18.

303 22 2
                                    

Nisam dugo čekao. Vrata su se otvorila, ali na vratima nije bila Tina, nego njezin tata Ivan. Čudno me pogledao pa sjeo pokraj mene. Bila je neka čudna tišina koju sam ja odlučio prekinuti.

James: "Žao mi je gospodine Ivane. Nadam se da će Vaša supruga biti dobro."

Ivan: "I ja se nadam. Ne znam kako bi moja Tinica podnijela da ostane bez majke"

James: "Nemojte sve gledati tako crno. Bit će Vaša supruga dobro. To znate i Vi i Tina."

Ivan: "Nadam se da si u pravu. Još sam ti nešto želio reći. Nemoj razočarati moju Tinicu. Ona je jako krhka iako izgleda kao da je najčvršća osoba na svijetu. Vidim kako se gledate i vidim da se volite, samo..."

James: "Ne bojte se. Neću ju razočarati niti povrijediti. Sve bi dao za nju"

Dok smo Tinin tata i ja razgovarali, Tina je izašla iz sobe te sam ustao i zagrlio ju. Uzvratila mi je zagrljaj. Osjetio sam koliko je tužna i blijeda.

James: "Kako si? Želiš li da ti donesem malo vode?"

Tina: "Može, hvala"

Ustao sam i krenuo joj donijeti vode, ali se Tina odjednom srušila. Brzo sam potrčao k njoj. Uzeo sam ju u naručje i pozvao doktora. Doktor ju je brzo primio, a ja sam čekao ispred.

Tina POV
James me pitao želim li vode. Rekla sam da želim jer mi je malo bilo muka. Odjednom mi se zacrnilo pred očima. Posljednje čega se sjećam jest da sam se srušila na sred hodnika.

(...)

Budim se i sve mi je mutno. Polako otvaram oči i vidim da nisam ni u svojoj ni u Jamesovoj sobi. Vidim sve bijelo. Malo sam se okrenula i vidjela neke cjevčice koje su prikopčane za moju ruku. Vidim ulazi čovjek u bijelom. Shvatila sam da je to doktor i da sam u bolnici. Sjetila sam se da sam bila u posjeti svojoj majci, ali ničeg, osim tog se ne sjećam. Kad mi se doktor približio pogledao me te mi se obratio.

Doktor: "Kako ste gospođice Tina?"

Tina: "Ne znam, ne sjećam se što se dogodilo. Možete mi Vi reći?"

Doktor: "Bili ste u posjeti Vašoj majci te ste se srušili na sred hodnika. Vaš dečko Vas je doveo k meni da Vas pregledam"

Tina: "I, što mi je?"

Doktor: "Pa imam dvije vijesti za Vas. Prva je ta da ste se od stresa srušili, a druga je da ste trudni. Čestitam Vam!"

Tina: "Hvala, ali...kako? Mogu li Vas zamoliti da ništa ne kažete mom dečku?"

Doktor: "Naravno."

Kad je doktor izašao, ja sam razmišljala o malenom biću koje raste u meni. Ne mogu vjerovat da je to Jamesovo i moje dijete. Ali kako će James reagirati na to? Što ako on neće htjeti djete? Što ako će me napustiti? Jedino što znam jest da ću ja roditi to dijete bez obzira na to što će James misliti. U razmišljanju me prekinuo Jamesov glas.

James: "Tina, kako si? Jesi dobro?"

Tina: "Jesam, odlično se osjećam."

James: "Jesu ti rekli zašto si se srušila?"

Tina: "Ummm......doktor je rekao da je....da je to od stresa" - nekako sam promucala.

James: "Samo to?"

Tina: "Pa da...mislim ne..."

James: "Da ili ne?"

Tina: "Ne , rekao je da imam loš imunitet" - nisam bila sigurna, da mu kažem da sam trudna ili ne.

James: "Pa dobro onda...morat ću bolje paziti na tebe" - tako se slatko nasmijao. Imala sam osjećaj da ću se rastopiti. Uzvratila sam mu osmjeh.

James: "Idem ja onda. Doktor mi je rekao da moraš prenoćiti ovdje pa onda...doći ću sutra po tebe." - ustao se i poljubio me. Bio je tako predivan, nježan.

James POV
Izašao sam iz njene sobe i krenuo kući. Čudno se osjećam. Imam osjećaj da mi nije sve rekla - kao da je neki dio preskočila. Ne bi mi ona lagala. Rekla bi mi, valjda, da je nešto ozbiljno. Te misli su me proganjale sve dok nisam zaspao.

Tina POV
Kad je izašao, kao da sam imala grižnju savjest. Mislim da sam mu trebala reći. Ma..neću više razmišljati. Reći ću mu sutra kad dođe po mene pa kud puklo da puklo. Brzo sam zaspala.

Hej. Evo me. Ovo je 18. nastavak moje priče. Nadam se ds vam se sviđa.

Što mislite, kako će James reagirati kad sazna da je Tina trudna? Hoće li biti sretan ili ne? - pišite mi svoja mišljenja u komentare.

Hvala svima koji čitaju ovu priču. Stvarno sam sretna što ju čitate iako znam da baš nisam najbolja u pisanju. Uglavnom, hvala vam svima i volim vas. 💖

Obavezno:
- read
- vote
- comment
- share
- follow me

Samo ljubav ostaje (James Rodriguez)Where stories live. Discover now