16.

378 26 1
                                    

Danas sam se probudila pokraj Jamesa. Čim sam otvorila oči, odmah sam se nasmijala i zaželjela da se do kraja života budim pokraj njega. Ubrzo se i on probudio. Vani je bilo jako sunčano.

James: "Jutro ljepotice"

Tina: "Jutro"

Pogledala sam na sat i imala sam točno sat vremena da se spremim za posao. Brzo sam ustala...

Tina: "Žao mi je James, ali moram na posao, a prije toga moram u hotel po odjeću. Ti lezi tu i čekaj me."

James: "Na zapovijed šefice" - rekao je to tako slatko da sam se morala vratiti i poljubiti ga.
Obavila sam jutarnju rutinu i otišla u hotel te se obukla za posao. Uputila sam se prema stadionu. Kad sam došla, svi su me čekali i gledali u mene.

Robert: "O, evo nam nevjeste"

Tina: "Nemojte pretjerivati i idite na trening"

Thomas (Muller): "A šta je bilo, James te naljutio?"

David (Alaba): "Da sigurno nije mogao..."

Niko K.: "Što sam vam rekao?! Još jednom da vas čujem da provocirate Tinu ili nešto slično ovome, kaznit ću vas gore nego danas. Kad smo kod kazne, današnja kazna vam je: 200 trbušnjaka i čučnjeva, 150 sklekova, 37 krugova oko igrališta..."

Još je Niko nabrajao i nabrajao. Ja sam im se samo podmuklo nasmijala i otišla u svoj ured.

James POV
Tina je otišla na posao. Ja još danas ne mogu na trening. Ustao sam i sredio se. Bilo mi je dosadno pa sam odlučio napraviti Tini jedno iznenađenje. Želim da se iznenadi i da bude presretna. Stvarno mi puno znači i želio bih provesti cijeli život s njom.

Tina POV
Danas sam imala puno posla pa sam završila u 17 sati. Izašla sam iz ureda, a dečki su stajali poredani u vrsti. Kao u školi, na tjelesnom. Iznenadila sam se.

Tina: "Što vi radite ovdje? Trening vam je odavno gotov"

Robert: "Želimo ti se ispričat za ono jutros. Stvarno smo pretjerali i prešli sve granice. Možeš li nam oprostiti? Svima nama."

Tina: "Naravno da ću vam oprostiti, ali nemojte da se to ponovi. Sada idem, jako mi se žuri" - rekla sam im smireno jer sam znala da ih je trener izmorio,kaznio i očitao im bukvicu. A mislim da su stvarno shvatili da su pogriješili. Idem kući. Znam da se James ne brine jer sam mu javila da imam puno posla i da ću kasniti. Došla sam do Jamesove kuće, a vrata su bila otvorena. Odjednom mi je netko prekrio oči i doslovno odvukao do sobe. Jako sam se uplašila. Bio je to neki muškarac.

X: "Sad ćeš me poslušati inače... Znači kad ti maknem povez, nećeš ništa raditi, derati se niti išta slično. Na krevetu imaš dvije kutije. Otvorit ćeš veću i obući što je u njoj. Malu nećeš ni dotaknuti. Zatim ćeš sići dolje.Jasno?"

Tina: "D...da." - promucala sam. Uplašila sam se. A gdje je James? Strah me. Čim je skinuo povez, otišao je negdje, a ja sam sa strahom otvorila kutiju. Iznenadila sam se. Unutra su bile štikle i haljina. Haljina je bila predivna. Koliko li je samo koštala?

Polako sam se obukla i sredila se

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Polako sam se obukla i sredila se. Polako sam udahnula i izdahnula, a zatim polako krenula dolje. Opet sam se iznenadila. Dolje, u dvorištu bio je spremljen stol za dvoje. Predivno uređen.

James: "Dobrodošla! Pođi sa mnom."

Čim sam čula Jamesov glas, odmah sam bila smirenija i opuštenija. Naravno da sam krenula za njim. Odveo me do stola i , kao pravi đentlmen, izvukao mi stolicu, a zatim je i on sjeo.

James: "Sviđa ti se?"

Tina: "Da predivno je, ali kad me netko odvukao u sobu jako sam se uplašila"

James: "Ah, da...nisam znao na koji drugi način da te odvedem u sobu, a da ne vidiš sve ovo. Opraštaš mi?"

Tina: "Da naravno, ljubavi moja."

Došao je neki konobar, poslužio nam jela i nasipao vina.

Tina: "Ovo jelo je preukusno"

James: "Znam, i meni se jako sviđa"

Tina: "A tko je kuhao?"

James: "To je tajna 😉"

Tina: "Aha, znači nisi ti kuhao." - počela sam se smijati.

James: "A ti misliš da ja ne znam kuhati?"

Tina: "Pa naravno da ne znaš"

James: "Dobro, dobro, pokazat ću ja tebi kako ja znam kuhati, ali ne sada..."

Tina: "Nego kada, kuharu moj?" - prekinula sam ga smijući se.

James: "Sutra jer sad imam još jedno iznenađenje za tebe."

Tina: "A jel'? A koje to?"

James: "Znaš da u sobi imaš još jednu kutiju?"

Tina: "Da znam"

James: "Otići ćeš u sobu i obući ćeš što je u njoj. Ali bez pitanja."

Tina: "Ok" - rekla sam nesigurno i otišla gore. Što mi je sad kupio? Ušla sam u sobu i polako otvorila kutiju. Kad sam vidjela što je u njoj, počela sam se smijati.

 Kad sam vidjela što je u njoj, počela sam se smijati

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Unutra je bio plavi kupači kostim.  Obukla sam ga i sa smješkom se spustila dolje. Kad sam došla u dvorište, James se odmarao pokraj bazena.

James: "Jesi li za noćno kupanje?"

Tina: "S tobom uvijek."

Oboje smo skočili u bazen. James je dao osvjetliti cijelo dvorište. U bazenu smo se zezali, špricali, ronili...pitanje je što nismo radili. Kad smo vidjeli da je već 23 sata, izašli smo iz bazena i otišli u sobu.

Tina: "Ja se idem prva presvuć 'i otuširat se"

James: "ok"

Kad sam završila s tuširanjem, izašla sam iz tuš kabine, a on je stajao na vratima.

James: "Wow, kako si zgodna?"

Tina: "Nemoj me tako gledati nego mu daj ručnik i izađi van"

Dao mi je ručnik, ali me povukao k sebi i počeo me ljubiti. Polako smo došli do sobe i legli na krevet. Polako smo se ljubili i dogodilo se ono. (Preskačem perverzne detalje) Kad smo zaspali bilo je dva ujutro.

Nadam se da vam se sviđa priča, ali mislim da ću stati s pisanjem jer skoro nitko ne čita, a da ne govorim o ostalom... Tužna sam što ne podržavate moj rad 😢😢

- read
- vote
- comment
- share
- follow

Nastavit ću pisati priču kada se aktivirate - kads budem imala više komentara i vote-a

Vaš realmadrid1211 !

Samo ljubav ostaje (James Rodriguez)Where stories live. Discover now