Part 32. for the world to know

251 11 0
                                    

Caidence POV

Ik open mijn ogen en kijk Zayn aan. "Morning" zeg ik en gaap even. "Morning, slept well?" ik knik. "You?" hij knikt ook. "The interview is today right?" hij knikt weer. Ik rek me uit en stap uit bed. "I'm going to get ready, you?" "I'm going to be lazy for a few more minutes" zegt hij en lacht schattig terwijl hij zich uitrekt. "Suit yourself" zeg ik en loop de badkamer in. Ik neem een snelle douche en droog me af. Ik doe wat ondergoed aan en doe wat simpele make-up op. Ik doe mijn haar in een lage paardenstaart. Ik doe mijn gele trui aan en een denim jurkje erover. Ik doe mijn witte laarzen aan en loop de badkamer uit.

Ik loop mijn kamer binnen en doe een leuke ketting om. Ik draai me om naar mijn bed en zie Zayn nog steeds liggen. "Aren't you supposed to get ready? Just wondering" zeg ik lachend. "I should, but I don't want to" "Get your lazy ass up, or your lazy ass will never get in it again" zeg ik met een glimlach, hij reageert meteen en stapt uit bed "That's how I like it" zeg ik lachend.

Ik neem snel de laatste hap van mijn cornflakes en leg de kom en de lepel in de vaatwasser. Ik ren naar de voordeur en doe hem dicht. Ik ren naar de lift. Als de lift stopt, loop ik naar buiten richting de auto. De anderen waren eerder gegaan via achter en ik wou perse nog ontbijten. Ik stap in de auto en we rijden weg.

Als we bij het gebouw aan komen stappen we uit. Ik verwacht een menigte meisjes te zien, maar die zijn er niet. Okay er zijn wel veel meiden die achter hekken staan, maar niet zo veel als ik had gedacht. We lopen naar binnen en de jongens nemen wat foto's en zetten handtekeningen.

"In 5.. 4.. 3.. 2.. 1.. And we're on!" roept een vrouw. De meiden en ik zitten ergens apart, we zitten wel in de zaal, maar de fans kunnen ons niet zien. Alleen de jongens en de interviewer.

Bob: "So how are things?"

Louis: "We're all fine, having fun with the girls"  

Bob: "About the girls how are they?"

Liam: "They're fine, we're all fine"

Bob: "So of course this question is still so popular, who's still single?"

Harry: "I'm the only one left"

En de meiden in de zaal juigen terwijl Harry hun lachend aankijkt.

Bob: "So that means that you have got a new girlfriend Zayn, isn't it?"

Zayn: "Yeah.. I think a lot of people saw it coming though"

Bob: "Who is the lucky girl?"

Zayn kijkt naar me en glimlacht, ik glimlach terug en probeer niet te blozen.

Bob: "Is she here?"

Bob draait zich om naar ons.

Bob: "I see all the girls are right there to support you."

Zayn: "It's Caidence"

Hij kijkt me aan en knipoogt naar me. En weer juigt de zaal en klapt.

Bob: "How cute, let's bring her here!"

Mijn lach verdwijnt meteen, nope, nee, ik ga dat podium niet op. Ik schud hevig mijn hoofd. Zayn staat op en komt onze richting op. "No! Zayn, I don't want to! I swear, I'm not going up there! Please don't do that to me!" "I'm here, It'll be okay" ik zucht even en loop met hem mee. Ik ga naast hem zitten en hou zijn hand stevig vast.

Gelukkig mocht ik na een paar vragen weer weg. Wanneer het interview afgelopen is lopen de meiden en ik naar de kleedkamer van de jongens. "We'll be waiting down stairs" zegt Kim. Als de jongens er weer zijn rijden we terug naar de campus. Voordat we het gebouw uit lopen laat ik Abby nog even een foto van me nemen.

from HATER to LOVER | fanfiction [editing] Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu