Část 15 - Odpověď

2K 104 9
                                    


"Myslíš tím, proč tě nechávám u mě bydlet?" zeptal se s úsměvem na tváři. "Uhm." kývla jsem. "Akorát tě musím otravovat." dodala jsem k tomu.

"Na to existuje jednoduchá odpověď." uchechtl se. "A to je?" nadějně jsem se zeptala a naklonila se k němu.

"Tajemství!" cvrnknul mi do čela. "Hej!" vyjekla jsem na něj.

"Hej Nicol, co si o mně vůbec myslíš?" zeptal se mě. "Jsi úchyl, který se mnou bůh ví co udělá." řekla jsem sarkasticky, ale s Akiem to ani nepohlo. Asi to myslí vážně.

Sedla jsem si na gauč a začla jsem "Nevím, co si o tobě mám ve skutečnosti myslet. Znám tě dva dny. Ze začátku jsi mě teda pěkně iritoval. Prostě rozmazlený a egoistický fracek. Ale myslím, že jsi docela milý. Odvezl jsi mě dobrovolně do domu a nechal mě u tebe přespat. Chováš se ke mně tak, jako se ještě nikdy nechoval. Teda pokud nepočítám Emmu, ale nevím proč, k ní cítím něco jiného. Za to jsi mě ale stihl dva krát bez dovolení políbit, aniž bych to čekala a donutil mě pocítit pocit, který jsem ještě nikdy nezažila. Nevím, jak se ten pocit jmenuje, ani nevím, jestli je dobrý nebo špatný." napila jsem se kafe.

"Wow." koukal na mě s vykulenýma očima Akio.

"Co?" koukla jsem se na něj. "Ne, nic, jen, že jsi mě teď trochu vykolejila." řekl úplně červený Akio s rukou před pusou, a až teď jsem zjistila, co jsem řekla a zčervenala taky.

"Udělám si taky snídani." přišla jsem do kuchyně a hledala něco k jídlu.

"Támhle máš mysli." ukázal na linku. "A jo, jo jo, už jdu na to." řekla jsem nervozně. Kruci, teď se vedle něj cítím trapně..

Udělala jsem si snídani a šla si sednout na gauč, kde si zapnula televizi.

"Mladou slečnu bil otec už několik let, dokud to nevyšlo najevo." byly první zprávy. 

"Co to je?!" vyjekla jsem. "Takže to dali do zpráv." povzdychl si Akio. 

"Věděl jsi o tom?" zeptala jsem se. "Všechno, co se týká mně je ve zpráv." odpověděl.

"Mladou dívku si vzal do péče nikdo jiný, než známý zpěvák a idol Stayn! Nikdo nerozumí tomuto jeho chování, je to snad jeho vzdálená rodina?" 

"To je na hovno." naštvala jsem se a přepla program. "Ty zprávy si vymyslí, co chtějí!" vyjekla jsem na Akia. "Uhm." přikývl.

"Nevadí ti to?" zeptala jsem se. "Už jsem si na to zvykl. Akorát to dokazuje, jak daleko jsem se posunul." odpověděl mi úplně v klidu.

" odpověděl mi úplně v klidu

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Zatím Bye, Bye

Bad BoysKde žijí příběhy. Začni objevovat