part 1. casual day.

902 26 3
                                    

Caidence's POV

Ik loop mijn appartement binnen en hoor heel hard muziek op staan als ik goed luister hoor ik dat het een nummer van One Direction. Ik rol mijn ogen en mompel "Godverdomme". Ik weet dat Abby van ze houdt, maar dit hoeft ook weer niet. "Zet dat alsjeblieft af" zeg ik zuchtend "NEVER" hoor ik haar roepen. Ik loop de woonkamer binnen en spring op haar rug. Op haar rug zittende pak ik de afstandsbediening af en zet de dvd-speler uit. "Dankjewel" zeg ik op een sarcastische toon en zet MTV op.  Abby kijkt me geïrriteerd aan "Wat is er babeeee" zeg ik uitdagend tegen haar "Waarom kan ik niet gewoon genieten van mijn muziek?" zegt ze. "Omdat de woonkamer een gezamelijke ruimte is" antwoord ik "Je bent zo irritant soms" "Annoying and proud!" zeg ik zangerig en loop de keuken in.

Laat ik me even voorstellen, ik ben Caidence Breeze en ben 17 jaar. Ik zit op een campus genaamd: R.H.C ook wel Resedent High Campus. Ik woon samen met mijn beste vriendin Abbygail Foster (Abby afgekort). Oh en ze heeft een verschrikkelijke obsessie voor One Direction en die blonde is haar favoriet. 

We wonen in een geweldig appartement. Wij noemen het onze dorm. Met zo'n beetje alles erop en eraan. en 5, ja 5 kamers! Laat ik zeggen Abbygail's familie heeft geld. En ik mag er ook lekker van genieten.

Ik hou van Abby, maar moest ze nou echt net van One Direction houden? Ik pak een zak chips uit de keukenkast en ga op de bank zitten. Ik open de zak en ondertussen is The LA Complex bezig op MTV. Ik voel mijn mobiel trillen en pak hem op.

Kimberley: Zin om de stad in te gaan? 

Ik antwoord snel met.

Ik: Yess toppi, zie je bij de ingang in 10?

Kimberley: Okaay

Ik zet de tv uit en loop mijn kamer in. Als ik de deur van mijn kamer dicht heb merk ik dat ik de zak chips nog vast heb en leg hem op mijn bureau neer. Ik ruil mijn legging in voor mom jeans en doe mijn regenboog t-shirt aan. Ik doe gauw mijn witte nikes aan en pak mijn tas. Ik doe mijn haar snel in een hoge staart en loop naar de voordeur. "Ben in de stad met Kimmy!" roep ik naar Abby en doe de deur achter me dicht. Waarna ik meteen weer One Direction hoor spelen. Dit kind is niet te stoppen af en toe.

Als ik beneden ben zie ik Kimmy gelijk al staan en loop naar der toe en geef haar een knuffel en een kus op der wang. "Heey" zeg ik pas als we zijn uitgeknuffeld "Hey hey" antwoord ze terug. We lopen naar buiten en gaan richting de stad, wat maar zo'n 10 minuten lopen is.

De eerste winkel die we binnenlopen is de Bershka. Ik wordt meteen verliefd op een gele buiktop waar met kleine witte letters 'mood' op staat. Die moet ik hebben "Kim kijk eens naar dat topje daar" "Oeh super leuk, ik neem de witte!". Tevreden lopen we ge-armd naar buiten met onze nieuwe aanwinst. We lopen nog een paar winkels binnen totdat we ergens willen gaan lunchen.

We lopen naar een terrasje en zetten onze tassen neer. "Ik haal wel iets wat wil je?" vraag ik aan Kimmy "Uhm, doe maar wat ik altijd neem" "Komt eraan" . Ik loop naar binnen en sluit me aan bij de rij. Ik stoot per ongeluk een jongen aan "Sorry" zeg ik "Maakt niet uit" zegt de jongen terug "Ik ben Brad, Brad Johnson" zegt hij en steekt een hand uit. Ik schud de hand "Ik ben Caidence" zeg ik. "Caidence wie? " zegt hij een wenkbrauw ophalend. "Oh uh, Caidence Breeze" antwoord ik. Ik merk dat ik aan de beurt ben en bestel een ceaser salade en een honing-mosterd wrap met twee aardbeien milkshakes. Als ik me omdraai is Brad weg en voel ik iets in mijn achterzak zitten. Ik loop naar onze tafel en ga zitten. Ik pak wat er in mijn zak zit en zie dat het een briefje is. Ik vouw het open en lees.

Hey, Bel/app of sms me eens

06-48950103, Brad

Kimmy kijkt me aan vraagt wat het is "Oh niks" zeg ik nonchalant "Okay" zegt ze terwijl ons eten voor ons wordt neergezet.  We eten en drinken en lopen daarna weer terug naar de campus.

A/N uhm ja dat is geen echt nummer, lijkt me duidelijk, maar ya never know 

k bye

from HATER to LOVER | fanfiction [editing] Onde histórias criam vida. Descubra agora