı bana niye melez dedin ve melez ne demek? Hepsine cevap istiyorum."

Çok soru sormuştum ama merak duygusu işte naparsın.

"Sakin olun melez hanım. Tabiki hepsini cevaplarım. Birincisi melez özelliklerinin gün yüzüne çıkma vakti ve dünyada olacak savaşın vakti geldi. ikincisi umutun hediyesinden sonra yağmurun öleceğini biliyordum bu yüzden seni henüz çok yeni acılıyken almak istemedim ve biraz zaman tanıdım sana ama fazla bekletemezdim çünkü bir sonraki sene senin doğum gününe kadar tüm melez özelliklerini kullanmayı öğrenmen gerekiyordu. üçüncüsü sadece umutu değil senin hayatındaki herkesi tanıyorum sadece senin tanıdıkların değil tanımadığın ama seni tanıyanlarıda tanıyorum. Dördüncüsü ben senin bekçinim. Beşincisi kara görünüyor fakat sen göremiyosun çünkü melez özelliklerine sahip değilsin. Altıncısı sana bu dünyadaki tek ve son melez olduğun için melez dedim. Ve gelelim melezin faydalarınaaa. Hayal küçükken annenin sana anlattığı peri, vampir,kurt veya büyücü masallarını hatırlıyormusun?"

Dövüşçü Melez (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now