part 27. unexpected conversations

223 7 0
                                    

Caidence POV

"Neemt u maar plaats mijn collega zal zo bij u komen" zeg ik vriendelijk en loop naar Jenessa toe. "Jen? Waar blijft Phil!? Hij heeft een klant!" fluister ik. "Ik heb echt geen idee, ik begin me zorgen te maken, hij neemt ook al niet op" "Kan Jaiz het niet overnemen?" "Jaiz!" roept Jenessa. 

"Yo?" "Neem Phil's klant over!" "Okay" ik zie Jaiz naar de klant toe lopen. Dat is voor nu even opgelost. Nu alleen nog het Phil zelf zien te bereiken. "Weet iemand waar hij woont?" "Hij woont samen met Sammy enneh, die ene knul... Brad!" oh god. "Ik ga wel even kijken" zeg ik, aangezien Clio er nog niet is. "Okay, wees please binnen een uur terug" "Komt goed".

Ik druk op de bel. Geen antwoord. Ik druk nog is, maar dan langer. Weer geen antwoord. "Hallo!" roep ik. Ik hoor wat geklik en de deur schiet open. "Wat doe jij hier?" vraagt Samuel. "Ook leuk jou weer te zien Samuel, waar is Phil?" "Uhm, die houdt zich bezig met Brad" antwoord hij langzaam. 

"Maar hij moet werken" "Brad is echt fucked up, ergste kater ooit" "Waarom kan jij het niet doen?" "Omdat Phil het aanbood" "Hij heeft verantwoordelijkheden, jij niet!" "Ik roep hem wel even" na een paar minuten staat Phil voor me. 

"Hoe  kan je aanbieden Brad te verzorgen als je gewoon moet werken? Je hebt al een klant mis gelopen!" "Wat doe je hier!?" zegt Phil geïrriteerd en ik kijk hem ongelovig aan. "Wat denk je!? Je moet werken!" "Ik neem een dag vrij". Oh mijn fucking god.

"Dat kun je niet maken! Deze hele verdomme dag is ingeplant en je kan dan niet gewoon vrij nemen. Hierdoor moet Jaiz extra hard werken en moeten klanten langer wachten! Je komt nu mee of je nou wilt of niet" zeg ik scherp en geïrriteerd.

"Ik laat Brad niet alleen" "Sinds wanneer is hij een fucking baby? Samuel is er toch" "C-Caidence??" ik kijk langs Phil en zie Brad staan. Aiaiai, die is er sleeeecht aan toe.

"Hi Brad" "Wat doe jij hier?" ik rol even mijn ogen. "Phil halen, hij moet werken, Samuel neemt het over" zeg ik en trek Phil mee. "Niet te geloven dat ik dit heb gedaan" mompel ik tegen mezelf. 

Na 10 minuten zijn we weer terug. "Hier is Phil zeg ik. "Waar was je!?" roept Jenessa. Die gaan denk ik even gezellig babbelen. Ik doe mijn jas snel uit en leg mijn tas neer. Ik loop naar de toonbank. Clio kijkt me zoals gewoonlijk geïrriteerd aan. Wat heb ik haar ooit aangedaan?

Als ik zie dat Clio naar buiten loop ga ik gauw achter haar aan. "Clio?" "Wat!" "Kunnen we even praten?" "Nee!" "Eerlijk waar wat heb ik jou ooit aangedaan? Je doet altijd zo bitchy tegen me en in mijn ogen zonder reden" ze draait zich om en kijkt me scherp aan. 

"Weet je hoe lastig het is om een buitenbeentje te zijn? Waarschijnlijk niet, want iedereen mag Caidence Breeze of niet!?" "Waar heb je het over? Niet iedereen mag mij?" "Noem één persoon die jou niet mag!?" "Brad, jij, uhm Phil. Om heel eerlijk te zijn als iemand mij niet mag, ga ik niet met ze om. Maar wij werken samen, en ik wil dat dat gewoon lukt" ze rolt haar ogen even.

"Brad 'houdt' nog van je, Phil vindt jou ook aardig, maar geeft het niet toe. Je bent lekker 'sassy' volgens Phil. Die jongens kennen me al bijna 3 jaar, jou kennen ze nog geen half jaar en zo mogen je al meer! Dat is moeilijk om aan te zien, Brad is net een schoothondje, he is desperate! Zonder jou" Okay wow, dat is veel informatie uit het niets. 

"Het spijt me, ik wist niet dat je er zo mee zat. Ik doe het niet expres ofzo weetje" ze zucht even en knippert een paar tranen snel weg. "Dat weet ik, maar dat maakt het erger" zegt ze. Ik zucht even "Is er iets dat ik kan doen? Ik bedoel, we zijn collega's" ze shud haar hoofd even. "Nee, dit gaat meer om mij, en mijn zus"

Ze kijkt me even aan. "En ik denk dat dat stukje ook met jou te maken heeft" zegt ze zacht. Ik kijk haar niet- begrijpend aan. "Ik vind het echt erg van wat er is gebeurd.." "Bedoel je Brad?" vraag ik verward. Wat heeft haar zus met mijn problemen met Brad te maken?

Ze schud even haar hoofd. "Nee, met.. Angel" oh ja, de fan die meer dan een beetje te ver ging. Ik was haar eigenlijk alweer vergeten, en ik had er het liefst niet aan herinnerd willen worden. Na dat gevecht in het restaurant had Paul de politie gebeld en was ze opgepakt. Ik heb me er niet op gefocused, omdat ik er klaar mee was.

"Wat heb jij daarmee te maken?" vraag ik nog steeds verward. "Angel, is mijn... Zus" wow wow wow, wat? Door mij (soort van) is Clio's zus opgepakt?

from HATER to LOVER | fanfiction [editing] Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ