part 5. a concert

697 21 3
                                    


*Dag van het concert*

Caidence's POV

Wanneer Abby op bed ligt doe ik de deur open en komen Kimmy, Bella, Lucas en Stiles binnen. "Heey" fluister ik "Hooi" krijg ik als antwoordt tergu gefluisterd. We lopen naar mijn kast en pakken er slingers, vlaggen, balonnen en al die andere shit eruit. We lopen naar de woonkamer en leggen alles op de grond.

*30 minuten later*

Trots kijken we met zijn vijven naar het resultaat. De bank is naar de zijkant geduwd en de slingers en vlaggen hangen aan het plafond alles hebben we met balonnen versierd de tafel hebben we naar het midden geschoven met een mooi kleedje erop en de cadeaus op tafel en nog een bijzet tafeltje waar we morgen de hapjes en drankjes neer zullen zetten. Ik kijk naar de klok en het is al laat. "Okay thanks guys! Ik zie jullie morgen ochtend weer!" fluister ik en geef hun allemaal een knuffel en laat ze uit.

Wel handig dat we met z'n allen zo dicht bij elkaar op zo'n campus wonen.

Harry's POV

Ik doe mijn ogen open en kijk naar de klok en zie dat het pas half 11 is. Opeens bedenk ik me dat we vanavond ons concert hebben in de Ziggo Dome. Ik stap uit bed en ga de douche in. Als ik uit de douche kom droog ik me af en poets me tanden ik kleed me snel aan en loop dan naar de hal.

Als ik binnenkom zie ik dat de boys al wakker zijn "You guys excited for the concert tonight?" vraagt Liam "Yeah!" zeggen Louis, Zayn, Niall en ik tegelijk. "Obviously, Dutch fans are one of the bests worldwide" voegt Louis toe en ik maak een instemmend deuntje.

Caidence's POV

Ik wordt langzaam wakker en kijk naar de klok het is pas 11 uur. Abby houdt ervan om uit te slapen op haar verjaardag,dus weet ik dat ik altijd alle tijd heb om me klaar te maken en haar te verassen. Ik stap uit bed en loop naar de badkamer ik neem een snelle douche, poets me tanden en föhn me haren. Ik loop naar mijn kamer en kijk in mijn kast ik doe mijn eenhoorn onesie aand en maak van mijn haar een snelle visgraatvlecht die ik over mijn rug laat hangen. Ik doe wat lippenbalsem op en pak dan mijn telefoon.

Groepschat: OG squad

Ik: Hey hey! Ik ben klaar, Abby slaapt nog, dus kom maar.

Isabella: Okki kom der aan! 

Kimberley: Ben der zo

Lucas: Kom er zo snel mogelijk aan

Stiles: omw.

Ding Dong ik ren naar de deur en doe hem open "Heey" roep ik "Hey" krijg ik als antwoordt. ik zie dat Kim een koala onesie aanheeft en Bella heeft een zebra. Stiles en Luc hebben allebei een beren onesie aan. "Jullie zien er geweldig uit" zeg ik enthousiast "Jij ook hoor" zeggen ze allemaal. Als we naar de woonkamer lopen zie ik dat het al bijna half 1 is.

Abbygail's POV

Ik word wakker en spring gelijk uit bed (Net als altijd als ik jarig ben) ik doe een happy-dance, omdat ik vandaag eindelijk One Direction ga ontmoeten. Aaaaaaah. Ik ga naar mijn badkamer waar ik vreemd genoeg alleen gebruik van maak bij dagen als mijn verjaardag aangezien in de gezamelijke douche al onze producten enzo liggen. Ik neem een snelle douche, föhn me haren en poets me tanden.

Ik loop weer mijn kamer binnen en pak mijn regenboog onesie die ik aan doe en doe een zilveren kroon op en loop daarna naar de woonkamer.

Als ik de woonkamer binnenkom hoor ik Caid, Kim, Bell, Luc en Stiles "SUPRISE!!!" roepen "Aah, ik hou van jullie" gil ik en geef ze allemaal een knuffel terwijl ze zeggen dat ik er leuk uitzie. "CADEAUTJES-TIJD" schreeuwt Bell.

from HATER to LOVER | fanfiction [editing] Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz