part 17. amusement park experiences

390 11 0
                                    


Caidence's POV

We zitten pas een half uur in de auto en ik ben er nu al klaar mee, geen idee waarom ik zo tegen autoritten ben. Niet dat ik wagenziek ben ofzo, maar ik denk dat het lange zitten mij vooral irriteert. Terwijl ik naar mijn muziek luister post ik een foto op mijn Instagram. 

Ik had geen zin om me te mengen in de gesprekken van de anderen, aangezien ik geïrriteerd was van de lange rit

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Ik had geen zin om me te mengen in de gesprekken van de anderen, aangezien ik geïrriteerd was van de lange rit. Nadat ik de foto gepost heb zet ik mijn muziek wat harder zodat ik de rest miknder hoor, langzaam zakken m'n ogen dicht en val ik in slaap.

Louis' POV

Harry zit nu achter het stuur met Bell naast zich. En ik zit gezellig achter met de rest. Ik zie dat Caidence in slaap is gevallen, wat schattig. Ik maak er een foto van en stuur het als een Snap naar onze Snapchat groep toe met de tekst 'Just like an angel'. 

"Aahw" hoor ik achter me ik draai me half om en zie Abby zitten. "Caid looks so cute!" zegt ze lachend "She sure does" zegt Zayn die naast Caid zit. Zayn heeft echt een huge crush op Caid, maar volgens mij ziet ze dat niet of ze wilt Zayn negeren. En Caid een beetje kennende zou ik zeggen dat het zeer waarschijnlijk de 2e optie is.

Na ongeveer een half uurtje komen we bij Walibi aan. Caid slaapt nog steeds. "Finally, I was starting to get sick of this van" zegt Kim lachend en stapt meteen uit. "Walibi!" gilt Abby keihard waardoor Caid wakker word. Ze knippert eerst wat met der ogen en wrijft er dan in. Ze gaapt en opent dan haar ogen helemaal en kijkt wat duf/slaapdronken rond. 

"Are we there yet?" vraagt ze suffig "Yeah! Walibi baby!" gilt Eleanor waar ik om moet lachen, aangezien dit waarschijnlijk haar eerste keer ooit is in Walibi. We stappen met z'n allen uit en lopen naar de ingang toe. We betalen de kaartjes en lopen het park in. 

"I Wanna go in the Golliath and Xpress oh and Robin Hood! It's gonna be so fun!" roept Caid gelijk en begint te rennen. We volgen haar met zn allen uiteindelijk komen we bij de attractie en gaan in de rij staan die best kort is. "I'm sitting in the front!" roept Caid weer. Ze gaat in de rij staan voor de eerste plaatsen samen met Liam. Ik ga achter haar zitten met Niall en de rest daar achter. Als we aan de beurt zijn gaan we zitten en zetten de riemen vast. We gaan eerst wat steil omhoog, als we helemaal boven zijn kijk ik naar beneden en zie een nogal steile afdaling "Here it comes!" roept Caid hyperactief.

Als we uit de Golliath zijn zegt Caid gelijk "And now it's time for the Xpress!" we lopen achter haar aan naar Xpress toe. We staan weer in de rij.... Nouja wat je een rij kan noemen er is echt bijna niemand, vast omdat we in het midden van de week zomaar even naar een pretpark gaan. We zijn dus gelijk weer aan de beurt. Dit keer gaat Caid naast Zayn voorin zitten.

Als we nog in de Speed Of Sound en Robin Hood zijn geweest gaan we naar de snackbar. We bestellen allemaal wat en gaan zitten. "Soooo..... How do you guys like it so far?" vraagt Caid "It's okay" zegt Harry. 

from HATER to LOVER | fanfiction [editing] जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें