Část 23 - Ráno

1.7K 89 5
                                    


Nebylo to jenom na chvilku...

Budík zvonil Akiovi v půl šestý tak, jak jsme včera usnuli.

Já na něm na gauči.

"Nicol?" vzbudil se a já si promnula oči.

"Promiň, asi jsem tu usnula." bleskově jsem z něj vstala. Koukla jsem se na hodiny a s tím, že bych už stejně neusnula, jsem šla dělat kafe.

"Vůbec jsem nevěděl, že jsem tady usnul, ale to, co mě více dostal je, že jsi usnula na mně." zamyslel se Akio.

"Neřeš to." zčervenala jsem a položila nám kafe na stůl.

"Klidně to můžeme dneska zopakovat." uchechtl. "Ne, děkuji, tohle bylo po prvé a naposled." "Příště to bude už konečně v té posteli?" usmál se a já neodpovídala.

"Hm?" podivil se Akio nad tím, že jsem nic neřekla.

"Každý ale budeme na svý půlce." "Jej!" zaradoval se Akio.

"Hele, kam vlastně jdeš, že vstáváš tak brzo?" "Pondělí, až pátek takhle vstávám. Máme každý den zkoušky, kromě soboty, kdy máme koncert a v neděli máme jediný den volný. Vybrali jsme si radši vstávat v půl šestý a končit ve čtyři, než vstávat v osm, a končit v půl sedmý." řekl.

"Aha, co na těch zkouškách děláte?" "Spíše skládáme nový písničky a děláme videoklipy. Zas tak moc nezpíváme, abychom si nenámáhaly hlasivky." "Aha." přikývla jsem.

"Chceš někdy jít na naší zkoušku?" zeptal se. "Proč myslíš?" "Že se ptáš." odpověděl. "Ptám se proto, že chci vědět, kde jsi. Ale někdy možná přijdu." odpověděla jsem mu. "Budu rád." usmál se.

K snídani  jsem udělala klasicky mysli s mlékem a rozloučila se s Akiem.

Připravila jsme si vše potřebný a ještě mi deset minut zbývalo. "Tak si zapnu telku." řekla jsem si a zbytek času, co mi zbývalo, jsem ztratila nad telkou.

V určený čas jsem jela výtahem dolů, kde na mě čekal bodyguard se stříbrným normálním autem. Aspoň nebudeme přitahovat pozornost..

"Dobré ráno." přivítal mě se sympatickým úsměvem. "Dobré ráno." úsměv jsem mu opětovala. Nasedla jsem dozadu a auto se rozjelo.

"V kolik pro vás mám přijet?" zeptal se mile. "Ve dvě buďte před školou." usmála jsem se.

"Rozumím, budu tam načas. Každý ráno tento čas vyhovuje?" "Ano." přikývla jsem.

Je docela změna mít někoho, kdo vás všude vozí. 

I když jsem se teda na začátku docela bála, že mě bude odvážet neznámý člověk. Ale vypadá docela sympaticky.

Tuhle písničku úplně miluju :3 V originále ještě lepší :3 Stejně tak tuto postavu z anime Jormungand, můžu jen doporučit, i když je vedlejší, měla jsem jí nejradši, určitě tomuto anime dejte šanci :) A moc chci poděkovat za 600 sledujících! Nemůžu...

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Tuhle písničku úplně miluju :3 V originále ještě lepší :3 Stejně tak tuto postavu z anime Jormungand, můžu jen doporučit, i když je vedlejší, měla jsem jí nejradši, určitě tomuto anime dejte šanci :) A moc chci poděkovat za 600 sledujících! Nemůžu uvěřit, že jsem dosáhla takhle velikého čísla, proto jsem také dnešní kapitolu vydala dříve a zadala si cíl pro rok 2019, dosáhnout 1K! Zatím Bye, Bye

Bad BoysKde žijí příběhy. Začni objevovat