part 24. a freezing date to remember

283 10 0
                                    

Caidence POV

Ik heb straks mijn date met Zayn en ik weet niet wat ik ervan moet denken. Is het raar dat ik er wel een beetje zin in heb? I don't care. Ik heb nog een halfuur voordat ik klaar moet zijn. Ik denk dat ik me maar even omkleedt. Niet te fancy niet te casual, what the hell moet ik aan doen. 

Uiteindelijk kies ik voor een witte off-the-shoulder jurk en mijn witte gympen. Mijn haar ga ik even met mijn handen er doorheen zodat het er wat messy golvend uitziet. Ik pak mijn tasje en mijn zonnebril die ik op mijn hoofd zet. Het is al bijna tijd en ik weet eigenlijk niet zeker of ik naar de lobby toe moet of dat ik in de suite moet blijven wachten.

"Hey" hoor ik en ik kijk op. "Oh, hi" "Zin in?" vraagt Abby. Ik haal mijn schouders op. "Don't know" "Ik moest in ieder geval zeggen dat je beneden in de lobby wordt verwacht" zegt ze "Ik heb nog 5 minuten, dus ik denk dat ik dan maar zal gaan" zeg ik "Don't forget, have fun" zegt ze nog snel "I will" antwoord ik snel.

Ik loop de suite uit en ga richting de lift. Als ik in de lobby ben ga ik op een bankje zitten. Ik check even mijn Twitter. Ik heb geen zin om maar ook iets te zeggen over de date. Die fans haten me toch al, ik wil het niet erger maken. 

Ik vraag een van de hotelbediendes of ze een foto van me wilt maken, want ik zie er toch wel cute uit. Ik doe mijn zonnebril op en ga op de bank zitten.

Na enkele minuten hoor ik mijn naam en kijk ik op

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Na enkele minuten hoor ik mijn naam en kijk ik op. Ik zie Zayn staan, hij ziet er niet slecht uit. Ugh, who am I kidding. Hij ziet er geweldig uit. Ik sta op en kijk hem een beetje awkward aan. "Hi" zeg ik "Hey, you're ready?" vraagt hij "Yeah, I guess" hij pakt mijn hand vast en we lopen het hotel uit. 

"Wait, what about the papz" zeg ik en zie de paparazzi staan. "You wanna go out from the back?" vraagt hij en ik knik "I think that'll be smarter, your fans already hate me. So I'd better keep a low profile" "So it's the fans and not the paparazzi bothering you?" ik knik. "Well, guess what?" "What?" "I couldn't give a fuck" ik lach even.

We rijden naar een restaurant. Als de auto stopt, stapt Zayn uit en loopt mijn kant op. Hij opent het portier en helpt me uit de auto. "Thank you" zeg ik en we lopen het restaurant binnen. "Reservation for Malik" de jongen knikt even en begeleidt ons naar een tafeltje. 

Ik ga zitten en Zayn gaat tegenover me zitten. "Here are your menu's, the waiter will be with you shortly" we knikken en ik kijk op het menu. Uiteindelijk kies ik voor een simpele steak met frietjes. "What are you going for?" vraag ik "I think the... Salade with french fries, how about you?" "I'm taking the steak with french fries"

Als ons eten er is bedanken we de ober en beginnen te eten. "So, we've known each other for quite some time now, and I don't know that much about you" zeg ik en doe een frietje in mijn mond. 

"Well, I love to sing, I'm a terrible dancer, I grew up in Bradford and is still kinda live there actually. I have three sisters and love them to bits. My mom and dad got divorced. Uhm my favourite color is green and I'm in a band called One Direction. Wanna know more?" ik grinnik even. "No, I guess for now that'll  suffice" "Your turn" zegt hij.

"Okay, let's see. I used to live in The Hague, but then moved to Utrecht with Abby, I have only one big brother who I couldn't live without and who's very protective over me. My favourite colour would be... I guess like a pastel violet right now. Oh and I actually love to dance" Zayn knikt even en kijkt me aan. 

"So you love dancing? And I literally can't dance" "It's the easiest thing to do tho, you just move your body to the beat. It can really free you from everything in the world, give you some alone time, can't be that hard right?" "For a guy named Zayn Malik it's very hard" antwoord hij en ik lach even. "I could always teach you the basic steps" hij lacht even. "Good luck with that".

Als we klaar zijn met eten lopen we weer naar de auto. Het is een stuk kouder geworden, en mijn benen bevriezen zowat. Als ik adem ontstaan er wolkjes in de lucht. We rijden een stukje en stoppen dan. 

We stappen uit en lopen naar een balie toe. "Two tickets please" zegt Zayn tegen de vrouw. Hij krijgt twee kaartjes en we gaan in de rij staan. Als we aan de beurt zijn, geven we onze kaartjes af en stappen in een cabine. 

Ik heb niet echt opgelet en weet dus niet waar we zijn. "Are you afraid of heights?" vraagt hij en ik schud mijn hoofd. De cabine beweegt omhoog en we gaan op een bankje zitten.

Als we helemaal boven zijn zie ik dat we in The London Eye zitten. Ik kijk over de stad, waar allemaal lichtjes schijnen en voel een glimlach op mijn gezicht komen. "It's so... So beautiful" zeg ik kijkend naar buiten. 

"This is really amazing" het is echt zo mooi. "I'm glad you like it" fluistert hij, waardoor ik er nu pas achterkom hoe dicht hij achter mij staat. Ik voel zijn warme adem in mijn nek. Hij slaat zijn armen van achteren om me heen en ik laat het toe.

Als we weer beneden zijn, lopen we een stukje. Het is al weer een stuk kouder geworden. Ik vries me echt dood nu. Niet normaal. En ik heb niet de meest efficiente outfit aan voor de kou. Ik probeer het rillen en klappertanden niet te laten merken. 

We komen bij het strand en ik krijg een lachje rond mijn lippen. Ik doe mijn schoenen uit en houdt ze aan een hand vast. Zayn pakt mijn andere hand vast en samen lopen we over het strand. De zon is al bijna onder. "The sunset is beautiful" zeg ik.

Opeens staat Zayn stil en kijkt naar me. Ik voel het zand tussen mijn tenen kruipen, correctie koud zand "What?" vraag ik met een lachje. "I just hope you enjoyed yourself tonight" "I actually did, I had a great time tonight, thanks to you" ik voel een koude wind langs gaan en ril even. 

"Is it me or is it actually getting colder every fucking minute" zegt Zayn "I thought I was just over reacting, but it is getting colder" zeg ik en begin automatisch te klappertanden. "I'm l-literally freez-zing my b-but off" zeg ik met een lachje. Zayn slaat zijn arm om me heen en drukt me tegen hem aan. Ik vind het niet eens erg. "You're so cold" "I-I know" zeg ik.

Zayn kijkt me even aan. Ik kijk terug en voel dat mijn wangen warmer worden. Hij komt dichterbij en kust me dan. Ik doe niks terug. Hij trekt zich terug en kijkt me schuldig aan. "Sorry.. I-" "Do iit again" fluister ik. 

Hij kijkt me even verward aan, maar kust me toch weer. Dit keer zoen ik hem rustig terug. Voor ik het weet word de kus intenser. De kou die ik had is meteen weg en maakt plaats voor een warm tintelend gevoel.

Opeens voel ik iets zachts op mijn neus terecht komen. Daarna op mijn wang en voorhoofd. Ik open mijn ogen en stop de zoen. Ik kijk naar de lucht en er vallen allemaal sneeuw vlokjes naar beneden. Ik glimlach. Het sneeuwt! Ik hou van sneeuw. "Wow" hoor ik Zayn zeggen. 

"It's snowing!" hij lacht even. "A perfect start to winter" ik lach even "It sure is" antwoord hij "Would you... Would you like to..." hij zucht even. "Would you want to, you know..." het is zo schattig om hem zo te zien. 

"W-would I want to what?" "You know what I mean" "I'd like to hear you say it" fluister ik en bijt op mijn onderlip. "Would you like to be my girl" ik lach even. "I'd love to" zeg ik en hij drukt zijn lippen blij op die van mij. A perfect start to us.

Als we bij het hotel aankomen vries ik nog steeds, maar al minder erg aangezien Zayn me de hele tijd vast houdt en ik zijn jas nu aanhe. Als we langs de paparazzi zijn gaan we snel naar boven. 

Eenmaal in de suite, lopen we heel zachtjes naar mijn kamer. Om niemand wakker te maken, het is al bijna 12 uur 's avonds. Als we in mijn kamer zijn doe ik de deur dicht en de lamp aan. Ik loop naar de badkamer en kleedt me snel om in een pyjama shortje met een trui erboven aan. Ik trek mijn warme huissokken aan en poets mijn tanden. Ik haal mijn make-up weg en doe mijn haar in een paardenstaart.

Ik loop de kamer binnen en zie Zayn al liggen. Ik doe het licht uit en loop op de tast naar het bed. Ik kruip in bed en Zayn trekt me naar zich toe. "Goodnight, love" fluistert hij. "Goodnight" murmel ik terug.

from HATER to LOVER | fanfiction [editing] Donde viven las historias. Descúbrelo ahora