29.

303 20 2
                                    

6 mjeseci kasnije...
Tina POV
Budim se u 7 sati jer mi smjena počinje u 8. Obavila sam jutarnju higijenu i obukla ovo 👇

 Obavila sam jutarnju higijenu i obukla ovo 👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sjela sam u auto i krenula. Sigurno se pitate što se sa mnom dogodilo u ovih šest mjeseci. Sad ću vam ispričati. Kad sam sletjela u New York, prvo što sam napravila jest kupila novi moblitel tako da me nitko ne može dobiti. Zatim se uputila u hotel. U ovih šest mjeseci sam se posvetila karijeri i doblila posao u jednoj bolnici. Od kad sam došla u New York, svaku noć sam zaspala u suzama. Shvatila sam da nikad neću zaboraviti Jamesa niti ću se ikad pomiriti s tim što nema mog anđela. Od kad sam došla nisam imala nijednog dečka niti išta slično.
Stigla sam pred bolnicu. Tamo me već čekala Jessica. Jessica je medicinska sestra i moja prijateljica. Inače, Jessica je dobra osoba, baš kao i Ana. Žao mi je što ne mogu nazvati Anu. Znam da bi sve rekla Jamesu. Uputila sam se u svoju ordinaciju te krenula s poslom.

James POV
Prošlo je već šest mjeseci, a on Tine ni traga ni glasa. Kao što znate, zaustavio sam karijeru. U ovih šest mjeseci nije se ništa promjenilo. Tražim ju od onog dana kad je otišla, ali kao da je u zemlju propala. Trenutno sjedim s Leonom u svom dnevnom boravku. Leon je moja desna ruka. Pomaže mi oko traženja Tine. Upravo je razgovarao na mobitel.

Leon: "Bingo!"

James: "Molim?"

Leon: "Našli smo je"

James: "Gdje je?" - nisam moga vjerovati. Nakon šest mjeseci konačno smo je našli.

Leon: "U Americi. U New Yorku"

James: "Molim te rezerviraj mi let što prije poguće."

Uzeo sam najosnovnije stvari i krenuo na aerodrom. Sa mnom je išao i Leon. U zadnje vrijeme s njim sam se najviše družio jer su Manuel i Robert imali obaveze (karijera, naravno). Ukrcao sam se na avion. Let je trajao 10 sati. Sav sam se ukočio. Sve me boljelo. Kad sam sletio otišao sam u hotel. Ubrzo je došao i Leon. Razradili smo plan. Sad ću odspavat, a sutra ujutro idem k njoj.

Tina POV
Posao uopće nije bio naporan. Od toliko boli jednostavno sam postala imuna na sve. Naravno, uživam u svom poslu. Od malena sam sanjala da ću pomagati ljudima i da ću ih liječiti. Došla sam u svoj stan. (Nakon tjedan dana sam se preselila iz hotela u stan) Nije bio prevelik, ali ni premali. Taman kakav treba biti. Prvo sam ostavila torbu i otišla u kuhinju, nešto si napraviti za jesti.
Kuhinja 👇

Napravila sam si lazanje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Napravila sam si lazanje. To stvarno obožavam. Kuhanje me zanijelo pa se već noć spustila. Bilo je vrijeme za spavanje. Otišla sam u kupaonicu i otuširala se.
Kupaonica 👇

Dok sam se tuširala, svega sam se sjetila, opet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dok sam se tuširala, svega sam se sjetila, opet. Svaki dan ista stvar. Svaki sad zaspim u suzama. Počela sam plakati. Gušila sam sw u suzama. Uzela sam žilet i prislonila ga ruci na kojoj je bila narukvica koju mi je Jemes poklonio. Nakon svega što sam mu obećala, nisam ju mogla skinuti. Malo sam podigla naeukvicu te povukla. Krv je odmah počela curiti. Nekako sam se osjećala lakše iako su mi se suze slijevale niz lice. Ustala sam i zavila ruku te otišla u svoju sobu.
Moja soba 👇

Legla sam i pokrila se

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Legla sam i pokrila se. Ovo je bio jedan od boljih dana. Inače, znalo je biti i puno gore. Uzela sam tabletu za smirenje i popila ju. Nakon nekog vremena sam zaspala.

Ovo je možda jedan od dosadnijih nastavaka, alo morala sam opisati kako su Tina i James živjeli ovih šest mjeseci. Zanima li vas što će se dogoditi kad se James i Tina sretnu?

Jessica 👇


Leon 👇

- read
- vote
- comment
- share
- follow me

Samo ljubav ostaje (James Rodriguez)Where stories live. Discover now