Kapitel 35

2K 40 17
                                    

  ”Så det är okej om jag kommer över innan?”

  ”Ja, se bara till att du hoppar in genom fönstret som du brukade göra förut. Mina föräldrar är tillbaka igen och jag tror inte att du vill riskera att bli sedd utav någon av dem. Våra hushållerskor arbetar idag också så det finns en större risk att du stöter på dem. Egentligen är det större risk att du stöter på någon av dem än mina föräldrar. För det första så är dem fler, för det andra så brukar mina föräldrar bara var inne på sina kontor, garaget eller mamma nere i vårat lilla hemmaspa”

  ”Tack för informationen baby” skrattade Jason fram och jag kände hur en rodnad spreds på mina kinder. Jag hade alltid en förmåga att bara babbla på om grejer. Speciellt oviktiga grejer som det här. Jag hade bara kunnat säga till Jason att han skulle hoppa in genom fönstret så skulle han förstå. Varför visste jag aldrig när jag skulle sluta prata.

  ”Du rodnar igen, inte sant?”

  ”Det gör jag inte alls det” sa jag allt för fort och Jason skrattade igen innan jag hörde honom skrika åt någon i bakgrunden. Jag antog att det var Robert då jag hörde honom nästan ryta tillbaka.

  ”Förlåt att du fick höra det där men jag måste lägga på. Jag har en del att fixa innan jag kan komma över, för jag måste se dig innan du sticker. Jag tänker inte låta dig sticka iväg i något allt för sexigt, inte utan mig där”

  ”Jason jag ska åka iväg på en insamlingsbal för pappa och hans medarbetare. Är man för sexig blir man utkastad. Det är inte klubben det här, här täcker jag faktiskt lite hud”

  ”Det låter bra för mig. Jag vill inte ha en massa stirrande killar runt dig om jag inte är där för att kunna hålla dem borta från dig”

  ”Du kan ta det lugnt Jason. Du behöver inte försvara mig när det kommer till killar i min trakt, alla vet vem jag är och skulle inte våga såra mig då dem är rädda för min pappa” sa jag och kunde höra hur Jason skratta från andra sidan linjen.

  ”Åtminstone så gör din pappa lite nytta. Men du babe jag måste verkligen lägga på nu. Killarna bara står och skriker på mig. Men vi syns senare, se till att Trish är borta till när jag kommer”

  ”Varför? Det är ingenting som kommer att hända i mellan oss. När du kommer hit kommer jag redan vara färdig för att sticka. Eller i alla fall smink och hår”

Take A Risk With Me //Jason McCann (sv)Där berättelser lever. Upptäck nu