EYVAH! BENİM SEVGİLİM BİR MAFYA

173K 3.7K 193
                                    

Peder kıza doğru baktı, evet de dermiş gibi gülümsemeye çabaladı. Eğer bu kız şimdi evet demez ise kesinlikle bu adam onu da bütün kiliseyi de tanrı şahidi olsun yakardı. Kate adama uzunca bakıp peder baktı.

“Peder şu adamda söyleyin eğer ek kartlarımın ve aylık ayakkabı sınırımı aşarsam beni boğmayacağına dahil herkesin huzurunda yemin etsin!” Genç kız can güvenliğini koruma derdindeydi. Ah evet bu adamla evlenmesi bir kenara lanet olası adamın bir silah taşıdığını öğrenmesi diğer yanaydı.

Alex Atos eğer bu gece bu kadını öldürmez ise asla öldürmeyeceğini düşünmekle çok meşkuldü. Neden lanet bir kızıla katılı kaldınığını hiç bilmiyordu. Bu kadın çok konuşan ağzı ve sürekli laf tıkamalarıyla son birkaç günü eziyetlerle geçirmesini sağlamıştı. Ve kahretsin ki bu kadından uzaklaşamamıyordu. Aksine bir şeyle bağlanmış gibi ona bağlanmıştı, Yunanistanın en güçlü mafyası bir kadına yenilmesi an meselesiydi.

Kate adam evet mi dermiş gibi bakınca adam zorlukla başını salladı.

“Evet lanet olası! Kahretsin ki istediğin her şeye söz veriyorum. Ama merak etme kızıl şeytan, balayımızda acısını senden o kadar güzel çıkaracağım ki. O ağzınla bir daha bana hiç bir şey söylemeyeceksin!”

Adamın sesinden etkilenmemek adına başını çevirdi ve bir meryem ana figüründe takılı kaldı. Kuyruğunu dik tutma derdine düştü.

“Ah öyle mi! Yoksa benim ağzıma silah mı dayaycaksın? Hani şu belindekilerden!”

Adam kahkaha atmak istesede yapmadı sadece kızın kulağına yaklaşıp onu bitirecek lafları etti.

“Ben senin tadına bakmadan seni asla öldürmem! Ağzına gelecek olursak geçen gün dediğim gibi dudakların bütün bir balayında bana ait, aslında bütün ömrün boyunca! Şimdi evet de yoksa ben hali hazırda bulunan F92, ki o benim en sevdiğim tabancadır! Onu çıkaryım mı? Küçük bir hatırlatma karıcım, F92 tek bir atışta kurbanını %98 öldürür ki atan kişi ben isem bu olasılık %100dür”

EYVAH! BENİM SEVGİLİM BİR MAFYA (Atos Serisi-2)Where stories live. Discover now