bölüm on altı

3K 240 11
                                    

Multimedya hayal

*****

"Hayal sen naptın bu adama?" diyen umuttu "yada gerçekten senmi yaptın?" Diye tamamlamıştı uğur.

Ben değil biz yapmıştık. Ama biz bunu bize bulaşan herkese yapardık. Yağmur benim kadar olmasada ikimizde sadisttik. Mesela ben insanların canını yakmaya bayılırım. Heleki bu şekilde suçlu ve çaresiz olanların canını yakmak dünyada ki en büyük zevk bence. Ama sadece gerçekten haketmişlere yaparız.

"Bu adam benim kardeşime tecavüz etti. Ne bekliyordunuz ki? Olayı unutmamı mı?" Diye çıkıştım bana bakan iki çift şaşkın göze. O sırada yağmurda aydınlık bölgeye adım atıp kendini göstermişti.

"Ulan gerizekalı! Kafanmı güzel senin! Ben ne sandım biliyomusun! Sizi evden çıktığınız andan beri takip ediyoruz. O adama o şekilde yaklaşıp bu eve getirdiğini görünce ben-" umut sözünü tamamlayamadan susunca uğur tamamladı. Bu aralar umutu çok fazla tamamlıyordu.

"Senin bu adamla bir ilişki yaşayabileceğini düşündü ve ikinizi basmak için bu eve girdi. Ha ama bana sürekli söyledi hayal yapmaz ilk öpücüğünü bile bana verdi o bunu yapmaz diye. Sadece yinede kuşkulandı."

Umut benden şüphelenmişmiydi? Artık sinirle bakan bendim. "Çıkın gidin bu evden! Gelmeyin bir daha da! Çıkın ve sakın bir daha benim işime burnunuzu sokmayın!"

sırtı tuz içinde olan adam konuştu bu kez.

"Ne olur gitmeyin! Beni bu canavarlarla bırakmayın! Öldürcekler bunlar beni."

Umut sinir ve alayla karışık gülerek duvardan S&W 41 model silahı alıp

Umut sinir ve alayla karışık gülerek duvardan S&W 41 model silahı alıp

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Adamın kafasına, kalbine ve karnının yanına 3 el ateş etti. Kocaman gözlerle ona bakıyordum. Adamı öldürmüştü! Benim sevdiğim çocuk, katil olmuştu. Ben, ben o adamı öldürmeyecektim. Sadece biraz işkence edip salacaktım. Ama umut öldürmüştü. Yağmur ve uğura baktığımda onlarında benden farksız olmadıklarını gördüm. Daha fazla sinirlerimi içimde tutamadım.

"Naptın sen Allahın belası! Nasıl yaparsın bunu! Sen- sen katil oldun. Polisler gelicek seni içeri atıcak. Nasıl yaparsın?!!"

"Kes sesini hayal! Ben öldürmeseydim siz adamı salacaktınız ve oda gidip şikayet edicekti. Sonuç? Sevdiğim kız hapiste!!"

Aklım hayalim almıyordu. Bunu nasıl yapardı?!

"Onu öldürmeseydin de hapse girmezdim! Çağdaş abi napar ne eder beni bu durumdan kurtarırdı. Ama sen naptın öldürdün!!!! Şimdi ne dicez!"

"Kimseye birşey söylemicez onu buraya gömücez"

Bunu diyen sert ve donuk ifadesiyle uğurdu. Bunlar nasıl kardeşti böyle? Adamı öldürmüşler birde gömmekten mi bahsediyorlardı? Bunların bir rüya olmasını dilemek için gözlerimi kapayacağım sırada yağmur konuştu.

Dövüşçü Melez (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now