part 11. goodbye

412 14 3
                                    


Caidence's POV

Als we het terrein af zijn lopen we naar een auto. We stappen in en na ongeveer tien minuten gereden te hebben parkeert Brad de auto voor een huis. We stappen beiden uit "Dit is dus mijn 'paradijs', en met jou is het helemaal compleet" zegt hij lachend terwijl we naar binnen lopen. Ik kijk goed rond hij heeft echt een mooi huis "Woon je alleen?" "Nope" zegt hij en popt de 'p' "Ik heb nog twee huisgenoten, maar daar krijgen we geen last van hoor". 

Er loopt iemand naar beneden een jongen met blond haar en bruine ogen. "Welk schatje hebben we hier" zegt hij spottend "Voor zover ik het weet ben ik inderdaad een schatje, maar wordt liever niet zo door jou genoemd" zeg ik scherp "Oeh pittige tante dus" zegt hij weer "Je mag wel weer is stil wezen Phil" zegt Brad geïrriteerd. "Okay okay, ik ben dus Phil leuk je te ontmoeten" zegt hij "Caidence, het gevoel is niet wederzijds" zeg ik terug met een spottende glimlach. Brad lacht en Phil geeft hem een boze blik. 

"Dus wie is nummer drie?" vraag ik "Dat is Sammy" zegt Phil "Wacht ik haal hem er wel even bij" zegt hij weer en gaat onderaan de trap staan "Samuel, er is bezoek" roept hij. Ik hoor voetstappen dan komt er een jongen binnen met donkerblond/bronzig haar. Volgens mij is zijn haar geverft het staat hem wel goed "Hey, ik ben Caidence" zeg ik "Ik ben Samuel, maar noem me gewoon Sammy" zegt hij en ik knik. 

"Kleur jij je haar?" vraag ik, want ik blijf toch wel nieuwsgierig "Ja, je bent de eerste die het gemerkt heeft" zegt hij lachend "Ik dacht al zoiets van 'hoe kan iemand van zichzelf brons haar hebben'?" zeg ik. "Ik ga er maar weer vandoor" zeg ik en loop naar de deur "Nu al?" vraagt Phil "Ja, ik moet echt gaan" zeg ik. Ik loop naar Brad toe en geef hem een zoen "Oh, dus jij bent Brads meisje. Interessant" zegt Phil ik rol mijn ogen naar hem toe en negeer hem terwijl ik naar de deur toe loop "Doei" zeg ik en loop naar buiten.

Het is al best donker dus besluit ik om Abby te bellen. "Hey Abby, kan je me misschien op komen halen?" "Sure, waar ben je dan pik ik je snel op, Paul is namelijk een beetje pissed off omdat de jongens eigenlijk al in de yet hadden moeten zitten opweg naar Duitsland" zegt ze. Ik geef haar mijn locatie door en krijg een bevestigen berichtje dat ze onderweg is.

Na een paar minuten zie ik een auto aan komen rijden. De auto stopt precies voor me en Liam's hoofd steekt uit het raam. "Your cab has arrived" zegt hij heel profesioneel "Shouldn't you guys be in a yet?" vraag ik lachend "Yeah, but before we go we wanted to pick you up so we could say goodbye" roept Niall "Okay then" zeg ik en stap in "Move it, my fat ass must fit in this car" zeg ik sarcastisch en ga zitten "It isn't that fat" zegt Louis lachend. 

In plaats van dat we naar huis gaan, gaan we naar het vliegveld. We stappen uit en lopen naar een ruimte waar een yet staat. Er komt een man aanlopen waarschijnlijk Paul, want hij ziet er niet echt happy uit. "Finally, I've been trying to contact you guys all day!" zegt hij nogal nijdig "This is Paul by the way" zegt Liam en we stellen ons allemaal even voor. 

"Well you guys say your goodbyes and step in, Eleanor are you sure you don't wanne come along?" "I'm sure" zegt ze. "Well we'll see you guys soon" zeg ik en geef ze allemaal een knuffel Bells, Abby en kim doen hetzelfde, maar Abby geeft Niall een korte zoen, die ze probeert te verbergen. Maar ik zag het hoor. Eleanor geeft Louis ook nog  een zoen en de rest een knuffel. 

"One year ago if anyone would've told me I would be giving One Direction a hug, I would've most likely killed that person" zeg ik lachend en de rest lacht mee, maar Paul kijkt niet-begrijpend. "Oh, I kinda disliked them with a certain passion for quite a long time" leg ik uit en hij knikt. Alle jongens stappen in. De meiden en ik lopen naar een ruimte waar we ze nog kunnen zien en zwaaien ze uit.

Als we weer in onze appartement zijn loop ik naar de woonkamer en ga op de bank liggen. "I'm gonna go sleep, I'm so exhausted" zegt Bella en Kimmy maakt een instemmend geluidje terwijl ze naar hun kamers toe lopen.  "I'm gonna go sleep as well, goodnight girls" zegt Eleanor en loopt naar haar kamer toe. 

Als ik zeker weet dat niemand mee zou kunnen luisteren kijk ik Abby met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Wat?" vraagt ze "Dus eh, hoe zit dat met jou en blondie?" vraag ik en ik zie haar meteen rood worden. Abby is de slechtse in het verbergen van haar gevoelens. Je ziet alles meteen al gebeuren als je naar haar gezicht kijkt. "Geen idee wat je bedoelt" zegt ze en begint met de afstandsbediening van zender naar zender te zappen. "Oh nee?" "Nee" "Dus die afscheidszoen was geen zoen?" en ja hoor, weer word ze rood. "Hallooo! Ik ben het maar" zeg ik en ze kijkt me eindelijk aan. "Okay fine, ik weet niet precies wat het is, maar het is fijn. We vinden elkaar gewoon leuk, het is alleen nog niet gelabeled" antwoord ze uiteindelijk en ik knik. "Ik ben blij voor je, ik weet hoe leuk je hem vindt" zeg ik en ze lacht even naar me "Dankje" zegt ze en ik sta op.

"Ik ga dan maar ook is plat, truste schat" zeg ik en loop mijn kamer in. Ik kleed me gauw om en stap in bed. Ik check nog snel mijn social media en ga dan ook echt slapen.

from HATER to LOVER | fanfiction [editing] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin