part 6. meet and greet

537 20 2
                                    


Zayn POV

Ik sta meteen op van mijn stoel en loop naar het meisje toe Harry kijkt me even aan. Een ander meisje kijkt haar aan. Ik steek mijn hand uit, maar ze doet niets "Hey I'm Zayn" "Yeah, I remember our little run-in" zegt ze "Ehm... I'm sorry?" zeg ik "Don't be, I am for coming here in the first place... Sometimes I should really shut up" zegt ze en het laatste zuchtend. Ik kijk haar even aan, ze is echt niet geïnteresseerd in mij of de jongens. We stellen ons een voor een voor, ook al is dat denk ik niet helemaal nodig. En daarna stellen de meiden zich voor.

"I'm Abbygail" zegt een van de meiden met blond haar terwijl ze enthousiast haar voet heen en weer beweegt. "I'm Isabella" zegt een meisje met steil donkerbruin haar "I'm Kimberley" zegt een meisje met zwarte vlechten. Het laaste meisje zucht even. "I'm Caidence..." 

Caidence's POV

Nadat de jongens zich voorgesteld hebben, stellen wij ons ook een voor een voor.

Er staan twee banken de jongens gaan tegenover ons zitten "You girls have only 10 minutes, have fun" zegt een van de bewakers "Do you girls have any questions?" vraagt Niall "Yeah I do..." begin ik "Waag het niet" zegt Abby streng "Best" zeg ik en zak onderuit op de bank "Wich guys are single?" vraagt Kim en ik houd mikjn lach in, wat mij betreft zijn ze geen boyfriend material.

"So....  At first there were only two single and now there are four single" antwoord Liam. "And who is single?" vraagt Bells giegelend "Is it really necessary for you to giggle like a ten-year old?" vraag ik lachend en krijg een speelse tik van der terwijl ze ook lacht "Harry, Liam,  Zayn and I are all single" antwoordt Niall. 

*10 minuten later*

"Time is up girls, time to go" zegt de bewaker weer "Can't they stay just a little while Erik?" vraagt Louis "Sorry guys but Paul doesn't want that, and there is one more group waiting to meet you guys" zegt Erik. Harry pakt een papiertje en krabbelt er wat snel op en duwt het in mijn handen "We had a great time with you girls" zegt Liam "Thanks, we loved getting to know you as well" zegt Bells en we worden naar buiten toe begeleid als we buiten zijn wachten we op onze taxi en de bewaker blijft samen met ons wachten wat super lief is. Thuis aangekomen loop ik meteen naar mijn kamer en roep "Truste, schatjes" en doe de deur achter me dicht ik open het papiertje dat ik van Harry kreeg en lees wat erop staat.

Hey it was super nice meeting you, hopefully we'll see you girls again, here are our numbers . Call or text us sometime! 

p.s. we hope you won't give our numbers to the paps. 

p.p.s. Zayn likes you ;)

Verbluft blijf ik naar het papiertje star. Ik ben naturlijk degene die weer het papiertje krijgt.  Ik leg het briefje op mijn bureau neer, zodat ik niet in dezelfde situatie als met Brad terecht kom. Ik doe mijn pyama aan en ga in bed liggen. Ik probeer te slapen, maar het lukt niet door het luide gepraat van de meiden in de woonkamer. Ik stap dan toch uit bed en loop de woonkamer in.

"Hey, we dachten dat je al sliep" zegt Kimmy die samen met Bells en Abby op de bank zit met een dekentje. "Kom erbij" zegt Bells terwijl ze het dekentje wat omhoog doet op de plek naast haar. Ik loop  naar de bank  toe en plof naast hun neer. "Dus... Waar hebben jullie het over?" vraag ik en ze kijken me even aan. "Je vraagt serieus waar we het over hebben terwijl we net One Direciton ontmoet hebben?" vraagt Abby. "Ohja, mijn fout" antwoord ik sarcastisch.

"Nou, wie vinden jullie het knapst?" vraagt Kimmy. "Niall dûh!" roept Abby lachend en ik rol mijn ogen. "Ik vind Harry wel cute, hij is in ieder geval cuter dan dat ik dacht" antword Bells blozend. "En jij Kim?" vraagt Abby "Zowiezo Liam, hij is gewoon zo mooi" "Maar natuurlijk met zijn knappe gezichtje en zulke mooie ogen" zeg ik sarcastisch en lach even. "Nou wie vind jij knap dan?" vraagt Abby aan me. "Geen" antwoord ik simpel "Als je nou moest kiezen?" voegt Bells toe. Ik zucht even "Zayn, I guess" antwoord ik. "Stiekem vind je hem super hot" zegt Kimmy en kijkt me lachend aan "Ik heb nooit gezegd dat ze niet hot waren tho" zeg ik terwijl ik opsta en naar mijn kamer toe loop. "En trouwens... Ik heb hun nummers" voeg ik toe en loop gauw mijn kamer binnen en pak het briefje.

Ze komen snel mijn kamer in. "Je hebt wat?!" roept Abby. "Hun nummers, en het mag wel wat zachter hoor. Er proberen vast mensen te slapen" zeg ik nonchalant met een glimlach. Ik ga op mijn bed zitten en ze komen bij me zitten. "Here ya go" zeg ik en geef ze het briefje. "Oeeh, Zayn vindt je leuk" zegt Kim. Ik rol mijn ogen "Jaja, sla nou die nummers op, dan kan ik lekker gaan slapen" zeg ik ongeïntereseerd. Als ze hun nummer hebben verlaten ze mijn kamer en ga ik onder de dekens liggen. En ik ben meteen weg na zo'n lange dag. En hopelijk een droomloze slaap vannacht.

from HATER to LOVER | fanfiction [editing] Where stories live. Discover now