4.

730 37 9
                                    

Ivan me dopratio do stana. Nije me puno ispitivao u vezi Jamesa jer zna da ga od prije poznajem. Pozdravili smo se i ušla sam u svoj stan. Spremila sam torbu i legla na krevet. Mislila sam na Jamesa. Ne znam zašto, ali jednostavno nisam mogla razmišljati ni o čemu drugom osim o njemu. Jel' moguće da sam se zaljubila? Ma ne. Nemoguće. I da se jesam zaljubila, što bi on sa mnom radio pa može imati bilo koju.
Ne znam kako, ali zaspala sam. Čujem da mi je došla poruka. Mislila sam da su to Ana ili Ivan, ali vidim da je nepoznati broj. Pročitala sam poruku.

"Hej. Jesi li za kavu? James"

Iznenadila me poruka. Od kud njemu moj broj? Dvoumila sam se, ali ipak sam mu napisala da može. Dogovorili smo se da ćemo se naći u obližnjem kafiću u 18 sati. Sad je tek 16. Idem se otuširati. Pripremila sam si osvježavajuću kupku.
Nakon kupanja, bio je red na odjeću. Otvorila sam ormar i nisam znala što obući. Nisam željela sa bude preobično, ali niti preelegantno. Odlučila sam se za bijelu majicu bez rukava i svjetlo smeđe hlače. 👇👇👇

Još sam se malo našminkala i to je bilo to

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Još sam se malo našminkala i to je bilo to. Sladak je i sviđa mi se, ali nisam mislila da ću imati leptiriće u trbuhu. Imala sam tremu, ali sam sama sebi obećala da ćemo u najboljem slučaju biti samo prijatelji, ništa više.
Pogledala sam na sat i bilo je 17:55. Jojjj. Kasnim. Brzo sam uzela torbu i zaključala stan. Krenula sam prema kafiću. Trebalo mi je 15tak minuta do kafića.
Kad sam došla James je već bio tamo.

James; "Hej. Mislio sam da nećeš doć"

Ja: "Hej. Žao mi je što kasnim. Zaspala sam."

James: "Ma nema veze. Bitno je da si sad ovdje."

Ubrzo je došao konobar i naručili smo. Kad nam je donio naručeno, James je inzistirao da on plati. Pristala sam, što sam drugo mogla.

James: "Tina, zašto si zamišljena? Jesi dobro?"

Ja: "Da, dobro sam. Samo sam se nešto zamislila."

James: "Želiš li prošetati?"

Ja: "Može"

Nakon što smo popili, ustali smo i otišli u šetnju. Šetali smo Zagrebom. Našli smo se u jednom parku i tamo smo sjeli. Nismo puno pričali, samo smo se divili prirodi.

James: "Tina, je li ti hladno? Želiš li moju jaknu?"

Ja: "Ma ne treba"

James: "Kako ne treba, vidi, sva se treseš"

Rekao je to i dao mi je jaknu. Obukla sam ju. Dok smo sjedili nastala je tišina, ali ona ugodna. Odjednom osjetim kako me James zagrlio. Osjetim kako mu srce kuce. Pogledala sam ga. Pogledi su nam se sreli. Imao je tako divne oči. Privukao me k sebi kako mi ne bi bilo toliko hladno. Još smo se gledali. Usne su nam bile tako blizu. Zažmirila sam i osjetila njegive usne na svojima. Dao mi je tako nježan poljibac. Kao da sam bila u raju. Brzo sam se vratila u stvarnost. I maknula sam se od njega, vratila mu jaknu i pobjegla. U tom trenutku nisam znala što drugo učiniti.

James POV
Bilo je tako predivno sve dok nije pobjegla. Mislio sam da i ona to želi. Nisam želio da pobjegne od mene. Tako ju volim. Nisam ju trebao poljubiti. Što ću sada?

Samo ljubav ostaje (James Rodriguez)Where stories live. Discover now