bölüm on beş

3.4K 171 11
                                    

Keyifli okumalar yorum ve vote yaparsanız mutlu olun ;) :)

+++++++

Ertesi gün Sınıfta Yağmurdan uğurla yaşadıklarını dinliyordum. Çok ani ve güzel bi şekilde aşka yaklaşmışlardı onlarda. Ama yağmur 'banane ben onu sevmiyorum' diye inat ediyordu. Tecavüz eden şeroyuda bulucam ayrıca.

"Ya kızım o sevgilimsin diyince ben onun sevgilisi mi oluyorum? Banane. Ben onu sevmiyorum. Asla sevgilisi olmam!"

"Ama bak-" dememe kalmadan uğur sınıfa girip konuşmaya dahil oldu.

"Boşa uğraşıyosun aşkım. Sen benimsin."

"Ben senin falan değilim. Ya sen kimsin ki ya bu ne ego"

"Ama bak bu sevmediğin çocuğa bütün kızlar hasta, ona göre yani"

Araya girip "yalnız bütün kızlar deme bence ben sana hasta değilim*"

Uğur burun kıvırıp önümüzdeki sıraya oturdu ve sırıtmaya başladı. Yağmur'da ona cevap verdi "ayy hasbam! Göstersene bakalım hangi kız sana hasta. Kimsenin umrunda değilsin"

Uğur 'peki' diyip sırıttı ve hızla ayağa kalktı. Sınıfa yeni giren ve sırasına doğru yürüyen tuğçeye baktı ve ona seslendi. Tuğçe sert mizaçli ama duygusal bi kızdı. Uğur onu yanına çağırdı.

"Gelirmisin bi tuğçecim birşey söyleyeceğim "

Tuğçe oflayıp yanımıza geldi ve "ne oldu?" Diye sordu. Uğur iki eliyle tuğçenin belini tutup kendine çekti ve "gözüme bir şey kaçmışta çok acıyor. Yardım edermisin?" Dedi

Tuğçe heyecanlanıp gülümsedi ve "tabiki aç gözünü, yukarı bak" diyip yüzünü uğurun yüzüne daha da yaklaştırdı ve nefesini üfledi.

Yağmura baktığımda o bem beyaz teni sinirden kıpkırmızı olmuştu. Oda uğuru seviyordu ama itiraf edemiyordu işte kendine.

Uğur yalandan gözünü bir kaç kere kırpıp kendine gelmiş gibi yaptı ve tuğçeye gülümseyerek "nefesin çok güzel kokuyor bi an başım döndü keşke o dudaklardan süzülen bu nefesin sahibini öpebilsem" dedi.

Oha çocuk bildiğin yavşama da sınır aştı. Tuğçe de az değil yani. "Olur. Neremden" dedi tebessüm ederek.

Uğur da "dudağından izin verirmisin?" Dedi. Yağmur sinirle bende şaşkınca onları izliyorduk.

Tuğçe kafasını sallayıp gözlerini kapatınca uğur yavaşça ona yaklaştı ve tam dudakları değecekken yağmur uğuru hızle itip yandaki sıralara çarpmasını sağladı.

Tuğçe ise mal hala gözlerini kapamış uğuru bekliyordu. Bende kalkıp elimde kapağını açtığım uhuyu dudağına sürdüm. Tuğçe gözlerinj açıp yapış yapış olan dudağına elini sürdü ve sonra bana baktı.

Bana birşey demek yürek ister tabi hiç bişey demeden sınıftan hızla çıktı. Bende kahkahayı basıp yerime geçtim yağmurda oturunca uğur kalçasını ovarak yanımıza geldi. Sıraya fena vurmuştu. Oda önümüze oturunca konuşmaya başladılar.

Uğur "Oy hosbomm! Gostorsono bokolom hongo koz sono hosto? Komsonon omrondo doğolson!" Diyerek yağmurun ağzını taklit etmişti.

"Sen bana aitsin bundan sonra yavşayan bi kız olursa sikerim haberin olsun!"

Ovvv yağmur itiraf etmişti. Uğuru seviyordu. Uğurda sırıtıp "tamam' demişti. Bende araya girip "deliganlı seninle bi çay içmek isterim" dedim

ikiside gülüp sustular. Zil çalmıştı ders kimyaydı ama boştu. Gülay hoca hamileydi ve 1 hafta izinliydi o yüzden 2 dersimiz de boş geçicekti.

Dövüşçü Melez (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now