28.

268 23 0
                                    

Tina POV
Prošlo je već tjedan dana od kad mog anđela nema. Osjećam se prazno. Nemam snage za razgovor, ne mogu jesti ni piti. Cijeli dan provodim u pidžami. James je zaustavio svoju karijeru zbog mene, ne želi me puštati samu. Strah ga je da će i mene izgubiti. U potpunosti ga razumijem. Po cijele dane samo plačem i razmišljam kako smo mogli biti sretni. Već sam i ime smislila - ako bi bio dečko zvao bi se Juan, a ako bi bila djevojčica zvala bi se Salome. Nisam ih stigla predložiti Jamesu. Danas sam sama kod kuće. Svi su negdje otišli. Svejedno ću biti u svojoj sobi. Imam osjećaj da ova bol nikad neće nestati. U mom razmišljanju me prekinulo zvono. Nisam htjela otvoriti vrata, nisam imala volje ni za što, ali netko je bio stvarno uporan. Već me nanervirao. Obrisala sam suze i otišla otvoriti. Ispred mene je stajala neka djevojka. Imala je plavo-smeđu kosu. Na sebi je imala rozu majicu s dubokim dekolteom i usku suknju. Imala je tonu šminke i neke visoke štikle.

X: "Heej. Kako si? Čula sam što se dogodilo. Baš mi je žao. Izgledaš užasno, draga."

Tina: "Oprosti, tko si ti i što radiš na mojim vratima?".

X: "Baš sam nepristojna. Ja sam Daniela. Ooo, vidim kupio ti je jako lijep prsten" - sad mi ništa nije jasno. Bila sam ljuta na cijeli svijet pa sam je se pokušala što prije riješiti.

Tina: "Gle, ajde reci mi što trebaš i odlazi odavdje. Vidiš da nisam baš za razgovor"

Daniela: "Pa draga, donijela sam ti nešto." - što mi je sad donijela?
Iz torbice je izvadila neku sliku i dala mi ju. Odmah sam pogledala tko je na slici. Na slici su bili ona i James. Izgledali su tako zaljubljeno. Odjednom me obuzela još veća ljutnja i bijes.

Tina: "Ne vjerujem ti. To si ti namjestila." - poderala sam sliku.

Daniela: "Ah draga, to nije namještaljka. To mo tvoj dragi i ja prije nekoliko dana"

Tina: "Izlazi van!" - proderala sam se, a ona nasmiješila i otišla. Ja ne mogu vjerovati. Dok ja patim, on se zabavlja i vara me. Zar mu nije ni malo bilo stalo do mene, do naše bebe? Sjela sam na kauč i plakala kao kišna godina. Nakon puno plakanja, obrisala sam suze i uzela komadiće slike te ih spojila. Nadala sam se da sam krivo vidjela, ali nisam. To su bili oni. Zalijepila sam sliku i uputila se u svoju sobu. Uzela sam svoj plavi kofer i u njega stavila sve potrebne stvari. Uzela sam drugu odjeću i presvukla sam se. Obukla sam 👇👇👇

Uzela sam ljepljivi papirić i napisala:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Uzela sam ljepljivi papirić i napisala:

Nadam se da si sada sretan!

Papirić sam ostavila na njegovom noćnom ormariću. Pokraj toga sam ostavila sliku, a na njoj zaručnički prsten. Dok sam izlazila iz sobe pustila sam nekoliko suza i krenula dolje. Polako sam spustila stvari i izašla kroz vrata. Pozvala sam taksi te zamolila vozača na me odveze na aerodrom. Brzo smo stigli. Nisam znala gdje ću.

Tina: "Molim Vas kartu za prvi slobodni let. Nije bitno gdje"

Gospođa: "Izvolite. Karta je za New York te avion polijeća za dvadeset minuta."

Tina: "Hvala Vam"

Krenula sam prema avionu. Već su prozvali putnike. Nije bilo baš puno putnika. Izabrala sam si mjesto i sjela.

Stjuardesa: "Avion uskoro polijeća oa vas molimo da se smjstite. Ugodan put vam želimo"

Sklupčala sam se na sjedalo i gledala kroz prozor. Suze su se samo slijevale niz moje obraze.

Tina: "Zbogom stari živote" - prošaptala sam i zaspala, a avion je poletio.

James POV
Konačno ide kući k Tini. Svi me pokušavaju nagovoriti da se vratim karijeri, ali ne mogu. Nisam spreman nastaviti dalje. Ne mogu dok se Tina i ja ne oporavimo. Došao sam kući. Sve je bilo tiho. Valjda nikog nema. Ponadao sam se da su nagovorili Tinu da izađe van. Otišao sam provjeriti. Bio sam upravu. Tine nije bilo. Pojavio mi se mali smješak, ali što je to na mom noćnom ormariću. Približio sam se ormariću i vidio papirić. Pisalo je:

Nadam se da si sada sretan!

Uz to je bila slika i prsten. Jel' moguće da me je ostavila? Uzeo sam sliku i pogledao ju. Na njoj smo bili Daniela i ja. Bili smo zagrljeni. Odakle ova slika? Zbog te slike me ostavila? K vragu i sve. Ta slika... Sigurno je Daniela bila ovdje.
Nazvao sam Danielu, ali se nije javljala. Nazvao sam Tinu, ali ni ona se nije javljala. Gdje je? Zašto nije dopustila da joj objasnim? Kako ću je pronaći? Kako?!

Evo novog nastavka. Željela sam samo staviti sliku Daniele, da znate kako izgleda.

Nastavak ide kas budem imala malo više vremena i kad bude vi komentara, čitanja i vote-ova

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Nastavak ide kas budem imala malo više vremena i kad bude vi komentara, čitanja i vote-ova.

P.s. želim sretan rođendan jednom našem liku tj. Robertu Lewandowskom. On danas puni 30 godina. 🎂🎂🎂🎂 želim mu sve najbolje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Samo ljubav ostaje (James Rodriguez)Where stories live. Discover now