Prolog

4.2K 30 2

  "Brianna varför tar det så lång tid? Nate väntar på dig och om du inte komma ner snart kommer du att bli sen till din danslektion" skrek min mamma och jag bara skakade på huvudet irriterad. Jag hade aldrig bett Nate att komma och hämta mig. Jag bad faktiskt honom att hålla sig borta från mig. Att vi ska bara träffas på våra danslektioner. Men jag antar att han inte förstod det eller ska jag säga. Han ville inte förstå det. Ända sedan vårt uppbrott har inte han gjort något annat än att försöka övertyga mig att bli ihop med honom. Han är så klängig och just nu vill jag inte ens vara nära honom

  "Jag kommer om bara någon minut mamma. Men om Nate har så bråttom så kanske han skulle åka utan mig och så kan vi mötas där" sa jag hoppfull och hoppades att de skulle ta betet.

  "Var inte dum Brianna. Bara skynda dig så att du kan åka" skrek min mamma tillbaka och jag stönade irriterat. Varför måste hon att göra så här mot mig. Hon vet att jag och Nate gjorde slut så varför fortsätter hon att försöka para ihop mig mot honom. Jag vet att hon gillar honom och tror att han är perfekt för mig och allt det där. Men jag lämnade honom för en anledning och jag vill inte att vara med honom längre. När ska hon få in det i huvudet.

  Jag stoppade ner det sista jag behövde i min väska innan du kastar den över axeln och spring ner för trapporna.

  "Hejdå mamma, jag går nu" skrek jag jag satte på mig mina skor, hoppas att jag skulle vara ute ur huset innan min mamma fångade mig. Inte riktigt på humör för att prata med henne just nu. Men jag hade ingen sådan lycka eftersom min mamma kom gåendes i korridoren.

  "Okej gumman. Ha kul och se till att du är hemma innan 10. Du vet att jag inte gillar det när du är ute så här sent på natten utan oss"

  "Mamma jag vet vad det är som gäller. Plus att jag kommer inte vara ensam. Jag ska ha Nate och de andra dansarna är med mig när jag åker hem"

  "Jag vet. Jag är bara orolig för dig. Det har varit en hel del slagsmål och skjutning på sistone enligt nyheterna"

  "Jag vet mamma, du tvingar mig titta på nyheterna också. Men du behöver inte oroa dig, jag kommer att vara i en bil"

  "Men" började hon men blev avbruten när bilen tutade ut sidan.

  "Jag är ledsen mamma. Nate väntar och jag vill inte bli sen" sa jag och kysste henne på kinden innan jag gick  ut till bilen där Nate väntade på mig.

  "Hej" sa han glatt när jag kom in men jag svarade inte honom. Jag tittade bara ut genom fönstret och hoppandes att åkturen skulle gå fort så jag inte behövde prata med honom.

**********

  Vår danslektion var äntligen över och efter att ha tagit en dusch hoppande jag att jag skulle ha varit tillräckligt snabba så att Nate inte skulle vara klar ännu. Men återigen var universum emot mig. Sittande på huven till sin bil väntade på mig var ingen mindre än mitt irriterande ex pojkvän Nate. Vilken överraskning.

  "Du var ovanligt snabbt idag. Din brukar vanligtvis vara den sista ut därifrån" sa Nate med ett stort leende på läpparna. Han hoppade ner från huven och tog ett steg närmare mig, som om han ville krama mig men jag gick bara förbi honom, satte mig i hans bil.

Take A Risk With Me //Jason McCann (sv)Läs denna berättelse GRATIS!