Kapitel 16

1.9K 36 3
                                    

Jasons perspektiv

  Jag kom in i klubben igen efter att ha rökt klart min cigg och kollade runt lite i klubben för att hitta Brianna bort vid baren tillsammans med Chaz. Precis som jag hade bett henne om. Jag såg hur hon skrattade högt åt något som Chaz sa och Chaz höll på att ramla av stolen av hur mycket han skrattade. Han var så full, han skulle få världens bakfylla imorgon.

  Min blick gled tillbaka på Brianna och jag suckade högt. Jag ville gå över dit, jag ville dansa med henne igen. Men jag var rädd att om jag gjorde det så skulle jag tappa det igen. Och den här gången tappa det på riktigt. Ni vet inte hur svårt det var för mig att backa undan ifrån henne när hon sa åt mig att vi skulle sluta. Jag ville ha henne på alla sätt möjligt. Jag har aldrig velat ha en tjej så mycket i hela mitt liv. Sättet hennes kropp rördes i takt med min och hur hennes kropp kändes i mina händer. Hennes händer som var över nästan hela min kropp och låt mig inte ens börja prata om hennes läppar. Åh hennes läppar. Så mjuka och passade perfekt ihop med mina. Jag ville ha henne och det tog allt i mig att inte ta henne här och nu.

  ”Det var ett tag sen jag såg dig här nu McCann” hörde jag hur säga bakom mig och jag drogs ur mina tankar. I vanliga fall hade jag blivit sur om någon hade stört mig men jag måste säga att jag nu var rätt tacksam. Vem vet vad som skulle ha hänt med Brianna annars.

  Jag vände mig om och min blick fastnade på en blond kort tjej som kollade upp på mig med ett stort leende på läpparna ”Känner jag dig?” frågade jag och hon skrattade kort. Hon kollade kort ner i marken innan hon kollade upp på mig igen och tog dem få stegen som behövdes tills hon var uppressad mot mig.

  ”Nej det gör du inte men i det här tillfället så tar jag det som en bra sak då alla vet att du inte är med tjejer som du känner eller vart med tidigare”

  ”Och nu är jag inte med någon tjej. Jag har en flickvän nu om du inte har hört det”

  ”Oh jo jag har hört om det. Jag såg henne även när ni två dansade. Hon var inte särskilt snygg om du frågar mig. Du skulle kunna få så mycket bättre” sa hon med låg röst för att verka vara förförisk eller något. Men det funkade inte. Mina tankar var fortfarande på Brianna och jag tycker att det var rätt skrattretande att hon tycker att jag förtjänar bättre än Brianna. Hon är den mest fantastiska person jag träffat och hon var absolut perfekt. Vänta. Kallade jag just en tjej perfekt? Jag kallar inte tjejer perfekta. Dem är antingen snygga, sexiga eller heta. Vad är det för fel med mig?

  ”Jag är ledsen. Du är säkert jätte trevlig och allt det där men vill inte såra min flickvän”

  ”Kom igen. Ingen behöver veta och vad hon inte vet kan ju inte skada någon eller hur?”  

  ”Det är sant men” var allt jag han säga innan hon drog in mig i en kyss. Hon pressad sina läppar mot mina och hennes kropp var så pass nära som den kunde komma. Jag tänkte dra undan men min kropp ville annat. Jag ville göra något annat än att bara kyssas, jag behövde det och eftersom Brianna inte kommer att hjälpa mig med det så får jag väll ta hjälp av någon annan. Är det helt fel? Kanske. Men det är ju inte riktigt som att jag och Brianna är i en riktig relation.

Take A Risk With Me //Jason McCann (sv)Where stories live. Discover now