part 7. psycho fan

546 20 2
                                    


Caidence's POV

Ik loop hand in hand met Zayn door een grasveldje, de zon schijnt op zijn geweldige gezicht. We zoeken een boom om onder te zitten. Als we zitten kijk ik hem diep in zijn bruine ogen aan "I love you" fluistert hij "I love you too" fluister ik terug hij buigt zich voorover onze lippen raken elkaar bijna aan......

BEEP..BEEP..BEEP! Ik sla op mijn wekker en doe langzaam mijn ogen open ik kijk om me heen en weet dan weer waar ik ben en wat er gisteravond gebeurt is het concert, de pauze, de meet & greet het flitst allemaal voorbij in mijn gedachten. Ik stap uit bed en bedenk me dat ik het me vast heb ingebeeld dat ik een briefje van Harry kreeg. Ik loop naar mijn bureau en blijf dan als steen staan als ik het briefje zie liggen. Ik denk terug aan mijn droom shit waarom moest ik nou dromen over Zayn ik ken hem nog geen eens. Ik pak het briefje op en ineens stormt Kimmy mijn kamer binnen en zegt "Ik heb vandaag met One Direction afgesproken bij Starbucks, want ze gaan overgmorgen alweer weg" "Ehm.... Okay?" zeg ik vragend niet begrijpend waarom ze mij dit vertelt. "En dan moet je Zayn te lang missen" roept ze erachteraan en rent mijn kamer uit "Niet waar" roep ik terug. 

Ik loop naar de badkamer en neem een douche, poets mijn tanden en föhn me haar. Ik loop naar mijn kast en doe een witte crop-top aan met high-waisted skinny jeans met gaten erin . Ik doe een roze cardigan aan en doe mijn haar in een knot omhoog en loop naar de woonkamer toe.

Als ik binnenkom zie ik ze alle drie al zitten en staren me aan "Wat?" vraag ik "Jij ziet er lekker uit" grapt Bells ik loop naar haar toe en por haar in haar buik en armen "Stop , Stop, Stop" roept ze "Okay" zeg ik en ga naast haar zitten "Hoe laat moeten we er zijn?" vraag ik "Om twee uur, hoezo?" zegt Abby "Wil je Zayn weer zien" zegt ze met haar wenkbrauwen op en neer "Nee" zeg ik lachend kijk op de klok en sta op. "Zullen we dan maar gaan, aangezien het al kwart voor 2 is" zeg ik en we lopen het appartement uit, als we van het terrein af zijn lopen we naar Starbucks.

als we naar binnen toe lopen zie ik ze meteen zitten "Heey, we're here" roept Niall heel hard door de hele zaak en zwaait enthousiast naar ons. We lopen naar hun toe en gaan tegenover ze zitten. Wanneer ik zit en mijn hoofd naar rechts toe draai zie ik een meisje met bruine haren zitten "Ehm.... Hey I'm Caidence" zeg ik dan toch maar "Oohw so you are the lovely Caidence, Zayn can't stop talking about you" zegt ze met een glimlach en ik kijk naar Zayn met een wenkbrauw ophalend "Stop it" zegt Zayn blozend tegen het meisje "I'm Eleanor by the way" zegt het meisje "Oh okay, so you are..." "Yeah I'm Louis' girlfriend" zegt ze lachend naar Louis "You two are so cute together" zeg ik en ze moeten beide blozen, dan stellen Abby, Bella en Kimmy zich aan Eleanor voor. 

"So wich one do you girls think is the cutest, except for my Louis?" vraagt Eleanor "No one really" zeg ik lachend "NI-" floept er bij Abby uit ze houdt haar hand snel vor haar mond en bloost terwijl Niall lacht "You're the cutest one too" zegt hij en staat op om Abby een kusje op haar wang te geven ondertussen ziet ze eruit als een tomaat "I think she's planning to faint" zeg ik lachend en Niall kijkt abby blozend aan.  Ze laat haar hand geschrokken vallen en valt dan van haar stoel af op de grond "Uhm, turn of events, she wasn't supposed to actually faint" zeg ik geschrokken.

Ik sta op en loop snel naar haar toe en ga naast haar zitten "You're fine, you're gonna be fine" fluister ik terwijl ik met mijn ene hand door haar haren ga en met de andere haar hand vasthoud. Ik schrik weer even wanneer ik iets warms en dik langs haar schouder voel lopen. Bloed. "Call 911, she's bleeding!" Zeg ik geschrokken en voel tranen in mijn ogen. Bells pakt haar telefoon en belt 112. "Ja hallo, mijn vriendin is net in shock op de grond gevallen en is aan het bloeden..... We zitten in de Starbucks in Vredenburg.... Okay, dankuwel!" ze kijkt me even aan "Ze komen eraan"  zegt ze en ik wend mijn blik weer af naar Abby toe. 

Ik voel dat er iemand naast me komt zitten als ik mijn hoofd draai zie ik Zayn zitten "It'll be okay, she'll wake up" zegt hij. Ik kijk hem recht in zijn ogen aan "Thank you" fluister ik. Ik hoor sirenes en een ambulance stopt voor de Starbucks. Er lopen twee ambulancebroeders naar binnen en leggen Abby op een brandcard en nemen haar weer mee. "OMG IT'S FUCKING ONE DIRECTION!!" gilt een meisje en binnen no time staan er allemaal gillende fans om ons heen. Ik probeer me naar buiten toe te wringen en gelukkig lukt het me net optijd om de ambulancebroeders te vragen of ik mee kan rijden. Eenmaal in de ambulance stuur ik een berichtje naar de groepschat waarin ik zeg dat ik met Abby in de ambulance rij. Na een paar minuten krijg ik een berichtje terug van Kimmy waarin ze zegt dat ze hujn best zullen doen om zo snel mogelijk ook richting het ziekenhuis te gaan en ik zucht even. 

??? POV

Yes gelukt! Die bitch kan maar beter van mijn Niall afblijven. Om het nog beter te maken gil ik "OMG IT'S FUCKING ONE DIRECTION!!" en iedereen rent naar ze toe. Fans zijn zo voorspelbaar. Ik lach even. Ik doe mijn pistool terug in mijn tas en loop heel rustig de zaak uit. "We moeten naar het ziekenhuis, Caid is al onderweg" hoor ik een meisje zeggen en ik loop snel naar buiten toe. Eenmaal buiten loop ik naar de auto toe waar ik ze in zag zitten ik wil de banden lek schieten, maar realiseer me dan dat ze toch nooit optijd komen door de fans. Ik lach weer even en loop dan de straat uit


from HATER to LOVER | fanfiction [editing] Where stories live. Discover now