part 10. night on the town

503 15 2
                                    


Caidence's POV

Ik loop naar mijn kamer toe en duik gelijk mijn kast in. Ik wissel mijn rode buiktopje in voor een zwarte bandeau top. Ik hou mijn zwarte broek aan en doe in plaats van mijn Nikes zwarte hakken aan. Ik doe snel een spijkerjasje aan en loop de woonkamer in terwijl ik mijn haar in een lage staart doe. 

Eleanor komt naar me toe lopen "Hey Caidence, could I maybe borrow something, cause I don't have my suitcase here" vraagt ze en ik knik terwijl ik samen met haar weer mijn kamer in loop. Terwijl ik in mijn kast rommel kom ik mijn regenboog shirt tegen waarin ik Brad ontmoet en moet gelijk weer denken aan hoe hij me nu niet wilt spreken. Ik schud de gedachte snel weer uit mijn hoofd, dit word een leuk avond. Ik pak mijn witte skinny jeans en mijn blauwe haklaaren en geef dit aan Eleanor terwijl ik "Here you go" erbij zeg. "Thanks, you're a life saver" zegt ze lachend en kleedt zich om.

Eleanor kijkt me even aan "What happened with that boy?" vraagt ze "Which one?" "The one from this afternoon" "Oh.. You mean Brad... I don't wanna talk about it, I just wanna have some fun tonight and forget about my potential boyfriend" zeg ik en ze knikt begrijpelijk. "Is this going to take forever?" vraagt Louis "If that's what you want, babe" zegt Eleanor "No, get out now, all of you" voegt Niall toe. We stappen naar buiten en Louis geeft Eleanor een kus. "You girls look amazing, but I'm not surprised" zegt Liam. "I know" zeg ik en ga op de bank zitten. "Ooh wait a sec this looks good!" zegt Abby en pakt haar telefoon erbij terwijl ze een foto neemt.

Ik sta op en kijk naar de foto's "Defenitely putting that one on the gram" antwoord ik en doe ook meteen wat ik zei. 

We lopen samen naar de stad en gaan naar Tivoli toe, waar best een lange rij staat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

We lopen samen naar de stad en gaan naar Tivoli toe, waar best een lange rij staat. "Well it's gonna take us a while to get in" zegt Harry "You sad you can't hit on girls sooner now?" zeg ik lachend en krijg een korte blik van Bells toegeworpen. We lopen de rij langs en de jongens kijken even op. Bij de ingang loop ik naar een van de bewakers toe "Hey Jules" zeg ik en geef hem een knuffel "Ben met een paar vrienden, die hier maar even zijn dusss..." ik eindig mijn zin met puppyogen. Hij rolt zijn ogen even "Maar natuurlijk dame, loop door" zegt hij en laat ons binnen. Altijd fijn om een oudere broer te hebben die bij veel clubs en barren werkt. 

"Come on" roep ik naar de rest en geef Jules nog een knuffel. "And who was that?" vraagt Zayn "My brother" antwoord ik. "Well, let's try and not get drunk" zegt Niall en we lachen allemaal even. We beginnen wat te dansen en op een gegeven moment krijg ik dorst en ga wat te drinken halen. 

Op dit moment zijn Harry, Bells, Louis, Eleanor en Kimmy dronken zoals ik al verwacht had. Ik ben alleen ietwat aangeschoten. Louis en Eleanor zijn aan het zoenen en Harry en Bells vast ook ergens in een hoekje. Ik ga rustig zitten met een glas vodka-energy en neem rustige slokjes. Nu moet ik stoppen met drinken voordat ik helemaal lazarus ben. Kimmy probeerde niet te drinken voor Liam, maar missie gefaald. 

"We have to go it's already three o'clock" zeg ik iedereen knikt al is de helft zowat verdoofd. Als we eindelijk aankomen ga ik meteen op de bank liggen met Bells op me die wel dood lijkt. "And now?" brabbel ik een beetje. "We need to sleep" zegt Liam "Hadn't thought of that one" zeg ik sarcastisch. Zayn vraagt iets, maar ik hoor het niet echt omdat ik in de keuken nog de fles met Malibu leeg drink. De anderen komen binnen en ik zet snel de fles neer "What?" vraag ik en prober helder te denken. Abby wilt wat zeggen maar dan val ik om en stoot mijn hood even. Auch.

from HATER to LOVER | fanfiction [editing] Where stories live. Discover now