23.

295 22 2
                                    

Danas je utakmica protiv PSG-a. Dečki su jako nervozni. Upravo sam pred svlačionicom i razgovaram s Markom i Anom dok čekam da se James i dečki spreme.

Tina: „Što mislite koliko ćemo ih pobijediti?"

Marko: „Ne znam, ali ne smijemo ih podcjenjivati jer ipak imaju jako dobre igrače. Ako ništa drugo imaju Neymara koji se baca po travi na svaki dodir."

Tina: „Znam, ne volim to kod njega. Meni je Mbappe najdraži od njih."

Ana: „I meni je"

Marko: „Kakogod, ali on fantastično igra tako da ga se moramo čuvati" - dečki su polako počeli izlaziti iz svlačionice. Potrčala sam Jamesu u zagrljaj.

Tina: „Sretno ljubavi"

James: „Hvala ljepotice moja"

Ana i Marko su otišli u svečanu ložu, ja sam sjela na klupu dok su dečki bili na terenu. Utakmica je počela. Već u osmoj minuti, Neymar se bacio i htio se izboriti za penal, ali ništa. Sudac mu je dao žuti karton zbog foliranja. Kasnije, u petnaestoj minuti, Neuer je obranio. Bila je to njegova velika obrana. Bilo je jako napeto. Na poluvremenu je bilo 0:0. Nisam bila baš sretna, a nisu ni dečki, ali bit će bolje. U nastavku je bilo slično, ali u osamdeset trećoj minuti, Robert (Lewandowski) dodaje Jamesu i James zabija gol. Dotrčao je do mene, zagrlio i poljubio me.

Tina: „Čestitam ljubavi" - šapnula sam mu na uho.

James: „Hvala ljubavi"

James se vratio na teren. U devedesetoj minuti je suđen penal. Robert je pucao i pogodio. Tako da Bayern pobijedio 2:0. Potrčala sam na teren i svima čestitala. Stvarno su bili dobri. Svi su stali sa strane, a James je stajao pred publikom s mikrofonom u ruci. Što se događa?

James: „Dođi Tina." - prišla sam mu, a on je kleknuo pred mene.

James: „Već smo duže vrijeme u vezi i imat ćemo bebu uskoro. Presretan sam zbog toga i želio bih provesti ostatak života s tobom pa imam jedno pitanje za tebe. Želiš li me učiniti najsretnijim čovjekom na svijetu i udati se za mene?"

Tina: „Da, naravno" - ustao se i stavio mi je prsten na ruku. Prsten je bio jednostavno predivan.

Poljubili smo se onako strastveno, a svi na tribinama su nam pljeskali

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Poljubili smo se onako strastveno, a svi na tribinama su nam pljeskali. Dečki su došli i čestitali nam. Dok sam čekala da se dečki presvuku i otuširaju, prišli su mi Ana i Marko te mi čestitali.

Ana: „Znaš da ću ti biti kuma?"

Tina: „Znam naravno, a ti ćeš joj biti pratnja" - pokazala sam na Marka. On se nasmijao i potvrdno klimnuo glavom.

Ana: „Daj da vidim taj prsten." - pokazala sam joj prsten,a ona nije mogla doći do riječi od divljenja. Jako joj se svidio prsten.

Ana: „Ovo je najljepši prsten koji sam ikad vidjela"

Samo ljubav ostaje (James Rodriguez)Where stories live. Discover now