part 23. arguments and interviews

387 11 1
                                    

Caidence POV

Vermoeid plof ik op de zitzak. Nadat we terugk kwamen van de stad keken we nog een film samen en toen werd ik moe. Dus ging ik naar mijn kamer. Ik zit nu op de zitzak in de hoek met mijn ogen dicht te luisteren naar muziek. Daar wordt ik wel rustig van. Ik voel de zitzak trillen als teken dat ik een berichtje binnen heb gekreden.

Abby: Waar ben je?

Ik zucht even en rol mijn ogen. -

Ik: Waar denk je dat ik heen ging slimmerd.

Abby: Ha ha ha, nee ff serieus waar ben je? 

Ik: Snap je dan niet dat ik in mijn kamer ben  😑

Abby: Ooh haha sorry hoor schat 😙

Ik lach even. Dan komt Zayn naar binnen. Ik ga wat rechter zitten en kijk hem vragend aan. "You.." begint hij "Uhm.. Me?" zeg ik verward terug ".. And I, are going on a date" het laatste voegt hij snel, maar net langzaam genoeg dat ik het kan verstaan. 

Ik sta op uit de zitzak en kijk Zayn aan. Dan begin ik uit het niets zachtjes te lachen. "Why" vraag ik. Hij haalt zijn hand door zijn haar en het ziet er nogal sexy uit. "Because.. I like you, there! I said it. I like you Caidence. I like Caidence Breeze"

Ik blijf even stil staan en wend mijn blik van hem af. Ik weet niet wat ik hiervan moet denken. Ik blijf rustig staan. "Uhm, I.. I don't know what to say..." "Will you go on a date?" "Okay?" al vraag ik het meer dan dat ik het zeg. 

"Tomorrow, be ready at seven and wear whatever, not too fancy tho" zegt hij en met dat loopt hij de kamer uit. De sfeer hangt nog in de kamer en onbedoeld voel ik me wat ongemakkelijk. Voordat ik kan beseffen dat ik een date heb met Zayn stormen Abby, Bell en Kim naar binnen. 

Ik ga op de zitzak zitten en kijk ze raar aan. "Wat?" "En? Wat zei je?" vraagt Kim. Ik haal even mijn schouders op. "Waarop?" ze zuchten alle drie overdreven en rollen met hun ogen. "De date met Zayn" zegt Bell op een dûh-toontje. 

"Hebben jullie ons afgeluisterd?" "Nee! Dat zouden we nooit doen!... We hebben de jongens afgeluisterd toen ze in de keuken erover hadden" roept Abby "Wat een vooruitgang" zeg ik sarcastisch. "Nou? Wat zei je?" vraagt Kim "Ik heb ja gezegd okay, laat me nu maar met rust" zeg ik en duw ze mijn kamer uit voordat ze hier eeuwig blijven rondhangen.

Als ik de volgende dag mijn ogen weer open rek ik me uit en gaap even. Ik stap uit bed en neem een snelle douche. Ik doe wat undies aan en trek een zwarte highwaisted broek aan die wit en rode strepen heeft. Ik doe er een zwarte croptop bij aan en een bijbehorende vest. Ik stap in mijn zwarte laarzen en doe mijn natte haren in een paardenstaart. 

Ik loop de woonkamer in en merk dat nog niemand op is. Als ik op de klok kijk weet ik al waarom. Het is pas 9u. De jongens hebben om 11 uur pas een interview, dus die zijn lekker aan het uitslapen. Ik verveel me dood, maar ik wil niemand wakker maken. 

Ik sta op en pak mijn schoudertasje. Ik loop naar beneden via de trap naar de lobby. Ik kijk naar buiten en zie dat er bijna geen fans staan. Ik doe mijn zonnenbril op en mijn jasje aan. Dan loop ik naar buiten. Net wanneer ik denk dat ik niet herkend wordt pakt een van de fans mijn arm vast. 

Ik draai me om en kijk haar aan. "Are you Caidence?" vraagt ze arrogant. Ik zucht even. Ze is iets van 18 denk ik. "No I'm her twin sister" zeg ik sarcastisch. "She's lying, she doesn't have any siblings" ik lach even. Ik heb wel een broer you fuck denk ik in mijn hoofd. "You're the reason Zerrie is over."

"When I met Zayn he was already single, I didn't even know that he had an ex-girlfriend. And Zayn and I are just friends for the record" zeg ik zuchtend. Dat Zayn en ik vanavond op date gaan, hoeft nog niks te betekenen. 

from HATER to LOVER | fanfiction [editing] Where stories live. Discover now