part 4. gift shopping

602 18 3
                                    

AMSTERDAM - THE NETHERLANDS *1 week later*

Niall's POV

Ik doe langzaam mijn ogen open en kijk door mijn suite 'Erg chique' denk ik bij mezelf. Ik stap uit bed en loop naar mijn badkamer. Ik douche snel en kleed me dan om.

Ik loop naar beneden en zie veel bordjes met onbekende betekenissen staan. Oh ja, we zijn in Nederland voor het concert van volgende week in het Ziggo Dome. Ik heb de Nederlandse fans wel gemist, ze zijn altijd zo lekker gek. 

Ik loop richting een van de zalen en tot mijn geluk is het de ontbijtzaal. Ik weet dat het makkelijker is om room service te nemen, maar ik had zin om even het hotel door te lopen, en ontbijt halen klonk als een goed excuus. Veel ontbijt.

UTRECHT - THE NETHERLANDS

Caidence's POV

Langzaam gaan mijn ogen open en ik krijg meteen fel licht van buiten in mijn ogen "Fuck" zucht ik uit en vraag me af hoe het komt dat ik mijn gordijnen ben vergeten dicht te doen. Achja ik kom er nog wel op. Voordat ik naar de badkamer toe loop ga ik eerst langs Abby's kamer en zie dat ze ook al wakker is "Goedemorgen, ik ga douchen" zeg ik terwijl ik richting de badkamer loop "Morguh" antwoordt ze.

Terwijl ik in bad lig bedenk me dat ik nog steeds geen cadeau gekocht heb voor Abby. Ik moet er vanmiddag maar weer opuit. Ik stap uit bad en droog me af ik föhn me haren en poets me tanden, en loop naar mijn kamer ik zie nu Abby de badkamer in gaan. Ik doe de deur achter me dicht en kijk of ik nog wat leuks heb in mijn kast.

Ik pak een witte broek en een legerbloesje en doe dat aan ik doe wat lippenbalsem op en mascara. Ik laat mijn haar los hangenen loop de woonkamer binnen. Ik zie Abby net uit de badkamer komen, geef haar een kus en ga op de bank zitten met de afstandsbediening. Ik zet Hollywood Heihts op. Een MTV serie over beroemd zijn/worden waar sinds kort obsessed mee ben.

Abbygail's POV

Ik loop mijn kamer in en doe mijn spijker-tuinbroek aan met een wit bloesje en doe wat lippenbalsem op en doe een simpele eyeliner look. Ik loop de woonkamer in en ga naast Caid op de bank zitten. Terwijl we Hollywood Heights  voel ik ineens mijn telefoon trillen en zie dat ik een berichtje van Bells heb gekregen.

Isabella: Heey poepje, wil je samen een filmpje pakken?

Ik: Ja hoor, welke wil je zien?

Isabella: Eeuhm..... Zullen we Hunger Games doen?

Ik: Yes doen we, over 5 minuten bij de ingang?

Isabella: Okay tot zo babe

Ik doe mijn buideltasje om en mijn zwarte sneakers aan "Hey ik ga een filmpje met Bells pakken ben over een paar uurtjes terug" zeg ik tegen Caid "Okay, have fun" antwoordt ze met haar blik nog altijd op het scherm gericht. Ze is echt geobsedeerd door die tv show. Ik zeg nog dankje en sprint ons appartement uit.

Als ik beneden ben zie ik Bells al staan we begroeten elkaar en lopen dan naar de bios in de stad. We praten over koetjes en kalfjes en komen uiteindelijk bij de bios. We lopen naar binnen kopen onze kaartjes, popcorn, frisdrank en nacho's met kaas en lopen dan naar de zaal. Wat zijn wij toch een vreetzakken net als Niall denk ik bij mezelf.

Caidence's POV

Nu Abby een paar uurtjes weg is kan ik snel ff naar de stad om haar cadeau te kopen en weer snel terug komen, maar eerst nog opstaan denk ik bij mezelf. UIteindelijk sta ik dan toch op en stap in mijn witte Fila's. Ik pak mijn kleine rugtas en doe hem om terwijl ik het appartement uit loop.

Ik loop als eerste Lush binnnen en haal een 2 lekkere bathbombs en een bodyscrub die ze normaal altijd van mij pikt. Daarna ga ik bij de HEMA naar binnen waar ik een nieuwe bullet journal haal, aangezien ik weet dat die van haar al bijna vol is.

Als ik voor de boekhandel sta waar ik gister ook was loop ik maar gauw naar binnen en kijk rond. Ik loop naar de speciale One Direction vakken, waarom  die nodig zijn snap ik maar ze hoeven echt niet zo groot. Ik zoek naar iets leuks voor Abby, net als ik een boek op wil pakken hoor ik een vriendelijke stem zeggen "Hallo kan ik u misschien helpen?" ik draai me om en kom oog in oog met Brad  te staan. Oh shit. Ik kuch even en zeg dan "Oh nee hoor, het lukt wel" "Okay" zegt hij net als hij weg wil lopen pak ik hem bij zijn arm en sleur hem mee naar buiten.

Eenmaal buiten ga ik op een bankje zitten "Wat doe je?" zegt hij licht geïrriteerd ik kijk hem even aan en zeg dat ik graag even wil praten "Okay" zegt hij "Het spijt me echt van dat briefje maar ik had het in mijn la gestopt en ben het helemaal vergeten dat was echt stom van me, sorry" zeg ik in een zin en ben buiten adem "Zoals ik vorige week al probeerde te zeggen ik vind het niet erg nu ik snap waarom het zo is gegaan, het is echt goed" zegt hij. Ik zucht en geef hem een knuffel "Mooi! Ook weer geregeld" zeg ik en we lopen terug naar de boekhandel.

Brad gaat weer aan het werk en ik zoek verder. Uiteindelijk vind ik een fan-boek en pak ook hun nieuwste album. Ik pak ook nog snel leuk wit inpak papiertje met roze hartjes en loop tevreden naar de kassa. Ik heb ten minste iets van One Direction.

Ik reken af en wil net de handel uit lopen als ik Brad hoor "Wacht!" zegt hij hard en ik draai me om "Ik wil je wel naar je huis toe lopen?" "Appartement" verbeter ik hem "Ook goed" zegt hij "Dat is dus een ja?" vraagt hij en ik knik. Hij gaat even bij zijn leidinggevende langs en komt dan terug met in plaats van zijn werkshirt een normaal shirt.

Al pratend lopen we richting mijn campus. Wanneer we aankomen lopen we over het terein naar de receptiehal waar we de lift naar de 2e verdieping en aan het eind van de gang zijn we bij mijn appartement.

"Ik wist niet dat je op een campus zat" zegt Brad "Ik had er de kans niet voor" zeg ik "Dus wat vind je van die boyband?" vraagt hij wijzend naar mijn tas met Abby's cadeau. "Niet mijn stijl, dit is voor mijn beste vriendin die bijna jarig is" antwoord ik. "Oh okay, en die is helemaal weg van hen?" ik knik mijn hoofd hevig "Oh ja zeker!" antwoord ik. 

Als ik de deur open en hem binnen wil vragen buigt hij naar voren net wanneer ik mijn gezicht zijn kant op richt. Dus in plaats van op mijn wang komen zijn lippen op die van mij terrecht. Hij trekt zich even terug en lacht schaapachtig "Sorry" zegt hij en wrijft met zijn hand over de achterkant van zijn nek. "Geen probleem" zeg ik lacherig terug "Kan gebeuren" voeg ik toe. "Ik zie je snel weer?" zegt hij terwijl hij achteruit loop en ik knik "Zeker weten" zeg ik en hij knipoogt naar me terwijl hij zich omdraait en verderloopt.

Ik loop het appartement binnen en doe de deur dicht met een zucht. Wauw. Ik schrik als ik Abby op de bank zie zitten "zou je niet een paar uur weg zijn?" vraag ik "Ik was zo'n 4  uur weg hoor schat" zegt ze. Ik ben langer weg gebleven dan ik dacht "Ik ben zo terug" zeg ik en sprint naar mijn kamer ik verstop snel Abby's cadeaus, schop mijn Fila's uit en gooi mijn tas ergens in mijn kamer en loop terug naar de woonkamer.

Abbygail's POV

Caid ploft naast me neer op de bank ik kijk haar aan en vraag naar de jongen.

*30 minuten later*

Wow er is veel gebeurd zonder dat ik het door had. "Maar anyways, hoe was de film?" vraagt Caid "zooo spannend en supergaaf!" zo ratel ik de hele tijd door totdat we moe worden en gaan slapen ik geef Caid een kus "Goodnight" zegt ze "Goodnight" zeg ik terug en loop naar mijn kamer ik kleed me om en ga in bed en val meteen als een blok in slaap.

from HATER to LOVER | fanfiction [editing] Where stories live. Discover now